![]() |
Cytat:
|
Ale jazda się zrobiła. Mam prywatnego laptopa z którego korzystam w firmie i pokazuje klientom naszą ofertę, faktury wystawiam itp. I dzisiaj rano szef mówi do mnie,żebym powywalał nielegalne oprogramowanie bo kontrole chodzą i kary dają za pirackie programy.Czy kontrol może mi sprawdzić prywatnego laptopa jeśli używam go podczas spotkań z klientami poza firmą ?
|
Siema powiedzcie mi taką rzecz, jak można ściągnąć na dysk twardy ten film z linka http://ww6.tvp.pl/6287,441737,1.view ??
Przycisk pobierz nagranie nie działa.... |
Cytat:
|
Cytat:
dzięki gigant. |
Cytat:
Ściąga sie skrot asf o wadze paru kb. Ma ktoś pomysł? :) |
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...robotnych.html |
Michu- dzięki :)
Someone_TSW - mnie sie sciaga plik o paru kb :) |
Cytat:
|
Witam
Mam pytanie, mianowicie mam procek 2.2 badz 2.4 a wykrywa mi tylko 600 mhz. O co kaman ? dodam ze przed ta sytuacja odkurzałem kompa |
Witam,
ma ktos może do oddania jakies konto na APO 7.6? jak cos to prv. :) pozdro. |
Cytat:
|
Panowie potrzebuje programu w ktorym mozna robic takie przerobki np:
http://www.youtube.com/watch?v=X2hZvBNLlcs |
Cytat:
Niby potrzebują nakaz prokuratora (=uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa), ale w praktyce dostarczają go później. |
Cytat:
|
Zepsuły mi się ikony na pulpicie mianowicie większość ikon pozamieniała się w takie same ikony.Podobnie z ikonami w starcie.Wie ktoś jak to naprawić? Strasznie mnie to denerwuje....
|
Gram w Quake Live. Po kolejnym przejściu na inna mapę zawsze wyskakuje mi ten błąd krytyczny z niebieską planszą ;/ O co chodzi ? gram na laptopie. Laptop ma takie parametry - Intel Pentium Dual T2330, 1,60 Ghz i ramu jest 1gb. Kartę graficzną mam jakąś najzwyklejszą. Czy może to być spowodowane że lap po prostu niewyrabia ? (Pierwsze 3 lub 4 mapy po 50 fragów spokojnie łyka dopiero po jakims czasie zwiecha i niebieski ekran)
|
do usunięcia
|
Cytat:
E: mialem zdjęcie na pulpicie. ktore zapisalem 'bez nazwy'. potem zapisalem kolejne zdjecie, ale zapomnialem zmienic nazwy i rowniez bylo 'bez nazwy', pokazalo sie okienko, ze istnieje juz taki sam plik i czy chce zostawic tak jak jest, czy zmienic nazwe. za z pośpiechu dalem zeby zostawic. no i tamto zdjęcie początkowe tak jakby sie usunęło, a na jego miejscu znalazlo sie to drugie zdjecie.. da sie jakos odzyskać to pierwsze foto?:> |
w jakich godiznach jest otwarte lodowisko na Cracovii? jaki jest koszt w ogóle wejścia? są łyżwy do wynajęcia (za ile)? jest tam gdzieś do kupienia gorąca czekolada? :D
|
Czy na stacjach benzynowych BP można zapłacić w walucie Euro za artykuły spożywcze ?
|
Kiedy jest najblizszy marsz gejow ?
|
Cytat:
Bilety można nabyć na lodowisku. Na miejscu znajduje się również wypożyczalnia łyżew (cena za wypożyczenie wynosi 7 zł). Harmonogram dni i godzin otwarcia lodowiska jest zmienny. |
Mam pytanie odnośnie rejestracji samochodu sprowadzonego z zzagranicy, a dokładniej:
Na umowie kupna moja mama , na deklaracji AKCU i przy zapłacie akcyzy również , przy załatwianiu spraw w skarbówce czyli VAT-24 , VAT-25 także , no i teraz pytanie : czy przy rejestracji samochodu w wydziale komunikacji nie bedzie problemu z zarejestrowaniem samochodu na ojca , czy wpiszą nw dowodzie rejestracyjnym moją matke i ojca??proszę o wyjaśnienie, moze byc priv |
Muszę na zaliczenie anglika napisać zadanie. Opis 4 osób po angielsku i zdjęcie każdej z opisywanych osób. Jak by ktoś miał albo pisał albo wiedział gdzie to znajdę to będę wdzięczny. Ważne żeby było bez błędów. Tylko żeby nie było zbyt krótkie.
|
Kurna... czy ktos ma pojecie czemu mi do jasnej... anielskiej mi sie komputer nie chce bootowac z plyt z windowsami? tak mam na kazdej plycie z XP, Vista i 7...
Dodam ze w biosie wszystko jest jak nalezy. I probowalem zbootowac to w 3 napedach... |
Cytat:
|
Witam, mam pytanie. Czy, aby wypożyczyć narty/deskę przy stoku trzeba mieć ukończone 18 lat?
Może trochę śmieszne pytanie, ale zawsze mam swój sprzęt :D harimata dzieki :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl