![]() |
Cytat:
|
Gdybym chiał poprawic sobie jeden przedmiot z matury to musze isc do swojej szkoly czy moge wybrac inna ?
|
Cytat:
podbijam. Ściągnąłem już program NapiProjekt - ale również on nie znalazł napisów do filmU: Hole.In.One.2010. Retail.DVDRip.XviD-Speeds-RG ktoś pomoże ? |
Cytat:
|
w Krakowie kręgle to tylko w Fantasy parku czy znajdę jeszcze gdzieś ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Kiedy Lechia skroiła flage aRKI "władcy połnocy" ????
|
Cytat:
|
jakie sa wady konta internetowego w ing? ( o ile są?)
|
Mam pytanie do znających się na koszykówce Wisły. Powiedzcie mi co to jest za koszulka , który rocznik (teoretycznie-jak nie wiecie dokładnie) kto grał z numerem 6 itd.. z góry dziękuje:)
http://i55.tinypic.com/eulawp.jpg |
ponawiam pytanie:
czy mógłby mi ktoś doradzić w sprzęcie grającym do kompa... chodzi mi o jakiś ciekawy zestaw głośników do 400 może 500zł. i słuchawki w granicach 150zł. |
Cytat:
|
Najlepiej chyba doradzą Tobie na mp3store. Wejdź tam na forum, dowiesz się wszystkiego, a i od razu sprawdzony sklep będziesz miał.
|
Cytat:
|
Cytat:
mówisz o koncie DIRECT - tym reklamowym przez Konrada, że wszystko za friko ? Jedyny minus jest taki, że jeśli nie wydasz W SUMIE w miesiącu 100 złotych, płacąc kartą od nich, to pobierają Ci prowizje 5 złotych za używanie karty. Ale wiesz, wystarczy że raz w miesiącu zrobisz jakieś zakupy w tesco i przejedziesz kartą, to Ci nie pobierają tej prowizji juz. |
Cytat:
1.Sa wplatomaty czyli jesli bedziesz chcial wplacic w banku u Pani/a jest od tego prowizja..w Krakowie wplatomaty sa napewno w krokusie (stary real) i na krowoderskich zuchow obok urzedu skarbowego. 2.To samo co wyzej tyle ze przy wyplacie bez karty . pozatym ok |
Cytat:
ostatnią grą w jaką grałem to było diablo2... za stary już jestem na to... słuchawki do słuchania muzyki i oglądania filmów mnie interesują :] ale w pierwszej kolejności głośniki... poleci mi ktoś coś ciekawego??;] |
tych słuchawek używałem tylko raz do Mafii 2, tak to słucham muzyki i dają bardzo fajny efekt,
a gdy podłączyłem je do iMaca to robily z 120% normy |
1)Miałem konto w mixplusie ważne do 20.09, doładowałem je dzień przed upływem tego terminu(za 30 zł). Dzisiaj zablokowano mi konto, gdy sprawdzam jego stan dalej mam termin 20.09. co robić?
2) na jakim przystanku wysiąść, by dojść do komendy wojewódzkiej policji na Mogilskiej bodaj |
Cytat:
2. Przystanek - Białucha. Tramwaj 4, 5, 9, 10, 15, 40. |
Cytat:
http://allegro.pl/logitech-x-530-5-1...231901543.html I jestem zadowolony. Nieźle grają. Co do słuchawek to znajomy ostatnio zachwalał te: http://allegro.pl/sennheiser-hd-201-...225451583.html Tanie a jakość dźwięku ponoć bdb ;) |
Cytat:
Wjadą Ci na konto lub zwrot od podatku, jeżeli takowy będziesz miał. Odsetki są śmieszne. Mi się przeterminowały 2 mandaty za ustawę o wychowaniu w trzeźwości, natomiast za przekroczenie prędkości w Mszanie Dolnej wpadli mi na konto po 2 miechach z tytułem egzekucyjnym i pobrali co ich :) |
Cytat:
Co do wpłaty na własne konto w oddziale ing to kosztuje aż....9 złotych !!!! Babka powiedziała, że dlatego tyle kosztuje, bo to jest konto dla tych którzy korzystają głównie z internetu i tam płacą, robią przelewy itd... okej.....ale jakoś ku** muszą się te pieniądze znaleźć na koncie. Więc wtedy tylko poczta polska i wpłata na konto - prowizja 2.50 zł. ps. fifi1906 - przypuszczam iż chcesz założyć sobie konto w banku, gdzie wszystko jest za frajer i nic nie kosztuje ? Ja rozważałem oferty ING i mBank. Z tym że w ING wszystkie bankomaty w PL masz za free ( 16 tysięcy ). a w mBanku ta przyjemność kosztuję 5 złotych na miesiąc. Jak nie chcesz płacić, to darmowe masz tylko ich... i sorry ze pisze pogrubieniem, ale nie da się go wyłączyć . |
Cytat:
|
Cytat:
Będziesz miał, zapłacisz, odsetki są śmieszne - jeśli podawałeś US numer konta, to jeśli masz tam jakąś kasę to za czas jakiś sami sobie wezmą;) |
Jak można skontaktować się z klubowym działem marketingu? Bo na emiale to oni nie reagują....
|
Cytat:
Labtec : kazdy z logiem banku ING , ( ja korzystalem z wplatomatu w : ch krokus,krowoderskich zuchów , obok almy ) i nigdy nic mi nie pobralo -wplacasz 100zl -masz 100zl na koncie:) |
Cytat:
każdy wpłatomat jest za friko ? @ crazykaro - pewnei, możesz korzystać tylko z bankomatów mBanku czy też siedzi euronet , ale po biegać po ulicy i szukać swojego bankomatu ? Jak czas Cię goni,t o wypłacasz z tego co jest najbliżej, tylko po co płacić za to aż 5 plnów ? |
Cytat:
|
Cytat:
W ING DIRECT wszystko jest za free z jedną małą gwiazdką, czyli z tym płaceniem przynajmniej 100 zł / miesiąc. |
Cytat:
|
"w Krakowie kręgle to tylko w Fantasy parku czy znajdę jeszcze gdzieś ? "
Basen AGH - tam też jest bilard i kręgielnia. |
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi! juz poszlo! ING:)
|
Działa wam Facebook?
|
Cytat:
Nie działa |
Cytat:
10 znaków |
http://sklepswl.pl/product_info.php?products_id=231
Czy ten herb z tyłu po praniu nie zacznie schodzić/zmieniać kolor? |
jeden koleś z Łodzi gdzieś to napisał.... może ktoś to potwierdzić że to prawda? :)
Cytat:
|
Cytat:
Druga część artykułu. |
Panowie (i Panie :D )
Czy ktoś wie co to za czcionka jest na koszulce użyta? Ewentualnie zna jakąś bardzo zbliżoną do niej? A jakby jeszcze tak ktoś wiedział skąd taką czcionkę sciągnąć to już w ogóle by było super :) http://i55.tinypic.com/dd1ctl.jpg |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl