![]() |
wie ktoś czemu od dłuższego czasu nie da się ściągać z rapidshare'a za darmo?
|
Cytat:
|
@Kamil - a zmiana ip poprzez bramkę proxy coś da ?
Np. próba ściągnięcia pliku podając IP np. USA albo Holland ? |
Cytat:
|
@Kamil - no to mają ciężki orzech do zgryzienia, bo jest tyle serwerów do darmowe hostingu, że nikt nie będzie u nich kupował, wszyscy przerzucą się na konkurencje.
-- a żeby nie było off topu, to ktoś jechał kiedyś PKS-em do Zakopca w niedziele ? Np. Szwagropolem ? Niby ma jechać 1.50 - 2.20 no ale w końcu na zakopiec walą tłumy, czy jadą jakąś mniej uczęszczaną droga autobusy ? |
Wegiel kierowcy są w stałym kontakcie,także zazwyczaj dostają info przez radio i starają sie omijać te wszystkie korki.No,ale zawsze niestety mozna utknac ;/
|
Bardzo proszę kogoś, kto posiada weekendowe wydanie PRzeglądu Sportowego o napisanie tutaj PRZYPUSZCZALNYCH składów reprezentacji Naszej i Danii na dzisiejszy mecz.
|
Cytat:
|
Czy w PES 2010 jest liga polska?
|
Nie, jest za to Ekstraklasa Patch.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ma ktos konto na fixrapid.com????
|
do usunięcia
|
od jutra na pewno zaczynają się ferie w małopolsce :)
na UEK zaczyna się sezon zaliczeniowy, nie wiem jak gdzie indziej :) |
Raczej przedterminy. Sesja zaczyna się koło 21.
|
Na agh sesja zaczyna sie chyba 28, na UR 1 luty
|
ściągnąłem eJay Techno 5 i po zainstalowaniu wyskakuje mi taki bląd :
http://www.gram.pl/upl/artykul/20051025112555.jpg robię tak jak jest tutaj napisane : http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=291&p=572 i nic... pomoże ktoś ? |
Gdzie najlepiej w Krakowie można sobie oglądnąć Avatara ? Plaza czy Cinema City , chyba że różnicy ma ?
|
Cytat:
bilet 26 zł... wrazenia bezcenne... |
Cytat:
W Avatarze co prawda widac bylo 3d, ale np to co bylo na pierwszym planie np.: te biale latajace "meduzy", czy lecace strzaly i wycelowany luk, byly jakies takie rozmazane, niedokladne... Nawet jakas kobieta po zakonczonym seansie poszla sie klucic ze ja oszukali:) |
Cytat:
|
Jest jakiś sposób żeby sprawdzić lokalizację numeru stacjonarnego (Kraków), bez chodów na policji ?
Ktoś dzwonił do kuzyna do roboty zagranicę i podawał się za jego siostrę, z Krakowskiego numeru. Zapisal się cały bez ostatniej cyfry. I teraz nie wiem jak sprawdzić kto i po co to robił... |
pytanko dla biznesmenow lamane przez bizneswomen:
potrzebuje kilku wskazowek jak sie zabrac za biznesplan. dzieki |
Potrzebuje informacji odnośnie planowanych wieżowców w Polsce, konkretnie chodzi mi o plany najwyższego budynku w Polsce który maiłby powstać.
|
Cytat:
Szukaj tu. |
XXXXXXX.docx - [usuń]
Przesyłanie pliku nie powiodło się. Nie obsługujemy takiego formatu plików. takie coś mi wyskakuje jak chce wysłać CV na Gumtree co z tym zrobic ? proszę o szybką pomoc !! |
Cytat:
|
W temacie Wiślackie Foto&Video jest film WISŁA KRAKÓW DROGA DO MISTRZOSTWA.Czy mógł by ktoś wrzucić to na jakiś inny serwer???Bo na rapidshare wyskakuje ERROR.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl