![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Abstrahując to pewność siebie na wyjeździe nie jest czymś co ustala się za pomocą dekretu. BTW, przypomniało mi się jak czytałem książkę o I Wojnie Światowej na zachodzie. Spora część Francuskiego dowództwa uważało, że żołnierzom brakuje pewności siebie i trzeba im ją dać biczem. W tym widzieli przyczyny porażki a nie w tym, że puszczanie szturmu piechoty po otwartym terenie wprost pod karabiny maszynowe po prostu nie ma sensu. |
Jak zawodnik ma kondycje,szybkość to i wierzy w siebie i w swoje umiejętności (pierwsza wygrana od dawna na wyjeździe w Gliwicach)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewność siebie wynika z ostatniego doświadczenia. Dlatego po pierwszym zwycięstwie na wyjeździe i wygranych derbach pojawia się naturalnie. Trener powinien to wykorzystać żeby drużyna uwierzyła w siebie na dłużej, żeby jeden mecz który nie wyjdzie nie spowodował powrotu do trzęsienia portkami. Widzę że kwieciste porównania się niektórych wciąż trzymają, ale co ma piernik do wiatraka :) ps. zrozum że nie pisałem o Holendrze ... bo z nim akurat zrobiliśmy mistrzostwo, mimo że wielu biadoliło tak jak dzisiaj. |
Każdy z Nas marzy o Mistrzostwie w tym sezonie , Smuda też ale trzeba mierzyć siły na zamiary . Legia jest w tym sezonie wg mnie poza naszym i nie tylko naszym zasięgiem , nie widzę w Polsce drużyny która w tym sezonie mogłaby dogonić ją i nawiązać równorzędną walkę o to Mistrzostwo . Oczywiście to jest sport i różne sytuacje mają miejsce dlatego trzeba ściskać kciuki za jak najlepszy wynik ale będąc realistą to miejsce na podium będzie dla nas w tym sezonie bardzo dobrym wynikiem w obecnej sytuacji i to powinien być nasz podstawowy cel . Rozumiem ,że po ostatnich dwóch zwycięstwach humory dopisują ale nie ma sensu zbytnio napalać się na Mistrzostwo w tym sezonie bo później będzie tylko wielkie rozczarowanie a zawsze lepiej być miło zaskoczonym :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo dobrze, że Smuda nie pompuje balonika. Na dzień dzisiejszy gramy ponad stan i wydaje mi się, że jeśli nasi nie stwierdzą naglę, że już wróciła "stara Wisła" i mogą lać wszystkich to będzie ok. |
Wiadomo, ale co jest do stracenia? Dlaczego niby mamy nie lać wszystkich? U siebie już lejemy ...
Na końcówkę do gry będzie Boguś, który jest naszym asem w rękawie :). |
Cytat:
|
Cytat:
No cóż, jak Smuda Gargułę naprawił to i może z Bogusiem się uda:) |
Smuda źle wpływa na piłkarzy których zaletą jest szybkość i start do piłki. Jego przygotowania wyraźnie zaszkodziły Małeckiemu, Sarkiemu, Brożkowi i Guerierowi. Miejmy nadzieję że Brożek i Guerier dojdą do siebie, bo na razie to wygląda kiepsko.
|
Cytat:
|
Masz rację z Piotrkiem - jemu Smuda posłużył, zresztą tak jak większości drużyny. Miałem na myśli Pawła
|
Cytat:
|
Moim zdaniem to są przede wszystkim wahania formy, z craxą Brożek źle nie biegał, Donald też nie - tylko z nim jest taki problem, że nie potrafi się normalnie ustawić w trakcie meczu, ogólnie jest taki zagubiony... Choć wiadomo możliwe, ze Smuda u nich nie wstrzelił się z przygotowaniem i trzeba będzie poczekać jeszcze parę meczów, żeby wskoczyli na normalne obroty... ale tak to jest jak ma się jedną 11 do grania i praktycznie zero zmienników.
|
Cytat:
|
Wp.pl
Nie chcą Smudy w Wiśle. Stawiają Ultimatum Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla ciebie, jakby przekopiowali zdania z newsów Bednarza, to pewnie uznałbyś za obiektywny ;) Chodziło mi, że obiektywny w sensie merytorycznym czyli treść nie została wyciągnięta z kontekstu i nie zastosowano żadnej manipulacji |
Myślę, że powinniśmy zostawić Smudę w spokoju. Taki ma charakter. Bednarz i Pilch out, ale Smuda ma inny świat. On jest od trenowania, a jego ''poboczne''(?) zachowania należy traktować z przymrużeniem oka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Uwierz, że jest taki głupi.
Bednarz też miał być święty, no to widzisz.. zagadywał do SKWK żeby w przypadku odpalania rac odpalić tego więcej bo jak wojewoda ma zamknąć stadion to bez względu na to czy odpalonych zostanie 2 czy 200 rac. Bednarz bez reakcji, troszkę go zmroziło hehe, może raca go rozpali? |
Po pierwsze ja też oczekuje dowodów w sprawie Smudy a nie jakichś pomówień czy pogłosek. Po drugie nie popadajmy w paranoje,on jest trenerem i radzi sobie bardzo dobrze więc nie ma powodów aby go wywalać.
|
Cytat:
|
Smuda w całej tej sprawie władzy wykonawczej nie miał, co najwyżej mógł wyrazić swoją opinie, sugestie. Nie ma co wciągać do tego "bagna" na samo dno kolejnych osób, wystarczy tych wszystkich dymisji/rezygnacji osób, które nie są głównymi aktorami tego konfliktu. Najlepiej byłoby, żeby ktoś ze Smudą pogadał, żeby się nie wpierdalał tam gdzie nie trzeba, żeby się zajął tym co wychodzi mu najlepiej, trenowaniem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tomek Kulawik spełni wszystkie wymogi. - Zgodzi się na złotówkę od biletu, - Nie będzie torpedował działań SKWK - Zgodzi się na przemarsz drużyny wraz z kibicami na Derby. Z placu Centralnego na Suche Stawy. |
Jednym słowem, ch*j z wynikami, jak się nie podlizuje skwk to ma odejść. Wrzućcie młynowego na trenera od razu. 100% dla Bednarza i Smudy, wielkie 0 dla skwk.
|
No tak, trener ma być ultrasem, przed meczem wymachiwać racą, najlepiej jak będzie miał tatuaż z Reymanem gdzieś na ramieniu...
Nie od dziś wiadomo, że Smuda jest typowy. Trochę nie ogarnia rzeczywistości, dla niego czas jakby się zatrzymał. No i ma to do siebie, że mówi różne rzeczy. Tak było, jest i będzie. A że komuś to nie odpowiada? Trudno, wyniki go bronią. On ma trenować i z tego jest rozliczany. |
Coraz lepiej się zaczyna dziać, jak już trener zaczyna mieć dosyć tego całego zamieszania: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...592,1,727.html
|
Narazie jak wynika z artykułu wypłakuje się, ze jak będzie obrażany na stadionie podczas meczu z Zawiszą to ....... Kto go niby ma obrażać skoro pikniki zajęte kiełbachą na pustawym stadionie potrafią przesiedzieć pełne 90 min.jak niemowy.
Ooo kolejny junior memmber :) |
Niektórym to się z dobrobytu w dupach poprzewracało. Gość zrobił niezły wynik. Inni trenerzy mając szersza kadrę nie potrafili chwycić za pysk naszych gwiazdek, jak to zrobił Smuda. Wyniki go bronią, ale jest do bani, nie przyszedł na ślubowanie dzieciaków. Może nie miał czasu, nie chciało mu się. To jego sprawa co robi po pracy, dopóki drużyna gra dobrze. A jak ktoś chce znaleźć dziurę w całym to zawsze znajdzie. Ale dzięki temu możemy zabłysnąć. Bylibyśmy pierwszym klubem z którego trener wyleciał mimo dobrych wyników przez nie stawienie się na ślubowaniu młodych piłkarzy ;)
|
Akcja powoduje reakcje. To race spowodowały reakcję klubu. Motywy (zwłaszcza początkowe) skwk są niektóre wręcz śmieszne (obraza na Smudę, że nie przyjął zaproszenia na akcję z młodzieżą - i od razu zwolnić, domniemany wpływ na odmowę złotówki dodatkowej), teraz idziecie na wojnę.
Nie ucierpi na tym Bednarz (co najwyżej odejdzie, ale z takim poparciem Cupiała nieprędko), nie ucierpicie Wy (każda porażka przecież będzie zwycięstwem). Nie ucierpi Smuda (jakby teraz odszedł to z zajebiście wykonaną robotą i zatrudnienie znajdzie bez problemów - jeśli będzie mu się chciało). Ucierpi Wisła. Taki będzie jedyny skutek. Edit : Kocur, a co ma piernik do wiatraka? Wtedy wciąż ważniejszy będzie dla mnie powrót do ekstraklasy niż rzucanie rac. |
|
Smudy nie będą obrażać bo Ci co by to robili będą poza stadionem ze względu na zakazy stadionowe albo bojkot obecnej polityki uprawianej przez Jacka B. Janusze i klienci natomiast nie będą go obrażać bo będą mieli pełne buzie grillowanej kiełbasy a jako dobrze wychowani, kulturalni ludzie ( Broń Boże nie kibole) wiedzą, że z pełną buzią się nie mówi.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl