![]() |
Ch.... grają te Turki, klepanie jak na podwórku. Też pewnie będą narzekać że mieli przewagę, strzały i takie tam.
|
Ale murzynowi sanki zrobili ...
|
Cytat:
Patriota .. :rotfl: |
Cytat:
I co z tego, że to polski zespół? Polske reprezentuje kadra nie Legia, Lech czy Polonia. :evil: Może na nastepną runde LE zorganizujemy specjala i wybierzemy sie na jakiś wyjazd z Legią. Wkońcu to "polski zespół".:-D Mam nadzieje, że nie dożyjemy takich czasów, że starozakonni będą grać w pucharach... i co siądziesz przed TV i bedziesz skakał z radości, gdy strzelą gola? Pewnie tak, bo Cracovia to "polski zespół":lol: |
Na Futbol24 doliczony czas. Legia już tego zwycięstwa nie wypuści z rąk. Szacunek za to, że mając z 2 sytuacje w meczu strzelają jedną bramkę. Niech grają dalej, nasz Koń Trojański w postaci Maćka "Złotoustego" Skorży popracuje dalej.
|
Cytat:
|
zaczyna się- jak co rok... :)
No i mamy niespodziankę |
Cytat:
rozumiem, że po dwumeczu Shahtior - Cracovia płakałeś. przykro mi. |
Kibice wszystkich polskich drużyn łączcie się.
Kocham takie spotkania. Jedna drużyna przewyższa piłkarską drugą o dwie klasy, ale rywal za wszelką cenę broni dostępu do swojej bramki. Finalnie ten lepszy przegrywa spotkanie i mam ogółem mniej sytuacji bramkowych od rywala. |
Cytat:
http://up.programosy.pl/foto/trt1_00...214912_min.jpg |
Cytat:
Tacy mnie wlasnie najbardziej denerwuja: wyrzucasz drzwiami - wraca oknem. Wyrzucisz oknem i zamykasz okiennice - łup! spada w oblokach sadzy kominem. I tak w kolko. Nie dociera nic. Jak romka z dzieckiem na dworcu glownym. Nawet jak przy.......isz to sie nie odczepi. |
Skończcie już to, co roku to samo... Punkty do rankingu są, jak nie zjebią drugiego meczu Maciek Skorża zostaje w Legii. Nic tylko świętować :D
|
Jest! mamy zwyciesto. Kolejny punkt do rankingu.
|
Brawo Legia - odrobili to co stracil Slask.
Turcy bez pomyslu - są jak najbardziej do przejścia. Tym bardziej szkoda Slaska bo mogl byc super tydzien w pucharach ale moze co sie odwlecze ... :) |
Ten sezon, jeśli chodzi o europejskie puchary, jest naprawdę bardzo, baaardzo ciekawy...
|
No trudno wygrali. Turcy w pierwszej połowie zrobili dobre wrażenie i nic poza tym. "Leża Varsova" - wraca z tarczą.
Patrzcie jak to Maskaant fajnie swego czasu powiedział - mniej dymu , więcej ognia. |
I dupa. Po imponującym początku Turki strasznie zdziadziały. Cóż, może jeszcze coś w Warszawie ugrają.
|
Cytat:
|
Jutro pewnie Skroża będzie opowiadał o przepisie na wielką piłkę Magdzie Mołek w Dzień dobry tefałen. Klaka jak .... pewnie. Wiecie jak to jest TVN-em. Ze sprawy wielkości myszy , zrobią kur.wa słonia. WIELKA LEGIA !!!
|
Że też Śląsk nie wturlał choć jednego gola! Byłyby to naprawdę magiczne 3 dni (tym bardziej, że 2 zwycięstwa na wyjazdach). Oby wszystkie 3 drużyny przeszły dalej, potem będzie losowanie, które sporo powie o szansach,a potem zobaczymy co dalej.
Może tej jesieni polska klubowa piła nieco podniesie się z kolan...? |
I kolejny punkciki do rankingu wpadły-super sprawa.Coś mi się widzi że ten sezon jeśli chodzi o europejskie puchary będzie jednym z ciekawszych i udanych-oby.
|
Macie opcje ignoruj czu nie widzicie? Uzyjcie tej opcji i bedziecie miec z głowy. Rewanze na pewno beda ciekawe. Czekam teraz na Nocny Hyde Park i wypowiedzi kibicow Legii - zobaczymy czy gra Legii im sie podobała czy Nie, bo jak na razie to narzekali na Wisle tylko
|
Cytat:
To byla kolejka cudow... A tak bardziej realistycznie. 2 zwycioestwa polskich klubow i 1 remis. Chyba dawno tego nie bylo. Ale trzeba przyznac, ze w tych 2 zwyciestwach bylo tyle farta, ze głowa mala... Ani My ani Legia nie zasluzylismy na zwyciestwo w swoich meczach. Z drugiej strony gralismy na wyjazdach wiec nie oczekujmy, ze kopacze beda sobie jezdzic do Mistrza Bulgarii czy do Turcji i jechac tamte zespoły przez 90 minut. Zobaczymy za tydzien co wyjdzie z tego tygodnia nadziei. Co do kibicowania Legii ja mam takie samo podejscie jak ktos wczesniej pisal. Dopoki nam idzie super (LM) to niech nawet Legia sobie awansuje do LE. Oczywiscie kciukow za nich trzymal nie bede ale jak im sie uda to bedzie to tez plus dla nas. 1 Wtedy nprawde mozna powiedziec, ze liga staje sie mocniejsza (w wypadku gdybysmy mieli 2 kluby w fazach grupowych LM/LE) = wiekszy prestiz, przyjda lepsi pilkarze 2 Jak beda grac w pucharach to nie beda miec tyle sil i koncentracji jakby mieli grac w samej lidze |
Ale ten mecz był nudny!
Góra, niecelny wolej, główka, zgaszenie piłki, faul. I tak w koło Macieju. Macieju - hehe. Nie wiem, czy gol to był przypadek, czy nie, bo mi cięło i widziałem biegnącego MiroRado w szale radości. A potem tylko powtórki tego samego. W sumie zawsze krok do przodu, żeby w końcu rozegrać jakiś Superpuchar z Legią. |
Myslalem ze bedzie 1:2 - ze Turki jednak wcisna ta jedna bramke. W Warszawie Legia im zrobi kocioł, bo Gaziantepspor to druzyna jeszcze bardziej roztrzepana niz Liteks. I jak kazda zbieranina pilkarskich borciuchow znad Bosfrou nie umie grac na wyjazdach.
Slask tez przejdzie i sierpien moze pierwszy raz od wielu, wielu lat chujowo wygladac nie bedzie. Vrodljak powinien wyleciec z boiska w 54. minucie za druga zolta. Trojkatna glowa nie stracila nic z formy - pewnie dlatego ze to ponoc dubeltowy len i nie trenuje jak mu nakazano. Zewlakow - swietny mecz. Ten facet moze uratowac Skorzy i Legii ten sezon. |
Cytat:
|
To i ja cos dorzuce.
Piep*zyć wyniki w pucharach , niech wróci normalnosc na stadiony. |
Jestem kibicem Wisły ale nie będę płakał że Legia wygrała, a nawet dobrze bo to zwycięstwo dla dobra całej Polskiej piłki a więc nawet w jakiejś części dla Wisły. Jak by Legia przegrała również bym nie płakał, ale prawdę mówiąc chciał bym w tym sezonie oglądać mecze Wisły w LM i śląska i Legi w LE.
|
Cytat:
Ale poza tym zgadzam sie z tobą, fajnie, że Legia wygrała. Chciałbym 3 drużyny w fazach grupowych. I wszystkie 3 mają duże szane (nawet Śląsk, bo Ci cih Bułgarzy wyglądają na strasznych ogórków) |
Gratulacje dla Legii za zwycięstwo na trudnym terenie. Kolejne punkty dla Polski w rankingu :) Oby tak dalej (chociaż w lidze i tak dostaniecie :D)
|
Btw, czy jeden z forumowiczów już pisał, że Śląsk sprzedał mecz?:D czy tym razem się wstrzymał? :D bo nie było mnie przy komputerze.
|
Cytat:
|
Cytat:
Leżę ze śmiechu !!!! hahahahaha ....a ale tekst.... Teksty w stylu "dobrze ,że Legia wygrała" / "kibicuję w pucharach polskich drużynom" świadczą tylko jaki jest u zaścianek i jaki wielu kibiców jest wyposzczonych... Kibicować Legii czy Lechowi pucharach ? Bo oni nam wielce kibicują. Te s....ysyny we wtorek jak liteks strzelił pewnie siedzieli i zacierali ręce. Poczytajcie komentarze kibiców z Warszawy czy Poznania po naszej wygranej w Łoweczu. Nie będę kibicował nikomu ,kto śpiewa Wisła skisła z chuja nam wytrysła. Sram na nich i na ich klubiki. PS. Wspieram emocjonalnie tylko WKS. Jak dla mnie to Legia może za tydzień u.......ić. |
Generalnie to jestem neutralny, ani mnie to ziebi ani grzeje, jakie wyniki odniosa inne kluby poza Wisla, podobnie zreszta jak caly polski sport. Ale dosc sie napatrzylem na Turasow w roznych krajach, roznych sytuacjach.. Nachalne cwaniaczki, brawo Legia.
|
Wynik Legii jak dla mnie sensacyjny i doskonały, bo widać było zdecydowaną różnicę w kulturze gry na korzyść Turków. Ale wynik cudo. Chociaż spokojnie mogą nam strzelić w pierwszy 10 minutach bramkę, a potem wyeliminować. Uwierzę w awans w 90 minucie przy 0-0 dopiero.
Nareszcie poważny wynik :) |
Cytat:
A ja sie spodziewalem ze Legia dzisiaj wygra... bo wszyscy skazywali ich na gładkie lanie... a zazwyczaj to konczy sie wlasnie taką sensacją :p |
Cytat:
Cos mi sie wydaje, ze beda podobne oceny jak po meczu Wisly. Wszyscy zapominaja, ze nie chodzi o to ile kto ma pilke, ma rogow, wymieni podan, ale jaki bedzie wynik. A to jest tez rezultat taktyki - np. defensywnej, co w konsekwencji prowadzi do mniejszego czasu posiadania pilki, mniejszej liczby rogow itp. Prosciej sie juz nie da chyba ;) |
Autobus Lenczyka + Dzidy "a'la Macius" na wysokiego napastnika ktorego nie bylo + ..... Nie nazwe tego dosadnie, po prostu brak szarych komorek u Turasow. Ja nie wiem jak mozna byc tak glupim by cisnac ponad swoje sily przez 15 minut a potem oddychac rekawami. W drugiej polowie nowy "styl" w postaci klepania pileczki bez ladu i skladu.
Jak na miejsce w lidze, budzet i opisy "znawcow" to zagrali oni jak Harlem Globtrotters czyli efektownosc 100 efektywnosc -0 Po tym co pokazali nie zdziwie sie jak zesraja sie u Nas, co mnie cieszy ale i smuci bo ten Macius....no wiecie :D PS: Jedni spiewaja WTSK inni "Gdzie Twoje berlo" - kazdy ma swoj rozum, swoje sumienie i swoj wybor. Gaziantepspor - Legia 61% Posiadanie piłki 39% 14 Sytuacje bramkowe 5 6 Strzały na bramkę 2 8 Strzały niecelne 3 25 Rzuty wolne 15 13 Rzuty rożne 2 0 Spalone 2 22 Wrzuty z autu 19 1 Interwencje bramkarzy 6 10 Auty bramkowe 12 15 Faule 23 3 Żółte kartki 3 |
Jak chcesz wiedziec czy napisał czy nie to przejrzyj temat - napisał ale co innego.
Legi gratuluję i to bardzo - bo takiego wyniku nikt sie nie spodziewał nawet sama Legia. Turcy widać ze są słabą zbieraniną świetnych piłkarzy. Brawo dla Legi i Skorży za dobre wykorzystanie ich błędów (Kucharczyk walczy o tytuł Ćwielonga dnia z samym Ćwielongiem) Ogólnie w Legii widać było niezłe zaangarzowanie i bardzo dobre trzymanie formacji - dzięki temu Legia wygrała. Trzeba powiedzieć że Turcy jednak nie specjalnie przetestowali obronę Legii. Szanse na awans dalej uważam na 50/50. |
Cytat:
Dlatego bez grzania się, wynik sensacyjny i doskonały, ale wciaż możemy to elegancko s.......ić :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl