![]() |
peb.pl tam powinno byc tp czego szukasz.
|
Ma ktoś jakiś program do ściągania z youtube :) ?
|
Gdzie moge znalezc plik .mp3 z naszym dopingiem ?
|
Zapomniałem swojego hasło do gry w sieci w PESa 2008.
Nie pamiętam także odpowiedzi na pytanie, które wpisuje się w czasie rejestracji. Jest szansa, że odzyskam to hasło? |
WIELKIE DZIĘKI MatMario. Duże piwo dla ciebie :P
|
Gdzie w okolicach dworca PKP można obejrzeć dzisiejszy mecz? Jakaś knajpa lub coś w tym stylu.
Dzięki szprotson:) |
za Mariackim, jest angielska knajpa gdzie lecą mecze, moze tam
|
W jaki sposób będa dystrybuowane bilety na "wyjazdowy"mecz derbowy ?
|
Cytat:
Hasło to przecież kod kreskowy z kopii gry. |
Czy na Żabińcu jest jakaś siłownia?
|
Cytat:
chyba o to Ci chodziło ;> ;-)... wystarczy Pogooglować ;] ( bez napinki oczywiście :D ) |
czy jest jakaś strona, z której można ściągnąć wszystkie serie Detektywa Monka emitowane do tej pory na tvn?
|
Wiem że nie oto dokładnie ci chodziło, ale tutaj masz wszystkie odcinki monka z polskimi napisami.
http://www.mininova.org/search/?search=mon+xvid%2Basd dokładniej tu: http://www.mininova.org/tor/1502875 |
|
ok, dzięki panowie/panie:D
|
Poszukuję tapety na pulpit:
"Trwałość pamięci" - Salvador Dali "Wolność wiodąca lud na barykady " bodajże Delacroix W jak najlepszej rozdzielczości ;) Z góry dziękuję. |
Witam
Panowie gdzie znajdę w pobliżu Os.Ruczaj Punkt Bukmacherski typu STS Lub Profesional ? będe wdzięczny za pomoc. P.S a Propo to jak tu się siły rozchodzą na Os.Ruczaj ? wiem że nie na temat i nie na forum takie gadki, więc może być PW. Pzdr |
Osoba dobrze orientująca się w krakowskich sferach kibicowskich proszona na PW.
|
Cytat:
Owszem, tak. |
|
Elvis Presley jak żywy.
|
Też pytałem ale mi nie odpowiedzieli :( Może nasza następna nadzieja transferowa?
|
wczoraj złożyłem zamówienie w sklepie na wisla.krakow.pl, w jakim czasie powinny dojść?
|
Ktoś wie czy dziś jest jakaś transmisja meczów el. LM w telewizji?
|
Cytat:
MA ktos zdjecie oprawy z meczu z Barca w rozdzielczosci 1440x900?? Jak tak to bym bardzo prosil o linka. Z góry dzieki. |
W ile powinny dojść pieniądze wysłane z konta ipko do konta w multibanku ?
(przelew robiony w internecie oczywiście) Mcz z lechem jest kiedy? 13 czy 14? |
1-2 dni max
|
Czy w "Fanatyku" lub "Wiślackim Świecie" mozna zrobic sobie nazwisko i numer na koszulce meczowej nie zakupionej w tym sklepiku ?
|
Cytat:
|
To jest już pewne że z Lechem gramy 14.09 o godz. 17 ?
|
czy jest jakas stronka z aktualnym cennikiem walut w kantorach w Krakowie? tzn moze ktos wie gdzie najtaniej kupic Euro w Kraku, albo czy np taniej jest przy granicy PL-Niem
|
Cytat:
a na zagranicznych to na ard schalke z atletico i na rtr sport planeta (ruskie) dinamo kijów - spartak moskwa |
|
ktos mi powie co to jest?
Dziennikarz z hiszpanii tak mi napisali na gg 1906 |
Cytat:
Może się to opóźnić np do 3-4 dni czy takie opóźnienia nie są możliwe? |
W ustawieniach folderu zmieniłam na "Ukryty". Teraz oczywiście folderu nie mogę znaleźć, otworzyć itd. Co zrobić, aby wszystko wróciło do "normalności"? :)
|
narzędzia -> opcje folderów -> zakładka 'widok' -> 'pokaż ukryte pliki lub foldery' a potem to juz pp myszy na folder i odznaczyc 'ukrytość' tego folderu :D
|
Dostane w Carrefourze na Czyżynach Mistrzowskie koszulki Wisły ?? jak tak ile liczą sobie za koszulkę ?.... pewnie i tak nie ma ale pytam dla formalności !
|
Cytat:
Cytat:
|
Gdzie dobre, korzystne OC/AC ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl