![]() |
Cytat:
Pytanie kto i w jaki sposób przewidział wtedy istnienie tego forum.... |
U mnie niema żadnej nowej wiadomości a i tak mi się wyświetla że niby jest
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7182 według mnie temat do usunięcia |
WisłaProkocim na samym dole jest ta wiadomosc. Jak masz ulozone wiadomosci od najmlodszych do najstarszych to ona jest na dole i jest z ta magiczna data 1970. Tez mialem, nie wiem o co chodzi. Odznaczylem jako odczytana i juz mi nie swiecie sie skrzynka :P
|
Chyba każdy miał dzis zawrót głowy gdzie ta wiadomośc :). Zaznacz wszystkie jako przeczytane i po problemie ;)
|
Cytat:
tylko jest pytanie do adminów - co to jest i czemu? czekam na wyjaśnienia |
Cytat:
jakiś błąd skryptu czy czegoś tam, a wy już robicie dochodzenia :) Przecież można usunąć te wiadomości i po problemie ;] |
Bo to jest wiadomość w której zawarta jest Tajemnica Majów dotycząca końca świata. I otworzy ją tylko wybraniec.
a tak apropos, tez mam taki problem. Edit: Wystarczy zaznaczyć wszystkie wiadomości, a później "Odznaczyć jako przeczytane" i problem z głowy. |
Tylko mi się coś z czasem na forum popierniczyło?
Ten post według forum wysłany jest o 19:15, według mojego zegarka (i WorldTimeServer) jest 18:58. |
Cytat:
|
Zamknijcie temat polityczny. I ostudźcie głowy co niektórym "najaktywniejszym" użytkownikom w tej chwili - dawidex44 i Bronex
|
Otóż to. Zamknąć na tydzień/dwa, niektórym potrzeba czasu na ochłonięcie.
A i pobanować masowo - ja rozumiem, że można mieć rózne poglądy, tego i owego nie tolerować itp. Ale za kretyństwo bym ciął jak wlezie. Dziękuję. |
Niby mam miec 2 wiadomosci nieprzeczytane na skrzynce wiad. prywatnych, a żadnych nowych nie mam - w skrzynce jest dużo wolnego miejsca.
|
prawdopodobnie masz na samym dole, ja miałem takie bez tytuły i treści były tylko ikonki nieprzeczytanych i data: jakoś 1970rok ;) ja je skasowałem i też tak zrób
|
Cytat:
|
Witam mam prośbę można otworzyć temat ''Konkurs o Wiśle'' ok godz. 21 bo mam parę wiadomości do przekazania.
Wtedy będę na dłużej dostępny :) nieaktualne. |
Mam nadzieje, że dobry temat wybrałem. Prosiłbym o zmianę nicku na LWMG. Z góry wielkie dzięki.
|
Można prosić o zmianę nazwy tematu o katastrofie samolotu prezydenckiego, może na jakąś bardziej ogólną? Aby zawrzeć w tych słowach ogólny obraz i przekrój ofiar tej tragedii.
|
Czy tylko ja mam coś nie tak z czasem na forum? Wg zegarka w Windowsie jest 19:28 a wg zegara forum godzina o 17 minut poźniejsza.
|
Cytat:
|
Dlaczego zamknięto temat z różnymi "śmiesznościami"? Ja rozumiem, że jest żałoba, ale czy żałoba oznacza całkowitą wstrzemięźliwość jeśli chodzi o usmiech na twarzy?
Bezsensowna decyzja |
Nic ci się nie stanie jak nie porechoczesz przez pare dni.
Z czuba tez nie nadają. |
To trzeba zamknąć temat "Belgowie kpią .." bo to jest dopiero śmiech na sali jak się czyta posty.
|
Cytat:
Same brednie, żal czytać te posty |
Cytat:
|
Czemu mi krzyczy, że mam 2 wiadomosci na privie nieprzczytane jak nic do mie nie przyszło?
|
Cytat:
|
|
Po raz kolejny prosba.
Jak widzicie glupi tmat to go nie podbijajcie, niech spadnie na sam dol. Jak widzicie glupie posty to ich nie komentujcie, jest wiele innych, ciekawszych. |
Dlaczego został zamknięty temat polityczny? Komentarz typu "OK wystarczy" nic nie uzasadnia.
Ludzie nie mają gdzie pisać i piszą gzdzie popadnie |
^^ popieram. Walka między głównymi frakcjami politycznymi na naszym forum chyba już opróżniła magazyny z amunicją, więc ostro już nie powinno być.
Za to będzie przekomarzanie o ukradziony stolicy show i które miejsce i miasto w Polsce jest najlepsze, najgodniejsze, najbardziej zasłużone. |
Cytat:
|
Może by stworzyć temat poświęcony tylko katastrofie.Takie nowe rozdanie bo chujowa sprawa -dzieją się rzeczy niezwykłe a nawet nie ma jak neutralnych opinii wymienić.
Ja mogę otworzyć ale niech najpierw ktoś z władnych napisze czy ta opcja wchodzi w grę. |
Cytat:
|
a może by tak stworzyć watek pt: "Pełowcyi , pisiorki , postkomuchy i bogoojczyźniani - kto jest lepszym Polakiem, kto agentem (i czyim), komu szacunek i piedestał a komu gałąź?"
Kto umieści swe przemyślenia na tę problematykę poza proponowanym wątkiem - w łeb. Pomysł 1q2 jak najbardziej na miejscu , ze swoimi gada się najlepiej. Na forum L lub L mam iść ? - no bez żartów. |
Poczekajcie jeszcze te pare godzin. Jak tak was cisnie do rozmow na ten temat to ten czas poswieccie na zbudowanie swoich wypowiedzi i juz.
Jesli ktos wchodzac na FORUM KIBICOW WISLY KRAKOW nie potrafi wytrzymac tygodnia bez tematu o dowcipach powinien sie powaznie zastanowic po co tutaj zaglada. |
Długo jeszcze będziemy czekać na otworzenie 'śmieszne zdjęcia filmiki...' ?
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=28683 ponad 90% postów uzytkownika nie jest na temat w ktorym sie wypowiada. wiele razy bylo pisane zeby nie zasmiecal tematu Sprzedam, kupie, zamienie w ABG lecz on dalej swoje. mozna cos z tym zrobic bo to sie robi coraz bardziej irytujace
|
bo sie zaraz burdel zrobi
tematy o 25 kolejce http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7205 i http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7196&page=4 |
Z czystej ciekawości, użytkownik pysio to złapał bana już do końca życia ? ;)
|
te wyskakujące w nowych oknach reklamy to jakis żart?:shock:
****icy mozna dostac. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl