![]() |
Cytat:
Lobo wporządku chlop,czasami zamiast gwizdow nasi niektorzy "kibice" mogli by mu zaklaskać na na otuche ,ale co tam lepiej wygwizadac swojego. |
Cytat:
|
Po tym wywiadze za psioczenie na Łobo bez powodu i robienie z niego kozła ofiarnego powinny być dłuuugie bany.
|
Cytat:
Nie moje zoo, nie moje małpy. Tylko trochę przykro. Koniec offtopa. |
Cytat:
|
A orientuje się ktoś co tam u Gołego ? Bo myślę że już najwyższa pora na powrót do profesjonalnej piłki.
|
Cytat:
--- Czy SKWK szukuje jakies spotkania z pilkarzami/trenerami w najblizszym czasie, tj po zakonczeniu rozgrywek ? |
Cytat:
--- Poza tym (taka ciekawostka), jest też dziś wysyp urodzin znanych bramkarzy - odpowiednio Casillasa, Cecha i Leo Franco. |
|
no to ja sie boje. Skoro Peter ma byc podstawowym zawodnikiem, to zapomnijmy o jakiejkolwiek ofensywie z prawej strony, akcjach uskrzydlających itd. Golym okiem widac ze idziemy najmniejszym kosztem.
|
Cytat:
|
raz od wielkiego dzwona
|
Cytat:
|
A gola w lidze w Poznaniu zdobył może Dawidowski? ; D
|
Singlar jest okej. Moze nie jest to wybitny zawodnik, ale trzyma solidny poziom, gra pewnie, twardo. Dobry obronca. Chociaz i tak trzeba teraz na prawa obrone kogos sprowadzic.
|
Fajnie że Singlar zostaje - jeden kłopot z głowy.Wolałbym Baszcza ale nie powinno być źle.
Fakt że Słowak rzadko udziela się w ofensywie ale wydaje mi się że nie rzadziej niż Baszczu, a jest to spowodowane taktyką.Z drugiej strony Brożek też przesadnie się nie angażuje. Skorża preferuje ostrożny styl gry a może bardziej - dostosowany do zawodników jakich posiada. |
Singlar akurat jest lepszy w ofensywie niż w defensywie. Jest to solidny zawodnik i chyba na tej pozycji zaraz po Baszczu i Wojtkowiaku najlepszy w lidze. No ale konkurencji w sumie nie ma żadnej ja nie widzę w Ekstraklasie poza Piotrkiem Brożkiem (który ma słabą kondycję) klasowego bocznego obrońcy.
|
|
Cytat:
To jest Lobo jak jeszcze gral w Zaglebiu w tyle widac Chalbinskiego, ale fajna magazetke nic dziwnego ze po boisku nie biega jak sie w nocy pobawi to potem nie ma sily |
To zdjęcie krązyło po tym forum już gruuubo ponad pół roku temu. Czasy gdy Łobo gral jeszcze w Zagłębiu Lubin
|
to wiemy dlaczego łobo jest w kiepskiej formie :rotfl: (żarcik :p)
|
Cytat:
ha ha zdjecie kultowe rzeczywiscie Lobo ma mine jakby odpływał :) |
Wywiad z Marcelo:
11.pl rozmawia z najlepszym Brazylijczykiem Ekstraklasy http://www.11.pl/aktualnosci/11_pl_r...m_ekstraklasy/ |
na futbol.pl rozmowa z Gargułą i taki kwiatek:
Niekiedy ćwiczy ze mną Tomek Dawidowski, ekspert od kontuzji kolana i on mówi: „Eeee, u ciebie dobrze to wygląda”. To mnie uspokaja – mówi Łukasz. :lol: :lol: :rotfl: niekiedy tzn. wtedy jak mu się chce?? :lol: |
Niekiedy=czasami, czyli nie zawsze.
Bo przecież Garguła nie bierze udziału w treningu pierwszego zespołu... |
Cytat:
Bo Dawidowski nie trenuje z I zespołem... zerwał więzadła .... |
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66...iej_pilki.html
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Za duzo kasy ,to sie zwoje w mózgu pie####olą. Petescu by ich poustawiał,chodzili by jak w zegarku,nieliczny gosc ktory wiedzial ze trzeba docenic to co sie ma ,ale wiedziec jak z tego korzystac.,dlatego wiedzial ze praca w fabryce gdzie ich swgo czasu zabral ma im na celu uzmyslowic ze pieniadz i to w dodatku niemaly ktory oni zarabiaja trzeba szanowac a nie trwonic w kasynach., Takiego Dawidowskiego to by przeciez na zbity pysk wywalił ,a nie tolerował jego rozrywki i brak przykladania sie do swojej pracy. |
Cytat:
|
11.pl rozmawia z najlepszym Brazylijczykiem Ekstraklasy cz.2
http://www.11.pl/aktualnosci/11_pl_r...traklasy_cz_2/ |
Coś Wam powiem, Wam, wszystkim użytkownikom.
Cięzko wyrazić mi to co czuję nie używajac przekleństw. Jednocześnie nie chcę zarobić bana. Ale: Wy, wszystkie forumowe hieny, Ci którzy znaleźli pożywkę jadąc po Łobodzińskim ODSZCZEKAJCIE to wszystko w tym temacie, jeden za drugim chyba że NIE MACIE JAJ. Ktoś wspominał, bardzo mądrze- jeszcze będziemy dziękować Wojtkowi. Nie wiem kto to ale te słowa były prorocze. Brawa dla tego użytkownika. Ale Wy, Ci którzy szukają sobie ofiary- czekam na Was w tym temacie. POKAŻCIE ŻE MACIE JAJA! Przeglądnę ten temat w wolnej chwili i zobaczę kto nie ma jaj. Będzie niezły ubaw :-) Ktoś pomoże? Do przeglądnięcia aż dwa sezony... |
Odszczekuje wszystko !:D
|
Kolejne świetne słowa Łobo po meczu. Widać po zachowaniu że bardzo to przeżywa, ten mecz, całą tą sytuację wokół niego.
On czyta to forum, tyle Wam mogę powiedzieć. Najbardziej odpowiedni moment na to. |
Teraz kochacie Łobo za rok znowu bedizecie po nim jechali. Dzisiaj jakbysmy nie wygrali a Pawełek by sobie strzelił ta bramke to on by był zwyzywany, wy chyba nie kochacie tego klubu tylko szykacie sobie osob do szykanowania, az zal ze musimy kibicowac tej samej druzynie :)
Po prostu latwa zasada, nie podoba Ci sie gra jakiegos pilkarza to tego nie komentuj, tym bardziej na forum WISLACKIM!! jak Wisła bedzie grała chałe to tez ja zwyzywacie? Moze jeszcz ena stadionie si ebyscie odwazyli powyzywac Wisłe? Jak ktos jest anonimowy to widac ze latwo przychodzi mu takie zachowanie na ktore w realu by sie nie odwazył ;/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szczerze, to bardziej żenujące od wyzywających Łobo są dla mnie osoby piszące teksty typu "Łobo, kocham Cię". Przeglądnijcie temat meczowy, z kilkunastu gejów się ujawniło...
|
Nie wyzywałem Łobo, aczkolwiek mocno go krytykowałem przez cały sezon... teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że się myliłem i biję się w pierś... Łobo jesteś WIELKI!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl