![]() |
Dzięki że uzupełniliście, bo z rozpędu o nich zapomniałem. Oczywiście chodzi o tę trójkę.
|
Robert Szymański odwołany ze stanowiska vice-prezesa przez RN.
Osobiście stawiam, że to warunek sponsora koszulkowego z racji procesu, który sie rozpoczął z udziałem Szymańskiego. Mam też nadzieje, że Pan Szymański zostanie przy Wisle w nieoficjalnej roli, bo zrobił dla niej bardzo wiele (choćby taki szczegół jak transfer SS w ostatnim czasie). |
Szkoda go, ale przynajmniej pismakom wytracimy argumenty z rak ( czy mam się podoba czy nie, wpływ Na postrzeganie klubu maja). Działać może na innym stanowisku.
|
Niepokojące jest zdanie że został odwołany a nie że złożył rezygnację. Żeby znowu nie zaczęły się jakieś przepychanki wokół klubu.
|
Skąd info?
|
|
Jest to decyzja ze wszech miar słuszna w kontekście tej całej afery z business club.
|
Cytat:
Ruch oczekiwany od dawna... |
Mnie ciekawi czy ktoś zajmie jego miejsce..
|
Przydał by sie wiceprezes od spraw marketingu
|
Ja również odnoszę wrażenie, że jest to warunek, jaki mógł narzucić nowy sponsor, który nie chce ryzykować, że coś mu w przyszłości wypadnie z szafy. Nie umniejsza to jednak zasług Pana Szymańskiego dla Wisły.
|
Cytat:
Teraz, skoro Robert jest z boku mozna spokojnie podpisywac umowe. A nuz widelec przedstawiciel sponsora podrzuci kogos do działu marketingu np ? Czyste dywagacje, ale wszystko jest mozliwe. |
Cytat:
Jak to ostatnio zwykle bywa, info M.Migi z czapy... |
Jak to ostatnio bywa? O Ramirezie tez bylo z czapy? :)
|
Cytat:
ale to musisz przyznac bylo z dupy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ejejej, ale proszę to TVNu nie odstawiać:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Olimp Nutrition partnerem Wisly!
Współpraca na obszarze sumplementacji i analityki tejże. Kolejny krok ku normalności. Brawo, oby tak dalej! |
Tak, najkrócej można opisać 6 miesięcy zarządzania Wisły Kraków przez TS.
https://zapodaj.net/images/c4b428f60634a.jpg |
Teraz każdy powinien wejść na profil sponsora/partnera i dawać kciuki w górę na fb, instagramach.
Tak samo ze stronami Wisły. Pewne rzeczy teraz łatwo pokazać. Powinniśmy zrobić taką akcję żeby pokazać że Wisła to medialny klub z aktywnymi kibicami, w który warto inwestować. |
Coca Cola chyba cały czas była naszym partnerem ?
|
Oooo Słoneczna Tłocznia, gdzies to przeoczylem. Naprawde bardzo dobre soki a jablko-marchew to dla mnie mistrzostwo.
|
Jeszcze Antrans i Daf Wanicki reklamują się na bandach
|
No no pół roku a sponsorów wiecej niz w ostatnich 4-5.Uwolnilismy sie od szkodników i w koncu Wisła jest Wisłą. towarzyszu kapka pozdrawiamy.
|
Byle to nie poszło w tym kierunku co Jaga, która reklamuje mydło i powidło dosłownie wszędzie, tysiąc sponsorów na stadionie, zapchane szrotem koszulki.
|
Dokładnie lepiej TF na koszulkach i widmo upadku.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl