![]() |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stjepanović |
Wisła - ¦l±sk 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Fryc Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Chrapek Gagruła Guerierr Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Boguski, Piotr Brożek Gole: Paweł Brożek, Sarki |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Piotr Brożeki, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:1 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Fryc, Jovanović, Głowacki, Bunoza, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski, Paweł Brożek Zmiany : Piotr Brożek, Sarki, Małecki, Bramki : Chrapek, Brożek Paweł |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Fryc, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek 2 Zmiany : Sarki , Małecki , Piotr Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Fryc, Małecki, Sarki Bramki: Paweł Brożek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Guerrier, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Małecki, Sarki Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 4:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Fryc, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek, Stjepanović - Guerrier, Garguła, Małecki - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Stolarski Bramki: Paweł Brożek x2, Guerrier, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Piotr Brożek, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Stolarski Bramki: Paweł Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:2 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski, Paweł Brożek Zmiany : Sarki, Małecki, Bramki : Boguski, Brożek Paweł |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Piotr Brożek, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek Zmiany : Sarki,Małecki,Fryc |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Fryc Bramki: Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki ,Sarki ,Piotr Brożek. Bramki: Paweł Brożek,Małecki |
Wisła - ¦l±sk 2:1 (1:0)
Skład : Miskiewicz - Stolarski,Głowacki,Jovanović,Bunoza - Stjepanović,Chrapek,Garguła,Guerrier,Boguski - Paweł Brożek Zmiany : Małecki,Sarki,Piotr Brożek Bramki : Paweł Brożek,Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Fryc Bramki: Paweł Brożek, Stjepanović |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
WISŁA Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek, |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz -Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Boguski, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Guerrier – Brożek Paweł Zmiany: Sarki, Piotr Brożek, Fryc Bramki: Brożek Paweł, Boguski, Sarki |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Boguski, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Guerrier – Brożek Paweł Zmiany: Sarki, Piotr Brożek, Fryc Bramki: Brożek Paweł, Boguski |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Boguski, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Guerrier – Brożek Paweł Zmiany: Sarki, Piotr Brożek, Fryc Bramka: Guerrier |
Wisła Kraków - Sl±sk Wrocław 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Guerrier, Garguła, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Piotr Brozek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović - Boguski, Garguła, Chrapek, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek, Małecki, Sarki Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Fryc, Piotr Brożek Bramki: Garguła |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki , Sark, Fryc Bramki: Paweł Brożek,Małecki,Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Małecki , Sarki , Fryc Bramki: Paweł Brożek, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Guerrier, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Piotr Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła 1-0 (1-0) Sl±sk
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Jovanovic Bunoza - Garguła Stjepanovic Chrapek Boguski Guerrier - Brożek Paweł Zmiany: Sarki,Piotrek Brozek Fryc Bramki: Garguła |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 04:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl