![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedy będzie losowanie par IV rundy eliminacji do Ligi Europejskiej ? Dzień po pierwszym meczu z Azerami ?
Nie mogę nigdzie znaleźć... |
w piątek po meczu rewanżowym chyba:)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
No to sie zaczyna. Cleber doznał urazu na treningu
|
Cytat:
|
Cytat:
A info było ze strony http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._uraz_clebera/ |
no to Kowalski -Bunoza będą grać na środku obrony
|
Cleber i te jego kontuzje ;/
|
dzieki, chociaz tam jest napisane "W środę Wiślacy będą trenowali po południu i będzie to ich ostatni trening przed meczem z FK Karabach."
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
ja bym chciał sie zapytac czy jest szansa że moderatorzy zaczna zamykac tematy meczowe w czasie gry? Cz stanie sie tak z tym w czwartek?
|
według GK rios zostal zgloszony na 3 runde prawda to ?? Bo cos mi sie nie chce w to wierzyc ze juz ma pozwolenie na pracę :P
|
Cytat:
|
wyslalem @ do Pana redaktora z GK ,ciekawe czy cos odpisze na temat Riosa...
mitmichael - to moze przynajmniej Pana redaktora uswiadomie i poprawi artykul:) a oto odp: Witam! Muszę się przyznać, że pomyliłem się i z rozpędu wpisałem Riosa do grona zgłoszonych na III rundę zawodników wśród tych, z którymi Wisła podpisała ostatnio kontrakty. Przepraszam za błąd i miejmy nadzieję, że zobaczymy go w akcji w play offach. Pozdrawiam |
Cytat:
|
http://www.małopolska.tv/portal/2010...a-fk-karabach/ o 16 25 bedwie tu na zywo konferencja kasperczaka przed meczem
|
A Tschibambie dali jakieś tymczasowe pozwolenie... może tu też tak można...
|
Cytat:
|
Nie ma paszportu unijnego, ale gral juz w Polsce na tymczasowym pozwoleniu i teraz wystarczylo je odnowic.
|
Cytat:
źródło: kibice wisly .pl |
Hmm
Biorąc pod uwage kontuzje Clebera, i to że lepiej grac najpierw wyjazd, to może ten deszcz nie taki zły dla nas... |
Orientuje się ktoś, co jeśli nie uda się doprowadzić stadionu Hutnika do stanu używalności? Mecz przełożony do innego miasta, przeniesiony na inny termin?
|
Cytat:
|
Cytat:
tylko z terminami byłby problem więc jak Azerowie nie będą specjalnie protestować to pewnie nie będzie problemu no chyba, że tam już wszystko pływa |
jest jakaś kamerka z Hutnika?
Niby na tvnmeteo na jutro 25stopni i pod chmurką, ale przeciez oni tego nie wiedzą. |
Witam, kolekcjonuję bilety Polskich Klubów z Europejskich Pucharów. Poszukuję do kolekcji biletów Wisły z tego sezonu z Ligi Europejskiej. Na początek z czwartkowego spotkania z FC SIAULIAI oraz jutrzejszego z QUARABAG AGDAM. Jeśli ktoś miałby zbędny swój bilet JUŻ PO MECZU to proszę o kontakt. Mój mail: [email protected], gg:5824205 moja kolekcja na mojej stronie warrior-ustron.com Pozdrawiam
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl