![]() |
Ma ktoś do sprzedania koszulkę meczową z Umbro ,kolor obojętny,rozmiar M lub L.
Oferty proszę pisać na P.W. |
Z klasyka - u naszych był zły dobór strojów meczowych. Powinni grać w sukienkach. I tak nas tam rżnęli...
|
Ja dziś dostałem dres treningowy. Bardzo fajny.
Ale i tak zamawiam jeszcze XL. Ten lekko obcisły i krótki ale od bidy mógłby być. (mam 187cm, 87kg) Takze zamawiajcie raczej większe. Zresztą już i tak rozmiaru L nie ma. Został XL i XXL Mimo porażki z Azerami nosze go dumnie :P |
Wie ktoś może kiedy będą dostępne nowe koszulki Wisły z nowym sponsorem Adidas ? Bo chciałbym już taką koszulkę zakupić lecz nigdzie jeszcze jej nie widziałem.
|
Do 2 tygodni powinny być
|
Koszulki Legii już w sprzedaży, ciekawe kiedy Wiślackie będą dostępne
|
Czesc, potrzebuje pomocy prosze. Gdzie moge kupic ta wspaniala koszulka ? Ogladalem ta koszulka ale tylko XL rozmiar. Ale ja chce rozmiar M.
http://img04.allegroimg.pl/photos/or.../86/1180928695 Z góry dzieki. |
Witam
Dla wszystkich ciekawskich, są już w ofercie meczówki Adidasa! http://www.bomasport.pl/shop/1333_Ad...a_Wisla_Krakow |
a co z telefonikowym herbem? dlaczego nie jest wyszywany tylko jakas plakietka przyklejona?
jeszcze w dodatku w zlym miejscu w porownaniu do tego co maja pilkarze. no chyba, ze pilkarze tez maja plakietki, ale na zdjeciu Sobola z "to i owo na luziku.." wyglada o wiele lepiej. |
Koszulka oficjalna powinna kosztować 99zł. Z taką grą Wisły to i tak jest wygórowana cena.
|
Jeszcze mi słońce w czaszkę nie przygrzało i mózg mi się nie zagotował, aby dawać 250 zł za koszulkę. 120-150 to mógłbym zrozumieć. Ja być może kupie sobie te treningowe tylko pytanie kiedy będą, bo już się czeka miesiąc, a miały być po 2 tygodniach. Taki marketing to niech sobie głęboko w 4 litery wsadzą. najpierw coś obiecują, a później tego terminu nie dotrzymują.
|
Do WŚ i Fanatyka nie trafią tylko koszulki, także inne części garderoby. Przynajmniej tak powinno być, ale znając realia jakie panują to ręki sobie uciąć nie dam. Myślę, że pod koniec sierpnia przyjdą barwy z adidasa.
|
są jeszcze gdzies do kupienia repliki Umbro ?
|
Kolekcja Adidasa w Wiślackim Świecie:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ackim_swiecie/ |
czy ktoś wie co z adidasa ma WŚ? był ktoś etc?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
moze ktoś rozgarnięty np. zrobił zdjecie czy cos btw, moje pytanie "był ktoś" skierowane do ludzi którzy byli/widzieli. |
250 zł za meczową koszulkę?:O
|
Po ile polówki i koszulki treningowe?
|
Dziś byłem w WŚ i widziałem za 229 zł
|
Cytat:
|
To ja poczekam na wyprzedaż ;d
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To ja zaraz na spokojnie usiąde i bede liczył ile wydałem kasy w wiślackim świecie ;) Ty nie rozumiesz do czego chłopie bije kibic Wisły nie oznacza ze ma wydawać majątek w sklepiku klubowym dla mnie pojecie prawdziwy kibic oznacza zupełnie co innego. A po drugie każdy ma prawo do wyboru on wybrał ze poczeka z zakupem(zresztą napisał do przymrużeniem oka) Koniec sporu :) |
Cytat:
|
Z taką grą to za 49 zł. ZINA albo TICO powinno być.
|
Cytat:
Nie każdy zarabia 10 tysięcy miesięcznie. Dla niektórych 250zł to ćwierć miesięcznej pensji. Zresztą, mam w dupie transfery, których i TAK NIE BĘDZIE nigdy z prawdziwego zdarzenia. Wystarczy, że co tydzień praktycznie oglądam grę tych patalachów na żywo, więcej sponsorować tych miernot nie zamierzam. |
To jest to polskie nastawienie ;] Niektórzy oddaliby wszystko za koszulkę ukochanej drużyny, a nie którzy wolą marudzić. Załóżmy, że jesteście pijakami, kurzokami itp. 250/12 to 20 zł miesięcznie, czyli 2 paczki papierosów albo jedna flaszka mniej w miesiącu, zastanówcie się czy nie warto zadbać o zdrowie dla naszej Wisełki ? Nie mówię tutaj o tych, którzy naprawdę nie mogą sobie pozwolić na taki wydatek (rodzina, mogą kupić replikę) ale niektórzy mogą, więc to dla nich jest oferta kupna koszulki meczowej orginalnej, w której występują Wiślacy W Ekstraklasie i czasami w Europie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl