![]() |
aha, tak jeszcze w ramach uzupełnienia
wg oficjalnej strony Polonii B. Cebanu wyjechał wczoraj na zgrupowanie do Szwabii napewno dobrze na niego wpłynie jazda w te i z powrotem po Europie ;) |
Cos mi sie wydaje, ze na konferencji beda jedynie przedstawieni Kirm i Gargula... Chcialbym sie mylic, ale ile to juz razy slyszelismy, ze kadra ma byc zapieta przed 1 zgrupowaniem.
Zastanawia mnie tylko co robiono przez pol roku ? Dlaczego nie mozna bylo tych wszystkich rozmow prowadzic juz od kwietnia/maja tak zeby zdarzyc z bramkarzem, obroncami (przeciez wiedziano, ze Baszczu odejdzie i trzeba bedzie kogos na prawa obrone) ? Wiec sie pytam skad ten pospiech teraz... |
Wy tu dyskutujecie jakbyśmy co najmniej mieli ściągać do Krakowa Wayne Rooney'a. Będzie co ma być, nie ma się co gorączkować, potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Mamy już Gułę, Kirma, nie jest źle. Obrońcy muszą przyjść, a na Levadię to starczy nam to, czym teraz dysponujemy. No stress :D
|
Dobrze powiedziane, NA LEVADIĘ STRACZY NAM TO CO MAMY! Ale co będzie jak później będzie ktoś silniejszy od Estończyków?
|
Cytat:
|
nesta popieram nie możemy mieć pretensji że mieliśmy mało czasu bo mieliśmy ale nasi działacze nie szukali piłkarza na prawą od kąd było wiadomo że baszczu odchodzi mam nadzieje że ten młodziutki Braz podpisze kontrakt z Wisłą na zasadzie wypożyczenia z możliwością pierwokupu... Mam taką nadzieje a co do Jopa lepiej inwestować w młodych z tego chłopa nie da się już nic zrobić... takie jest moje zdanie inni innego ale wzmocnienia są na obronie potrzebne tylko szybkich zawodników
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
niespodzianka na konferencję
nowo stary Cebanu :lol: |
Wszyscy robią szum wokół Cebanu, cierpliwości...
|
|
Cytat:
pysio a to nieoficjalna strona Polonii Bytom jest wiarygodnym źródłem ? skoro nawet piszą że Podobno Kurto doznał kontuzji ;) |
ze strony Polonii Bytom:
22-letni bramkarz, Ilie Pavel Cebanu od najbliższego poniedziałku ma trenować ponownie z Wisłą Kraków! Mołdawianin od kilku dni trenuje z Polonią Bytom, a od wczoraj jest z niebiesko-czerwonymi na zgrupowaniu w Niemczech. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, Ilie Cebanu do Krakowa wraca tylko do ... 22 lipca, kiedy to Wisła ma zagrać rewanżowy mecz w eliminacjach do Ligi Mistrzów z Levadią Tallin! Podobno kontuzji doznał 18-letni, Filip Kurto, natomiast 22-letni Bośniak, Adis Nurković, nie przekonał do siebie sztabu szkoleniowego Wisły. W takim wypadku, krakowski klub został tylko z jednym zdrowym bramkarzem, dlatego w trybie awaryjnym, na 2 mecze, do Krakowa wraca Cebanu. Po 22 lipca, Ilie Pavel Cebanu wraca do Polonii Bytom, w barwach której, będzie występować do 30 czerwca 2010 roku! niestety.. |
Jedno jest pewne, będzie nowy bramkarz i moim zdaniem jednak Nurković.
|
pysio, to o niczym nie świadczy. Ja tam akurat nie wierze w to co podkreśliłeś, przecież ta wiadomość jest z nieoficjalnej strony Polonii Bytom, bez jaj...
|
Cytat:
Jest bardzo źle w obronie, niebezpiecznie na bramce i w ataku, a drużyna na razie jest kadrowo słabsza od tej z zeszłego sezonu - w ciągu roku straciliśmy aż 5 wartościowych zawodników, (Dudkę, Kokoszkę, Clebera, Baszcza, Zieńczuka), których jeden Krim i kontuzjowany Garguła nagle nie zastąpią. |
|
Trwa konferencja na której Wisła prezentuje swoich nowych zawodników. Wbrew różnym plotkom, na konferencji prasowej pojawiło się jedynie dwóch awizowanych wcześniej zawodników - Andraż Kirm i Łukasz Garguła.
autor: Michał |
Czyli na mecze z Levadia zostalismy z 3 obroncami(a jesli ktorys jeszcze dozna kontuzji, to moze sie zdarzyc tak, ze przygode zakonczymy na tej rundzie...bo nawet estonczycy poradza sobie z pilkarzami z ME w obronie)...nie ma to jak profesjonalizm ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale czego sie spinacie nie rozumiem ? czy ktos awizowal jakis pilkarzy oprocz Garguly i Kirma ? nie. Dziekuje.
|
Cytat:
Tego sie można było spodziewać : na Levadię z 3 obrońcami ! Cytat:
|
Burliga jeszcze przecież jest który był testowany na tej pozycji więc po co nam prawy obrońca...
|
żeby tą niespodzianką nie było odpadniecie z Levadią :/
bo tak naprawdę wzmocnił nas 1 zawodnik a straciliśmy 2 (Garguły nie liczę bo kontuzjowany) Jeżeli Łobo będzie grał w obronie to wszystko się zdarzyć może. |
I co z tego, ze z trzema? Przeciez bedziemy atakowac...
|
Cytat:
a na ławce: Rajfur, Kominiak, lub Varga dziękujemy za uwagę przy okazji czy Małecki grał kiedyś jako prawy obrońca ?? nie ? no to ma szansę :D |
Bez jaj... wygląda na to że zarządowi nie zależy na tym żeby klub zaprezentował sie jak najlepiej.. Skorża znowu będzie musiał kombinować, bardzo go cenie, ale z 3 obrońcami dużo zrobić nie można...
|
Cytat:
Byli tylko Kirm i Garguła. Jak wislasoccer nie jest godna zaufania, to co powiesz o portalach i gazetach, które obwieściły że na konferencji pojawi się nowy zawodnik "niespodzianka"? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl