Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

amauri1990 09.07.2009 15:43

aha, tak jeszcze w ramach uzupełnienia
wg oficjalnej strony Polonii B. Cebanu wyjechał wczoraj na zgrupowanie do Szwabii

napewno dobrze na niego wpłynie jazda w te i z powrotem po Europie ;)

nesta 09.07.2009 15:49

Cos mi sie wydaje, ze na konferencji beda jedynie przedstawieni Kirm i Gargula... Chcialbym sie mylic, ale ile to juz razy slyszelismy, ze kadra ma byc zapieta przed 1 zgrupowaniem.

Zastanawia mnie tylko co robiono przez pol roku ? Dlaczego nie mozna bylo tych wszystkich rozmow prowadzic juz od kwietnia/maja tak zeby zdarzyc z bramkarzem, obroncami (przeciez wiedziano, ze Baszczu odejdzie i trzeba bedzie kogos na prawa obrone) ? Wiec sie pytam skad ten pospiech teraz...

PasiorWKS 09.07.2009 15:53

Wy tu dyskutujecie jakbyśmy co najmniej mieli ściągać do Krakowa Wayne Rooney'a. Będzie co ma być, nie ma się co gorączkować, potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Mamy już Gułę, Kirma, nie jest źle. Obrońcy muszą przyjść, a na Levadię to starczy nam to, czym teraz dysponujemy. No stress :D

KacpiTSW 09.07.2009 15:54

Dobrze powiedziane, NA LEVADIĘ STRACZY NAM TO CO MAMY! Ale co będzie jak później będzie ktoś silniejszy od Estończyków?

Simao1 09.07.2009 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KacpiTSW (Post 759174)
Dobrze powiedziane, NA LEVADIĘ STRACZY NAM TO CO MAMY! Ale co będzie jak później będzie ktoś silniejszy od Estończyków?

Będzie czas na zgłoszenie kolejnych piłkarzy do 3 rundy. Myślę, że na tym się transfery nie skończą.

tedi100 09.07.2009 15:56

nesta popieram nie możemy mieć pretensji że mieliśmy mało czasu bo mieliśmy ale nasi działacze nie szukali piłkarza na prawą od kąd było wiadomo że baszczu odchodzi mam nadzieje że ten młodziutki Braz podpisze kontrakt z Wisłą na zasadzie wypożyczenia z możliwością pierwokupu... Mam taką nadzieje a co do Jopa lepiej inwestować w młodych z tego chłopa nie da się już nic zrobić... takie jest moje zdanie inni innego ale wzmocnienia są na obronie potrzebne tylko szybkich zawodników

4fan_player 09.07.2009 15:57

http://olimpijska2.pl/index.php?opti...acje&Itemid=51

Faithful_Fan 09.07.2009 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PasiorWKS
Obrońcy muszą przyjść, a na Levadię to starczy nam to, czym teraz dysponujemy. No stress

Póki co może i starczy ale następni rywale będą mocniejsi więc raczej powinniśmy się martwić bo trójką obrońców eliminacji nie przejdziemy.

WislakP 09.07.2009 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KacpiTSW (Post 759174)

Taktyka jest taka że myślimy o anbliższym meczu, więc tym co będzie w trzeciej rundzie będziemy się martwić później, może jeszcze ktoś przyjdzie?

emjot 09.07.2009 15:59

niespodzianka na konferencję
nowo stary Cebanu :lol:

KacpiTSW 09.07.2009 16:00

Wszyscy robią szum wokół Cebanu, cierpliwości...

CelticusABG 09.07.2009 16:01

http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc..._w_dziesiatke/

WILU TS 09.07.2009 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 759177)

No i to mi się podoba ;) oby to była prawda :) oczywiscie tylko to ze wraca pomoc....

pysio a to nieoficjalna strona Polonii Bytom jest wiarygodnym źródłem ? skoro nawet piszą że Podobno Kurto doznał kontuzji ;)

pysio 09.07.2009 16:01

ze strony Polonii Bytom:

22-letni bramkarz, Ilie Pavel Cebanu od najbliższego poniedziałku ma trenować ponownie z Wisłą Kraków! Mołdawianin od kilku dni trenuje z Polonią Bytom, a od wczoraj jest z niebiesko-czerwonymi na zgrupowaniu w Niemczech.

Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, Ilie Cebanu do Krakowa wraca tylko do ... 22 lipca, kiedy to Wisła ma zagrać rewanżowy mecz w eliminacjach do Ligi Mistrzów z Levadią Tallin! Podobno kontuzji doznał 18-letni, Filip Kurto, natomiast 22-letni Bośniak, Adis Nurković, nie przekonał do siebie sztabu szkoleniowego Wisły. W takim wypadku, krakowski klub został tylko z jednym zdrowym bramkarzem, dlatego w trybie awaryjnym, na 2 mecze, do Krakowa wraca Cebanu.

Po 22 lipca, Ilie Pavel Cebanu wraca do Polonii Bytom, w barwach której, będzie występować do 30 czerwca 2010 roku!

niestety..

PasiorWKS 09.07.2009 16:03

Jedno jest pewne, będzie nowy bramkarz i moim zdaniem jednak Nurković.

KacpiTSW 09.07.2009 16:05

pysio, to o niczym nie świadczy. Ja tam akurat nie wierze w to co podkreśliłeś, przecież ta wiadomość jest z nieoficjalnej strony Polonii Bytom, bez jaj...

Po prostu Wiślak 09.07.2009 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PasiorWKS (Post 759173)
Wy tu dyskutujecie jakbyśmy co najmniej mieli ściągać do Krakowa Wayne Rooney'a. Będzie co ma być, nie ma się co gorączkować, potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów. Mamy już Gułę, Kirma, nie jest źle. Obrońcy muszą przyjść, a na Levadię to starczy nam to, czym teraz dysponujemy. No stress :D

Tak, dalej tak myslcie, a potem płaczcie, że odpadamy "z ogórkami".

Jest bardzo źle w obronie, niebezpiecznie na bramce i w ataku, a drużyna na razie jest kadrowo słabsza od tej z zeszłego sezonu - w ciągu roku straciliśmy aż 5 wartościowych zawodników, (Dudkę, Kokoszkę, Clebera, Baszcza, Zieńczuka), których jeden Krim i kontuzjowany Garguła nagle nie zastąpią.

Nehiar 09.07.2009 16:10

http://www.wislasoccer.com/news_item_10868.htm
przykro mi

WILU TS 09.07.2009 16:14

Trwa konferencja na której Wisła prezentuje swoich nowych zawodników. Wbrew różnym plotkom, na konferencji prasowej pojawiło się jedynie dwóch awizowanych wcześniej zawodników - Andraż Kirm i Łukasz Garguła.
autor: Michał

For_FuN_ 09.07.2009 16:15

Czyli na mecze z Levadia zostalismy z 3 obroncami(a jesli ktorys jeszcze dozna kontuzji, to moze sie zdarzyc tak, ze przygode zakonczymy na tej rundzie...bo nawet estonczycy poradza sobie z pilkarzami z ME w obronie)...nie ma to jak profesjonalizm ;).

Marszałek 09.07.2009 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 759185)
ze strony Polonii Bytom:

22-letni bramkarz, Ilie Pavel Cebanu od najbliższego poniedziałku ma trenować ponownie z Wisłą Kraków! Mołdawianin od kilku dni trenuje z Polonią Bytom, a od wczoraj jest z niebiesko-czerwonymi na zgrupowaniu w Niemczech.

Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, Ilie Cebanu do Krakowa wraca tylko do ... 22 lipca, kiedy to Wisła ma zagrać rewanżowy mecz w eliminacjach do Ligi Mistrzów z Levadią Tallin! Podobno kontuzji doznał 18-letni, Filip Kurto, natomiast 22-letni Bośniak, Adis Nurković, nie przekonał do siebie sztabu szkoleniowego Wisły. W takim wypadku, krakowski klub został tylko z jednym zdrowym bramkarzem, dlatego w trybie awaryjnym, na 2 mecze, do Krakowa wraca Cebanu.

Po 22 lipca, Ilie Pavel Cebanu wraca do Polonii Bytom, w barwach której, będzie występować do 30 czerwca 2010 roku!

niestety..

Ale co niestety?Że Adis nie będzie w bramce? Z tego powodu rozpaczać? ktoś inny będzie,bo musi być skoro Ile wraca za dwa tygodnie do Bytomia.

Simao1 09.07.2009 16:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 759200)
Trwa konferencja na której Wisła prezentuje swoich nowych zawodników. Wbrew różnym plotkom, na konferencji prasowej pojawiło się jedynie dwóch awizowanych wcześniej zawodników - Andraż Kirm i Łukasz Garguła.
autor: Michał

Do póki nie zobaczę na oficjalnej stronie, to się nie przekonam. Po za tym wislasoccer.com jest niegodna zaufania. Zaczekajmy do końca. Zresztą nie czarujmy się - nikt nam nie zapowiedział, że pojawią się inni piłkarze po za Kirmem i Gargułą.

lodecki 09.07.2009 16:16

ale czego sie spinacie nie rozumiem ? czy ktos awizowal jakis pilkarzy oprocz Garguly i Kirma ? nie. Dziekuje.

matizaq 09.07.2009 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 759203)
Ale co niestety?Że Adis nie będzie w bramce? Z tego powodu rozpaczać? ktoś inny będzie,bo musi być skoro Ile wraca za dwa tygodnie do Bytomia.

Oczywiście ,że będzie ! Mogę nawet podać imię i nazwisko : Filip Kurto. Tyle w temacie.....
Tego sie można było spodziewać : na Levadię z 3 obrońcami !

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CelticusABG (Post 759209)
Nie... Przecież Pan Trener planuje wystawić w obronie Łobodzińskiego, więc co się martwimy na zapas...

Nie wydaje mi się to śmieszne. Pózniej będzie płacz i zgrzytanie zębów ,jak nie daj Boze Łobo zawali mecz....

boro92 09.07.2009 16:21

Burliga jeszcze przecież jest który był testowany na tej pozycji więc po co nam prawy obrońca...

MaG* 09.07.2009 16:21

żeby tą niespodzianką nie było odpadniecie z Levadią :/
bo tak naprawdę wzmocnił nas 1 zawodnik a straciliśmy 2 (Garguły nie liczę bo kontuzjowany)
Jeżeli Łobo będzie grał w obronie to wszystko się zdarzyć może.

JrQ- 09.07.2009 16:22

I co z tego, ze z trzema? Przeciez bedziemy atakowac...

emjot 09.07.2009 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matizaq (Post 759208)
Oczywiście ,że będzie ! Mogę nawet podać imię i nazwisko : Filip Kurto. Tyle w temacie.....
Tego sie można było spodziewać : na Levadię z 3 obrońcami !

Piotr B., Marcelo, Głowacki, Diaz
a na ławce: Rajfur, Kominiak, lub Varga
dziękujemy za uwagę
przy okazji czy Małecki grał kiedyś jako prawy obrońca ??
nie ?
no to ma szansę :D

Syn Kangura z 1984 09.07.2009 16:23

Bez jaj... wygląda na to że zarządowi nie zależy na tym żeby klub zaprezentował sie jak najlepiej.. Skorża znowu będzie musiał kombinować, bardzo go cenie, ale z 3 obrońcami dużo zrobić nie można...

hunter 09.07.2009 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Simao1 (Post 759204)
Do póki nie zobaczę na oficjalnej stronie, to się nie przekonam. Po za tym wislasoccer.com jest niegodna zaufania. Zaczekajmy do końca. Zresztą nie czarujmy się - nikt nam nie zapowiedział, że pojawią się inni piłkarze po za Kirmem i Gargułą.

Niegodna zaufania bo...?

Byli tylko Kirm i Garguła. Jak wislasoccer nie jest godna zaufania, to co powiesz o portalach i gazetach, które obwieściły że na konferencji pojawi się nowy zawodnik "niespodzianka"?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl