![]() |
m.sport.pl/sport-warszawa/1,124972,11770807,Grunt_to_skutecznosc__Pilkarz_Po lonii_jest_najlepszym.html
Tego brac!!! |
Cytat:
przynajmniej coś się dzieje ! ;) |
Cytat:
znów narażamy się na śmieszność obawiam się, że teraz to piłkarze pokroju Riosa, Nuneza to będą rarytasem... |
Zobaczycie jakie nastepne "perełki" przyjadą na testy
|
Dlaczego nikt nie przetestował Łysego czy się nadaje na dyrektora?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to moze ja sie podzielę swoimi odczuciami w kwestii transferów
Bramkarz ; Kurto out i w sumie dobrze bo i tak by nie grał . Z Pareiką to ja bym poczekał jeszcze bo jednak co jakiś czas musi sobie sam piłke do siatki wrzucić . Cel numer jeden ; Łukasz Skorupski .Młody ,zdolny ,do wyjęcia z Górnika chyba ze nas ktoś z zachodu wyprzedzi . Z obrońców to ja bym chcial Ukaha bo jednak "Głowa " kontuzjowany wiecznie ... Diaz pewnie wróci do Belgii . Jaliens out .Ktoś z trójki Bunoza/Czekaj/Uryga na wypożyczenie .Burliga out bo po co nam on ? W pomocy to Razack in (koniec kontraktu ) ewentualnie Bruno z Polonii ,też wolny zawodnik . Na skrzydle ktoś z dwójki Lukjanovs (Lechia)/Kupisz (Jaga ) . Iliev zostaje ,Jirsak niech zostaje ,Patryk Małecki jest zbyt potrzebny przydatny kiedy jest w formie żeby sie go pozbywać . Lukasz G . stanowczo out . W ataku to jest mi osobiście cholernie szkoda Bitona..Miał chłopak nosa w polu karnym kiedy grał .niepotrzebi sa moim zdaniem ludzie typu Patejuk czy Zieńczuk . Mało wniosą moim zdaniem. Co do Brożka jakoś ciągle sie waham . Tyle moich przemyśleń ;) |
spokojnie, jutro jest sparing, Probierz zobaczy jak grają i albo wylecą albo nie.
Przypominam, że były takie przypadki jak znani piłkarze, przyjeżdżali na testy i stawali się tam gwiazdami w klubach. Powoli, dajmy im czas! Polacy i tak wrócą- Głowacki, Brożek, Chrapek i pewnie ktoś z ekstraklasy. Jestem tego pewien. |
No tak, Łukasz Skorupski, młody, zdolny, do wyjęcia z Górnika za, uwaga, około 1 milion euro.
|
No to teraz już widze dlaczego sie nie pojawia w propozycjach .No cóż ,byłaby kasa ,byłby bramkarz na lata ;)
|
Rios i Nunez to nie yli źli piłkarze, tylko należało odpowiednio ich ustawić. A to ,że nie miał za bardzo kto tego zrobić to inna sprawa. Oni grali typowy południowy futbol.
Zagadką dla mnie pozostaje to, iż podpisuje się zawodnika, np Riosa i nie daje mu się grać:) słaby to nie bierzemy i tyle. A to kogo teraz testujemy, sprowadzamy......proponuje nawet tego nie komentować,bo po co się denerwować. Naszym zbawieniem w ataku ma być Brożek, który na Europę jest za słaby. Nie wiem co tu się dzieje ale za ciekawie to nie wygląda, ważne,że jest wesoło. |
|
Cytat:
|
Coż za filozoficzne stwierdzenie. "Lepiej kogoś, niż nikogo". No własnie lepiej dać sobie spokój niz ładować jakieś tam pieniądze (nawet marne) w testy totalnych piłkarskich analfabetów. Jak nie mają kasy na transfery to niech dadzą grać chłopakom z ME. A nuż któryś da radę i się pokaze. Tez wolałbym jakies konkretne wzmocnienia ale jak nie da rady, to nie kombinujmy z jakimiś ogórami.
|
Tylko doniesienia prasowe ale:
Zienczuk, Sobolewski, Pareiko, Sznaucner, Glowacki, + z obecnej kadry Iliev, wszyscy > 30 lat. Brozki juz prawie 30 na karku. Lekarze zacieraja rece, a Jacek dalej bedzie pierd.... o tym ze nie trzeba szkolic i ze budowac bedzie perspektywiczna WIsle. |
Cytat:
|
Cytat:
Szykuje się taki klubik emerytów vel ambasadorów jak w ŁKS-ie. Nie zdziwię jak łysy legionista wpadnie na pomysł ściągnięcia Iwańskiego. |
Generalnie po deklaracji Łysola o tym, że chcemy Polaków w każdych mediach łączy się nazwiska z Wisłą Kraków. To istna paranoja i zgadywanka. Nie mniej jednak Sznaucner to byłby strzał w dziesiątkę w mojej ocenie, z resztą juz kiedys jego nazwisko wymienialem w kontekście "Białej Gwiazdy".
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy konkretnym wzmocnieniem nazwałbyś Jaliensa? zapewne tak, jak wszyscy z nas. A Nacho Novo ? Pewnie też. A Chinczyk Fangzuo ? Niektorzy szaleli na jego punkcie. co by to sie stało jakby przyjechał do nas na testy np. bezdomny piłkarz? Ale była by frustracja, a np. takiego pilkarza zatrunił Alex Ferguson w wielkim Man Utd. Jakby przyjechał do Nas taki Cacau też został by przepędzony jeszcze przed treningiem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Krzysztof Kopciński - Znicz Pruszków
http://www.youtube.com/watch?v=4c14PTp5h9c Myśle ze warto sie kims takim zainteresowac, umiejetnosci ma raczej ponad przecietne jak na poziom tej ligi, więc sciagniecie go chociaz na testy byloby niezłym pomysłem, a najlepiej jakby ktos go poobserwował przez kilka/kilkanascie spotkac, bo wiadomo ze kompilacja na YT to tylko zalążek. 2:14 na filmiku zwróćcie uwage A co do dyskusji wyżej, jak Sznaucner to może i Kuś ? Też gra od wielu lat w podstawowym składzie w mocnej lidze(w Turcji) i tez w podobny sposob ignorowany jest przez Smude |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
żeby Ci Brazyliczycy czy Południowcy co mają do Nas trafic byli na poziomie przynajmniej tych co grali w Liteksie Łowecz to by było dobrze.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl