![]() |
Cytat:
Szkoda, że tylko raz na rundę to można zrobić na karnecie pół-sezonowym |
Od dzisiaj można kupować pakiety na mecz z Legią i Rakowem. Same bilety na Legię od środy. Legia mobilizuje się na przyjazd do nas i pewnie będą w dobrej liczbie (sektor G4 i G5?) Także tym bardziej nie trzeba chyba nikogo namawiać :)
https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...ia-i-z-rakowem https://legionisci.com/pho/photos20w/20piast2_f1.jpg |
Wiadomo coś na temat karnetów na nadchodzący sezon? Klub będzie jakoś rekompensował karnetowiczom z poprzedniego sezonu mecze bez publiczności?
|
Jedyne co wiem "z pierwszej ręki" - to że będą po niedzieli. Trwają prace nad systemem.
|
Cytat:
|
Pytanie o dzieci. Mam chłopaków którzy mają 4 i 6 lat. Każdy musi mieć osobny bilet?
|
Jak to jest z kartą kibica, data ważnośći mojej była do stycznia ale coś słyszałem o automatycznym przedłużaniu, kupię na nią bilet na mecz z Zagłębiem?
|
"Do zakupu wejściówki na domowe mecze Wisły Kraków nie jest wymagane posiadanie Karty Kibica. Wszystkie Karty Kibica, które utraciły lub utracą ważność w okresie od 01.03.2020 roku do 31.07.2021 roku zostały przedłużone automatycznie do końca sierpnia 2021 roku. Kolejnego przedłużenia można będzie dokonać w późniejszym terminie."
|
Jakby ktoś w systemie widział, że jego karta jest nieaktywna, to tutaj odpowiedź z klubu:
"Jest to błąd systemu, który został już zgłoszony do operatora zajmującego się jego obsługą. Pana karta jest automatycznie przedłużona do końca sierpnia. Jednak po zakupie biletu prosimy mieć przy sobie potwierdzenie jego zakupu w formie papierowej." |
Czy przy zakupie biletu w strefie kibica dalej drukują je w wersji kartonikowej ?
Chciałbym mieć na pamiątkę z meczu jubileuszowego :) |
Ludzie wrzucali na tt kartonowe :D
|
Dlaczego na Napoli sprzedają tylko 50 procent pojemności stadionu? Na najbardziej atrakcyjnych sektorach już się pokończyły bilety, zostały same pojedyncze, a połowa sektorów pusta będzie. Przecież na takie sektory jak D23, B23, E23 itd sprzedałoby się wszystko a tak część osób zrezygnuje.
|
A nie jest tak, że nasi ukochani politycy pozwalają wchodzić na stadiony tylko 50%?
|
Nie.50% plus zaszczepieni. Na Widzewie, Górniku czy nawet Niecieczy prawie komplet, na Legii w pucharach też. Kwestia sprawności organizacyjnej klubu.
|
50 proc, ale do limitu nie liczą się zaszczepieni. Patrząc na średnią szczepień w Małopolsce to z tych 11200 osób ponad 5000 jest zaszczepionych, także spokojnie ponad 20 tys osób mogłoby być. Pytanie czy byłoby takie zainteresowanie, może wyszli z założenia że jak będzie tylko 50 proc to ludzie szybciej zapełnią no będą się bali że braknie biletów i bardziej to przekona niezdecydowanych do wcześniejszego kupna. Mecz jest w środku tygodnia więc frekwencja i tak byłaby w ok 15 tys, no ale pytanie co zrobią na meczach ligowych. Skoro na zagłębie w poniedziałek w wakacje przyszło 14 tys to na mecze top na pewno będziemy mieć ok 25 tys chętnych.
|
Wydaje mi się ze na Zagłębiu było aż 14k dlatego że świadomość ze jest limit skłoniła niezdecydowanych. Pewnie dlatego nie odblokowywują poki co puli dla zaszczepionych
|
Jak odebrać wejściówkę na mecz w ramach rekompensaty za karnet z zeszlego sezonu?
Robił to ktoś? |
Czy ktoś w tym sezonie przepisywał już karnet na inną osobę na dany mecz?
Bo nie wiem czego się spodziewać po naszym systemie biletowym :D |
mam pytanie, znajomy odstąpił mi wejście z jego karnetu na mecz z Legią, ma potwierdzenie że bilet jest przepisany natomiast ja po zalogowaniu na swoje konto nie widzę tego biletu.. ktoś wie co może być problemem?? kartę mam ważną do końca sierpnia więc tu jest ok..
|
Przez pandemie wypadłem z rytmu meczowego.
Mam starą kartę kibica, była ważna do 2021-01-31 Udało mi się zalogować do nowego systemu i tam widzę Ważna do: 30.08.2021 Chce kupić bilet na Pogoń, kupię go przez stronę https://bilety.wisla.krakow.pl/ i co dalej? Muszę wyrobić nową kartę kibica czy jak? |
Jeden rabin powie tak, inny powie nie.
Ja też miałem kartę z automatu przedłużaną do końca sierpnia, a jakoś (nie wiem jak) kołowrotek dziś mnie wpuścił. |
Cytat:
|
kupujesz bilet, drukujesz i na niego wchodzisz. Karta kibica nie musi być ważna, bo juz jej nei trzeba w ogóle mieć.
|
Cytat:
|
Dzialaly wam wczoraj nowe karty kibica po przedłużeniu?
|
Tak.
(10 znaków) |
Przedłużałem w piątek, żadnych problemów.
|
Ja wyrabiałem w sobotę, i mi nie działała a wchodziłem na A.
|
Z ciekawości:
Dlaczego klub sprzedał mi karnet na miejsce na rok a potem sprzedaje moje miejsce na pojedyncze bilety innym kibicom? Nie powinien sprzedawać tych miejsc które nie są zajęte? |
A sprawdzałeś czy nie zmienili Ci miejsca? Miałem taka samą sytuacje na Zagłębiu i się zdziwiłem, a okazało się, że klub mi automatycznie zmienił miejsce karnetu.
Tutaj masz stronę gdzie to można sprawdzić: https://sklep.wisla.krakow.pl/stadio...NUZY3v_wNNUOVo |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl