![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Może by tak Bilińskiego wziąść?
|
Cytat:
* Małeckiego w Pogoni nie chcieli |
Cytat:
Bilety sprawdzac czy kiełbę gonić? Bo chyba nie jako tępa strzała |
Cytat:
poza tym po co? |
Czy w tym, ze Jankowski ma wrocic do Ruchu jest choc krzta prawdy? Ktos cos wie? Daj Boze tak ogolnie.
|
Cytat:
Cytat:
Tak pisze slask.sport.pl a czy to prawda |
Zamieńmy się z nimi. My im dajemy Crivellaro i Jankowskiego, a bierzemy Lipskiego i Mazka. Na pewno się zgodzą :D
Fajnie jest czasem pomarzyć... |
Moze by namówić Semira Stilicia na powrót , bardzo mało gra w apoelu , a i z płaceniem tam nie jest różowo.
http://www.transfermarkt.pl/semir-st.../spieler/46340 ewentualnie : Krivets na wypożyczenie http://www.transfermarkt.pl/sergey-k.../spieler/53238 lub Istvan Kovacs http://www.transfermarkt.pl/istvan-k...spieler/121367 ale najpierw trzeba by sie pozbyć Crivellaro i Popovicia |
Stilić na pewno zgodzi się na kilkukrotnie niższy kontrakt :D Zejdź na ziemię.
|
Ja przy transferach zagranicznych to bym się zastanowił nad Węgrami, bo szybko się u nas aktualizują, a dodatkowo ich liga mniej płaci, więc dla nich zawsze zmiana na plus, nawet względem poziomu sportowego. Często też mają krótkie kontrakty...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepsze łącza mamy i łatwiej o wifi. Miesiąc u nas i soft piłkarski śmiga aż miło.
|
Cytat:
Ja kiedyś chciałem napisać do żony "kup mi proszę pieczywo po drodze", a wyszło mi "Legia to stara ku*wa". ;) |
Cytat:
|
Małecki w Wiśle. Ktoś zna jakieś jeszcze REALNE TRANSFERY?
|
Cytat:
|
Chrapek jedzie na zgrupowanie z Lechia takze jego temat raczej upadł.
|
Cytat:
|
A może by tak na pół roku wypożyczyć Flavio Paixao z Śląska jak ma grać w rezerwach to może u nas pogra ? Tylko nie wiem czy można wypożyczyć piłkarza który podpisał umowę z nowym klubem....
Faktycznie Śląska sorry :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wg ZWE ma być jakaś niespodzianka, z której wszyscy będziemy zadowoleni. Cierzniak?
|
Coca-Cola
10 znaków |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sluchaj Bogus jak Cie blaga lud. Oddaj Jankesa, uczyn nam ten cud. Przemien Cupiale smutny ten czas. O Bogus pociesz nas!
|
Cytat:
a tak powaznie, to bardzo fajnie jakby to bylo info o Coca-Coli ale raczej w to nie wierze ;) |
Czyli sugerujesz naplyw do Akademii? :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak nie podpisał mega przesadzonej oferty który zabiła by Nasz klub? |
A z niepodpisania ciężko będzie być zadowolonym.
|
Cytat:
|
Dobre wieści napływają z dwóch bardzo wiarygodnych źródeł SKWK i ZWE (twitter)
Pozostaje czekać, ciekawe kiedy tylko ta niespodzianka nadejdzie...... |
Cytat:
Szybsze przyjście Pietrzaka i nadpłacenie części długów ;) |
Dodal bym podpisanie nowej umowy z Cierzniakiem.
|
Nowa umowa z Cierzniakiem pokazałaby jedno - nie jesteśmy hodowlą graczy dla silniejszych, potrafimy zatrzymać u siebie tych najbardziej wartościowych, co nie udawało się ostatnimi laty.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl