![]() |
Cytat:
Amatorka jak zawsze z naszej strony... Niedługo w Polsce nie będzie klubów które by z Wisły żyły w normalnych stosunkach. Ładnie załatwiliśmy Polonię Bytom zostali z bramkarzem z ME :rotfl: |
Cytat:
|
Ok czyli zostajemy na nastepny sezon z niepewnym Pawełkiem. Trudno. Najwyżej parę piłek wypluje w elm. LM.
Może chociaż zastąpimy zawodników, którzy opuścili drużynę ? frajer ze mnie, ale jeszcze wierzę w Braza lub kogoś w charakterze tego prawego obrońcy. Ale to będzie i tak absolutne minimum. Więc na cuda w kwalifikacjach bym nie liczył. |
Cytat:
Bramkarski cyrk w Wiśle jak widać nie tylko nadal trwa, ale wchodzi na nowy poziom. :lol: |
Cebanu wraca?!
No Panowie.. NIESPODZIANKA! |
Ja już tego nie rozumiem, przecież na oficjalnej stronie napisali, że będzie wypożyczony do Polonii Bytom. Więc o co tu chodzi? Nagle klub może zrezygnować z wypożyczenia? Ciekawe jakie byłyby oburzenia ze strony klubu gdyby tak z nami postąpił Panathinakos
|
Taka sytuacja szarga dobre imie klubu. Jezeli kiedykowliwek wogole takie imie mielismy. Ktos powinien za to wyleciec.
|
i ciekawe co z Nurkoviciem teraz... czyli cyrku ciąg dalszy
|
Nic sie nie zmienia, szopka z bramkarzami trwa nadal :)
|
Nie da się ukryć, że ściągając awaryjnie już wypożyczonego Cebanu klub się zwyczajnie ośmiesza, stawia w trudnej sytuacji zawodnika i kontrahentów z Bytomia. Łamie wcześniejsze ustalenia, bo Kazimierskiemu, czy ksiegowym z RN znów coś nagle odbiło.Dwudziestu zawodników na testach i nadal nic - to już rzeczywiście jakiś upiorny rekord Guuinesa nieporadności, nie tylko w doborze i selekcji. I to w przedendiu walki o LM. Chore.
A jeszcze niedawno podobno mieli "6 kandydatów", taaaa, oczywiście.... |
Najgorszy w tym wszystkim jest sposób w jaki potraktowano Ilie. Specjalnie ściągali go ze zgrupowania w Austrii, miał w perspektywie rok regularnej gry w ekstraklasie, żeby na koniec zrobić mu takiego "psikusa". Szkoda chłopaka. W dzisiejszym wywiadzie w "Sporcie" wydawał się być rozentuzjazmowany na samą myśl o przyszłym sezonie. Jeżeli Wisła nie będzie szanować swoich piłkarzy, to sama nie będzie szanowana.
|
Może po prostu wraca bo nie udało się zgłosić Nurkovicia na II rundę LM ? Kilka portali pisało o kłopotach z pozwoleniem na pracę, rejestracją w MZPN itd... Może na dwa tygodnie wraca, a poźniej znowu pójdzie do Polonii? Wszystko wyjaśni się za 39 minut ...
|
http://www.pilka.sport24.pl/news/sho...le-zakonczony/
Sądzę, że nie zdążyli się dogadać jeszcze, a Wisła musi dziś zgłaszać zawodników. Może być tak, że np. Ilie wraca na dwa tyg., a później wróci do Polonii, a Wisła kogoś kupi (Adisa?). Okno trwa jeszcze długo. |
będzie gdzieś live ta konferencja?
|
Cytat:
|
no to znamy już nazwisko tego 5 piłkarza, który miał być niespodzianką :D
no kto by przewidział.. niespodzianka się udała! |
Szkoda mi strasznie Cebanu, chłopak się stara chce grać a Wisła go w chuja robi. Jestem przekonany że niedługo się z nim definitywnie pożegnamy.
|
To co się dzieje na tym forum ,to jakiś koszmar.
Jeszcze nie wiedzą dlaczego Cebanu wraca a już widzą winę w działaczach Wisły. Dałbym "odpocząć"niektórym z tego towarzystwa. |
Myślę, że nikt na taką niespodziankę nie liczył :D Mimo wszystko mam nadzieję, że Adis pojawi się dziś na R22.
|
Cytat:
|
A będzie chociaż jakaś relacja z tego ? Nie mówię o TV ale o tekstowej albo coś w tym rodzaju?
|
Raczej nie, pewnie po zakończeniu będą tylko zdjęcia i materiały viedo.
|
Cytat:
A widziałeś kiedyś relację z konferencji prasowej?:rotfl: |
Cytat:
NIe ma co nie widzę innej możliwości dlaczego Cebanu miał by wrócić jak tylko olanie Nurkovicia, domysły że sprowadzają Cebanu żeby usiadł na ławce w 2meczu z Levadią są śmieszne. Nawet gdyby żeczywiście nei dąło rady zatwierdzić Nurkovicia i zgłosić go do eliminacji, to 2 mecze posiedzieć na ławce rezerwowych to moze i Kazimierski. |
Cebanu zamiast ogrywac sie, to dalej bedzie grzal lawe. Przeciez to jest strzal w kolano. No chyba, ze pomiedzy Cebanu, a Kurto jest jakas MEGA roznica.
edit: royalmichael- faktycznie. Nie wiedzialem. |
tym bardziej szkoda, że był jedynym bramkarzem (nie licząc tego z MESY) w kadrze Polonii
|
Osobiście mam nadzieje, że wraca tylko na 2 tyg ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS: to, że Cebanu wraca, nie oznacza, że nie będzie Nurkovicia... PS: miejmy nadzieję :] |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl