![]() |
tak w tvp sport
|
Dostał już ktoś kalenadarz UW 2010 z przesyłki?
|
Ile zapłacę za taką bąbelkową kopertę na poczcie? Nie chcę wysłać jakiejś dużej rzeczy, rozmiarowo coś a'la iPod shufflle + kabel.
|
Cytat:
moje pytanie, OD ktorej godziny mozna wjechac z zaopatrzeniem na Rynek ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
jaka jest cena biletu PKS z Krakowa do Białki? najlepiej ulgowy/studencki
|
Gdzie w okolicach rynku można wydrukować coś z pendrive?
|
Jak nie masz dużo to na rynku obok Sphinxa w bramie po schodach na pierwsze piętro jest kawiarenka, tam drukniesz, druga kafejka na Brackiej w bramie tam gdzie Subway i Błędne koło. Jak masz sporo do drukowania to polecam na odcinku między Jabłonowskich a Piłsudskiego jest ksero i też wydrukujesz z pena
|
Cytat:
a w internecie ?:)pozdrawiam a i o ktorej sie zaczyna tak naprawde;)? edit: wiem ze jest na stronie tvp itp ale jesli ktosby mial linka do sopcasta to poprosze:) |
Wejdę do Selgrosa na karcie która ma 3-4 lata i nie jest na moje nazwisko(pożyczona)?.Karta jest papierowa nieplastikowa.
|
Cytat:
Piątek - godzina 19:10 |
Cytat:
http://www.narty.skarpatravel.pl/offer_111_181.html polecam :) |
Siema. Chodzi mi o grę Gta 4. Zainstalowałem ją na kompie( instalacja przebiegła bez problemowo) ale podczas uruchomienia wyskakuje mi błąd DD3D50 miał ktoś taki problem może? Jak to rozwiązać. Z góry dziękuje.
|
Czy któraś płatna platforma cyfrowa oferuje kanał skysports ?
|
Mam pytanie, obstawiłem w zakładach bukmacherskich Milenium kupon 8 stycznia, na którym wszystkie zdarzenia trafiłem, ale został jeden mecz Hertha B - FSV Frankfurt przełożony, jednak nie wiem na jaki termin. Wie ktoś czy będzie rozgrywany jeszcze ten mecz czy zrezygnowano?
|
Cytat:
--- Ma ktos dobrego elektryka samochodowego, taniego, z ktorym umawia sie na cene z gory, a nie "za godzine" ? |
Cytat:
|
List polecony, który powinien być już u adresata nie dotarł tam jeszcze. A sprawa ważna i pilna
Gdzie mogę zrobić "malutką awanturkę" ? :D |
W urzędzie Miasta.
|
Jaką polecacie tanią i dobrą szkole na prawo jazdy w Nowej Hucie?
I czy to prawda, że jak zmienił się dyrektor MORDu to bardziej puszczają zdających czy się przypierdalają do najdrobniejszego szczegolu? |
Cytat:
|
Jeśli masz jakikolwek dowód, że pracowałaś (rozmowy przez mail dot. pracy, świadków) to sąd.
Ja tak własnie próbuję dostać zaległą kasę. Tzn u mnie o tyle łatwiej, że mam jasne dowody w postaci opublikowanych fot, za które nie dostałam kasy. Ale próbuj. Niech się ktoś prawa wypowie też. |
Próbuję odpalić Medieval Total War, część pierwszą w wersji gold na XP z SP3 (na laptopie z grafiką Intela Express 945) i po odpaleniu jedyne co mi się pojawia to czarny ekran, słychać jakiś odgłos i tyle by było z gry. Co tu jest nie tak? Bo czuję, że coś z grafiką :P I czuję, że mogę komuś oddać grę :P
|
Cytat:
http://www.asuseeepc.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=1129 jak przetestujesz to napisz bo mam podobne problemy w niektórych grach. |
Cytat:
http://www.asuseeepc.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=1129 jak przetestujesz to napisz bo mam podobne problemy w niektórych grach. |
Nie wie ktoś czy jest jutro czynna giełda narciarska ?
EDIT: Ok, już wiem jest otwarta. |
Cytat:
|
wie ktos co sie stalo w okolicach Skotnik, Skawiny i Sidziny ? wracalem do domu i w Skotnikach 4 radiowozy sprawdzaja ludzi w autach, jadacych od strony Skwainy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl