![]() |
^ naaapewno będzie gotowe..... przecieżmiało byćna puchary w lipcu 2010, więc na maj 2011 to musowo!
a jak nie, to 3 dni później na Cracovie to już na 1906% , sam prezydent Majchrowski obiecał! A słowo profesora - rzecz święta! (szydera mode off) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Matejas_, możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Bo brzmi tak absurdalnie, że szkoda klawiatury by ją ośmieszyć.
|
Cytat:
|
Pewnie o to, że Kaufland stoi w takim miejscu Krakowa i na takim widoku, że nie mogli postawić czegoś co bardzo rzucałoby się w oczy. Czyli niebieski albo czerwony kolor odpadał. Ja przynajmniej tak rozumuję.
|
Na Lecha czy cracovie stadion na pewno nie będzie cały otwarty możemy o tym zapomnieć, może jakimś cudem trybuna północna na ostatni mecz sezonu. Wiecie jak to jest jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. wszyscy mówią ze wykonawca się pieprzy z robota ale jak mu nie płaca to gdzie ma się spieszyć. Co do kar dla wykonawcy to na pewno ich nie będzie za opóźnienia. Pozdro dla wszystkich. Tylko Wisla
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem czy dostajesz za to kasę czy też jest to twój znajomy, czy też masz tam pracę, wiem, że drugiej tak zaciekle gloryfikującej Majchrowskiego osoby nie widziałem. Już pomijam to inne kwestie jak to, że Majcher był w partii i jest bardziej z lewej strony jesli chodzi o kontakty/znajomosci co dla kibica Wisły powinno być dyskwalifikujące od kopa. |
nie zuwazylem zeby w poblizu naszego stadionu stalo rownie wielkie g@$no. wiec nie wiem do czego mialby on pasowac. No chyba, ze masz na mysli zasade kontrastu.
|
Piotr wiesz co to może być?
http://www.systemykomfortu.pl/images/test1/9.jpg Moje podejrzenie że jakiś system oddymaiania garaży ale ne jestem pewny. Wśrodku ewidentnie widać tłumik, na górze coś jak jet-y do oddymiania podlączone pod kanaly blaszane |
Cytat:
|
Na oddymianie garazu to troche male..
Wyzej mnie kolega uprzedzil, wydaje mi sie ze ma racje. |
Taki sam stoi obok trybuny G
|
Witam. W związku z głosowaniem na stojaki rowerowe w Krakowie chcialbym zapytać które to są te koło stadionu Wisły?? Czy chodzi o te kampus AGH?? Czy moze Muzeum Narodowe??
|
Cytat:
|
OK :) Sorry nie zjechalem w dół.... boże widzisz nie grzmisz....
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla przypomnienia jeszcze raz link http://www.allforplanet.pl/pl/eko-dz...znie__zaglosuj oprócz tego głosujcie na smoka w tym linku http://krakow.gazeta.pl/krakow/0,94785.html Wiem, że to nabijanie licznika wybiórczej, ale jeśli ma to decydować to lepiej oddać głos. Lepiej mieć na stojakach symbol smoka kojarzonego z Wisłą niż wprawdzie skardzioną od Zwierzynieckiego ale jednak lajkonikopodobną maskotkę pejsów. |
Cytat:
Skupiłbym się na motywie smoka. Może tą informację też dodać gdzieś ? (SKWK, czy TWSD). |
zgodze się z powyzszym, że stojak jest dużo ważniejszy
piszcie do ludzi z biura prasowego, żeby o stojaku poinformowali również SKWK pewnie zamieści info o tym też. |
Obiło mi się o uszy, że stadion ma byc otwrty na derby, ktos to może potwierdzić.?
|
Chyba tylko Bóg.
Na ziemi wszystkie znaki wskazują, że nie będzie gotowy w tym sezonie, podobnie jak faktem jest brak jakiejkolwiek daty ukończenia i otwarcia obiektu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
spieszmy sie
Cytat:
Spieszmy sie bo tylko o kilka głosów wyprzedzamy lajkonika a zostały tylko dwa dni głosowania... Moze niech ktoś podeśle meila do ludzi odpowiedzialnych i wrzucą to na FB?? |
Lajkonik - 35%
Liczba oddanych głosów: 1712 Smok - 45% Liczba oddanych głosów: 2241 Czy wystarczył wieczór i poranek żeby wywrócić kolejność. |
głosować i namawiać znajomych aby lajkonik nie wygrał!! chcecie mieć lajkonika przed stadionem WISŁY KRAKÓW ??!! JA NIE!! :)
|
Wreszcie smok wychodzi na wyraźne prowadzenie. Tylko nie spoczywać na laurach i dalej głosować!
|
jeszcze przed rundą wiosenną miałem nadzieję, że chociaż na derby będzie już otwarty cały stadion a nie zdziwię się jak na el.ligi mistrzów będziemy na połówce.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...asze_zyczenie/
oglądając stan co poniektórych pomieszczeń na trybunie zachodniej, chyba nikt już nie będzie miał watpliwości, że w tym sezonie cały stadion nie zostanie otwarty...?? |
Bezczelność władz miasta nie ma granic. Po tych zdjęciach widać, co wart był ten wywiad z 15 marca, czyli półtora miesiąca temu.
- Zakończono prace budowlane, ale to Wisła oceni, kiedy oddać kibicom trzy, a kiedy już cztery trybuny - mówi w rozmowie z "Gazetą Krakowską" Barbara Janik, doradca prezydenta Krakowa ds. sportu. www.gazetakrakowska.pl/aktualnosci/380266,stadion-wisly-gotowy-a-euro-tylko-straci-bez-krakowa,id,t.html No więc Wisła ocenia, że póki co nie są na przykład gotowe szatnie, gdyż wyglądają one tak: Szatnia gospodarzy: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9950178290.jpg Szatnia gości: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9950162402.jpg Pomieszczenie dla sędziów http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9950171061.jpg i parę innych pomieszczeń, które po prostu nie są wyposażone. |
nędza i rozpacz, pewnie Wisła nie bez przyczyny zrobiła takie fotki prezentujące "zakończenie" prac.
Teraz powinien pojawić się jakiś ciekawy artykul w prasie, może nawet wywadi z Janikową, niech się baba ustosunkuje do swojej wypowiedzi i do stanu prac na dzień dzisiejszy. |
Proponuje zrobić znow akcję do radnych i gazet bo to co widze na zdjęciach z środka trybuny to jest kompromitacja połączona z bezczelnością n-tego stopnia. Pomieszczenia które pokazal rav, pomieszczenia komentatorskie, brak dzialajacych telebimów, brak ławek rezerwowych,masę wykończeń nie zrobionych (schodki wejścia na murawę),niewykończone boki wejścia na trybune i zamurowane okna na elewacji !!!! Na placu przez zachodnią doslownie 10 osób i 2-3 koparki pracujące w tempie żółwim. K....a coś z tym trzeba zrobić bo na lipiec ten stadion nie będzie gotowy.Przypominam juz wlasciwie jest maj a robota stoi.
Trzeba powtórzyć akcję z zeszłego roku - kilkaset maili do krakowskiej, dziennika,rzeczpospolitej,onetu , interii i radnych musi przyspieszyć sprawę |
Ale jaja. Boje sie sobie wyobrazic jak te pomieszczenia wygladaly 15 marca. Takie rzeczy to chyba tylko w Polsce
|
Dla chętnych, kto chce, niech rozsyła takiego maila, albo przeróbcie coś sobie w nim, dopiszcie, zmieńcie i rozsyłajcie do redakcji gazet, serwisów internetowych itd:
Cytat:
|
Kpina.
Może należy jakoś ostro zareagować? Nasłać bałkańskie bojówki na urząd miasta i niech rozp***lą to wszystko w pył. Razem z tymi zgniłymi czerwonymi kupskami, srającymi pustymi obietnicami na prawo i lewo. 10 lat na budowanie stadionu to za mało? K**wa żeby on był wykuwany z granitu to bym zrozumiał, ale pier***lić się z takim 'czymś', potem wmawiać ludowi i klubowi, że już jest gotowy i żądać ca to pieniędzy to jest jakiś żart upuszczonego w dzieciństwie z Giewontu idioty. ZIKiT - kto do kurczaka nędzy wymyślił, żeby te barany zajmowały się budową stadionu piłkarskiego? Porządnej drogi nie potrafią wybudować w terminie. Nieee, oni stadion będą budować. Beton arch.? Nie damy jakiś tani odpad, może jakoś to będzie. Przecież to nie pokaz piękności, wyglądać nie musi. Parkingi? A poco? Przecież i tak nikomu nie będzie się chciało wlec w korkach po wąskich uliczkach na stadion. Lepiej sobie premie jeb**ć. A co! ... co by nie pisać o tym stadionie i sposobie jego budowania, projektowania, nadzorowania itd. itp. To same k***y cisną się na usta. ['] - dla lewej i prawej półkuli ludzi maczających palce w budowie tego stadionu. Weźcie się rozpędźcie i pier***ijcie głową w ten brutalistyczny beton nie architektoniczny. |
podrzucie kilka adresów email na które mozna słac te wiadomości.
|
a na co czekają ultrasy i najwierniejsi kibice którzy zbierają kase na oprawy?? czas zrobić transparent z napisem dziękujemy za stadion budowany latami i wystawic go w czasie meczów, miasto nas oszukało mówiąc że prace zostały już skończone ale wszystko i tak wyszło na jaw piszcie do urzędu miasta maile też i do ztkit
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl