![]() |
To juz wszystko jasne...Arka, Polonia B. - zjazd, Jaga i Slask w pucharach.
37-letni Frankowski krolem strzelcow z zaledwie 14 golami :D...klasowi napastnicy u nas graja ;). |
Hattrick Rado, asysta Rafała Wolskiego palce lizać :)
|
Grunt, że Amica poza pucharami ;)
|
SŚlask z Arka 5:0 Arka miazga;o
|
Jeszcze im Kelemen wpieprzył z karnego haha
|
Ktoś wie jaki był rekord bramek w jednej kolejce? :) w tej jest 26.
|
bywało więcej ^^ to nie rekord na pewno:)
|
Ależ Lechia sfrunęła w tabeli... 8 miejsce... Pamiętam jak na koniec rundy jesiennej ktoś tam z Lechii powiedział (kiedy byli wysoko), że cel na sezon - 8 miejsce - osiągnięty z nawiązką. Cóż, zamiast grać w Europie, wypełnili plan minimum :/ Szkoda, bo wolałbym zobaczyć Lechię w pucharach, a nie Jagillonię, Lechia ma większy potencjał.
A MP z 56 punktami... |
6 miejsce to był plan minimum, także nawet tego nie ma
|
Ja .......ę. Włączyłem telefon, a tu Skorża zostaje trenerem Legii...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
Skorza zostaje w Legii:rotfl:
Bakero zostaje w Lechu:rotfl: Wisla mistrzem 2011/2012? :D |
Cytat:
|
jednak weszlo.com mialo racje, ze dzialaczom legi Puchar Polski przyslonil bledy
11 porazek |
Na Orange Sport Info powiedzieli, że Lesiu Miklas poinformował na konferencji pomeczowej, iż złotousty zostaje na kolejny rok w Legii.
|
hahahaha Maciuś Zostaje
|
Chryste...
|
|
Cytat:
Jeszcze Bakero zostanie i szykuje sie piekny kolejny sezon w lidze:D |
Jóźwiak i Maciuś = Układ dekady się szykuję haha:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Cytat:
|
Najpierw niech sobie zalatwia jakiegos lepszego dyrektora sportowego
|
Cytat:
Graliśmy co raz lepiej, bo mieliśmy co raz słabszych przeciwników - dołująca Korona, dołująca Jagiellonia, Wisła której się nie chciało grać i dwóch spadkowiczów. Super. Jak były mecze, w których coś się liczyło, to wyniki były chyba lepiej oddające umiejętności trenera Maciusia. |
Cytat:
|
lepiej za bardzo z pozostania Skorży w Legii nie rechotać.
Cieszmy się z mistrza i szykujmy się na ciężki przyszły sezon. Lechia, Śląsk, Górnik, Widzew, Lech, Jaga chyba nie. Na domiar złego jeszcze Podbeskidzie awansowało, ma nas kto lać :D |
Podobno Miklas odchodzi do TVN-u.
|
Cytat:
|
Czy Wisła zagrała z KSP tak samo jak na Legii w chodzonego?
|
Cytat:
Ja jestem w szoku po decyzji Legii. Tyle kompromitujacych porazek, tyle tragicznej gry itd a tu... Maciej zostaje:rotfl: Bo PP, bo 3. miejsce. Widac, ze Miklas & co. to kompletne głąby. Nie wierze w to, ze Legia bedzie grozniejsza w przyszlym sezonie. Chcialem zwocic uwage na fakt, ze Legia ostatnie mecze grala na luzie bo miala juz start w LE zapewniony. Nie bylo presji, obciazenia. Ale od lipca, od pierwszej kolejki znow pojawi sie presja, ze MP trzeba zdobyc, ze zwojowac puchary, beda cele i bedzie presja. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl