![]() |
@ szprotson
no dla mnie zerwanie zgody z Lechią i Sląskiem też było dosyć bolesne, ale na stadionie jedynie ewentualnie śpiewam - nie wyzywam ani nie pozdrawiam innych klubów.... |
Cytat:
|
Jak Hartling znalazł inwestora w Anglii, to może po to jutro tam Królewski leci?
|
|
Cytat:
Zaufajcie ludziom, którzy teraz walczą o Wisłę i jej dobre imię. |
Cytat:
Zapominasz o jednym. Zobacz jaką rolę odgrywają w naszej sytuacji social media. Ogomną! Wymienione przez Ciebie kluby nie miały takiego wsparcia. Chodź zgadzam się z Tobą, że podobnie jak Legia jesteśmy najwięksi i najbardziej medialni w kraju. A CTSK :>:rotfl: |
Jeżeli komuś udało się wejść na tę audycję WeszłoFM to piszcie jak coś ciekawego. Ja nie mogę.
|
A czy w Ruchu, Polonii, ŁKS czy Widzewie w czasie upadku kibice walczyli o swój klub regularnie wspierając go swoimi akcjami, zbiórkami i pomysłami ?????
Kibice Wisły (nie mylić z kibolami) to spory walor klubu. Powstało socios, które w tej chwili licząc 720 członków może dać dodatkowe przychody klubowi prawi 1 mln zł rocznie...... to jest nasz wkład w odrodzenie klubu..... |
Lesny nazwal Hartlinga pajacem.
|
Niewiele, mówi że nie może odpowiedzieć na pytania. Generalnie Wisła bez kasy do końca stycznia to brak Wisły w ekstraklasie. W ciągu tygodnia-dwóch powinni zacząć spłacać piłkarzy, ale to stwierdzenie, a nie potwierdzenie tego, że kasa jest i te spłaty pójdą.
|
10 powodow dlaczego WIsla sie powinna odciac od SKWK
http://weszlo.com/2019/01/09/10-powo...e-odciac-skwk/ |
Taki sobie ten wywiad, żadnych konkretów. Stanowski wszystkie informacje, które do tej pory uzyskał wywalał na bieżąco na swojego Twittera.
|
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...754.1527288223
ten fragment mnie zaniepokoił: Natomiast wcześniej poprosiliśmy pana Matsa o zwrot akcji spółki. To był jeden z elementów, według których powstałby dżentelmeński układ. Panowie mają akcje, mają wiedzę o tym, gdzie one są, chyba, że ma je pan Vanna Ly |
Faktycznie zadnych konkretow bo tak wlasnie powazni ludzie robia biznes w przeciwienstwie do Pietrowskiego ktory spiewal konkretnie.
|
Ten p. Jarosław Królewski to chyba nasz jakiś dżin z lampy :D Znów przelał, tym razem 3500, w akcji, którą sam zaczął. Jakim cudem taki człowiek się uchował cieniu tyle czasu? A my w Zarządzie loche i ortaliony mieliśmy.... to jest niemożliwe po prostu. On w tydzien zapłacił juz koło 60k z wlasnych srodku + to co da radę jego zbiórka..... Niesamowite.
|
Pan Królewski to jest magik. Dodać trzeba, że leci do Londynu w sprawię ewentualnych inwestorów Wisły. Taki człowiek może uwiarygodnić rzeczywiste nowe otwarcie :)
Myślę, że po tym wszystkim trzeba odwiedzić go przed jego firmą :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tj odwieszenia licencji i przystapienia do rundy rewanzowej w jaki skladzie osobowym to juz inna kwestia celem powinno byc sklecenie takiego skladu zeby sie na spokojnie utrzymac, moze Burliga zamaist Bartkowskiego? dzisiaj rozwiazal kontrakt Btw, Duzy szacunek dla Pana Lesnodorskiego, sam go pogardliwie nazywałem koralikiem a widac ze sie niesamowicie zaangazowal, czapki z glów |
Cytat:
Królewski to bardzo pozytywnie zakręcony człowiek. W jakimś wywiadzie mówił, że chce by jego firma była warta miliardy dolarów i była w TOP 5 na świecie. Gdyby mu się to udało, to jestem pewien, że wtedy chciałby Wisłę na wyłączność ;) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
priorytet to odwieszenie i gra w ekstraklasie oby w niej utrzymanie, to jest podstawa zwiększająca nasz czas na działania.bez licencji to nawet nie ma co w przyszłość wychodzić po 3 walkowerach lecimy na mordę.
|
Wlaczam Teleexpres,wczoraj,dzisiaj ,Wisla na pierwszym miejscu informacjii przed polityką
wlaczam TVP Info,15 minutowa relacja o 15 ;40 z Myslenic,potem wywiad prowadzacej z dziennikarzem weszlo i analiza,internet przez ostatni miesiac .... gdzie nie kliknałem to cos o Wiśle. naprawde cała Polska tym żyje,widac ze ten klub to top razem z Legią pod katem medialnosci i popolarnosci. Daj Boze zeby to jakos postawic na nogi.Sam czuje ze tez musze jakos mieć wklad w to zeby pomoc a nie tylko patrzeć i napewno na dniach zapisuje sie do Socios. |
Musimy zrobic akcje i przebic rekord Widzewa w sprzedazy karnetow. Po tym wszystkim co przeszlysmi musimy sie zmobilizowac i kupic 20,000 karnetow na runde wiosenna. To byloby piekne.
|
Cytat:
Samo wygwizdanie było by już czymś super. |
. do usunięcia
|
Ja mam już kupiony na cały sezon
|
Cytat:
|
Cytat:
ostatnich 12 miesiecy... Kolor żółty to oczywiscie tak dla beki umiesciłem w porownaniu, bo wiadomo, ze to nie ten świat :D |
Cytat:
|
To sobie zmieńcie Legia Warszawa z "wyszukiwane hasło" na "klub piłkarski" i wyniki będziecie mieć inne :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam wszystkich,
Forum czytam od dawna a ten temat jest najlepszym źródłem wiedzy o obecnych problemach. Nie rejestrowałem się bo nic ciekawego o czym nie pisali by inni nie miałem do dodania. Nurtuje mnie jednak jedna sprawa i pomyślałem że zadanie pytania tutaj będzie dobrym pomysłem - chyba kilka osób ma pojęcie o kwestiach prawnych z tego co czytam. Mam nadzieję że pierwszy post od razu z pytaniem nie jest wbrew zasadom. Zastanawia mnie kwestia tego ogłaszania upadłości. W tym info od prokuratury było że poprzedni zarząd powinien ogłosić upadłość, albo że to sprawdzają - nie do końca zrozumiałem. Czy to oznacza że teraz też jest taki problem? Są jakieś zasady? Jeśli pytanie jest głupie to przepraszam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Piknik1906
Wosek o uadłość zgłaśza wierzyciel lub sam Zarząd Spółki jestesmy niewypłacalni wiec kazdy piłkarz bo oni prowadzą działałność może iść do sądu i zgłosić wniosek o upadłość |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl