![]() |
Cytat:
|
Haha no to Jaga ma tansze fajki zza granicy :)
|
Cytat:
|
Cytat:
ja już sam nie wiem co mam mysleć:( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja uważam, że Hajto jest fajną opcją. Ktoś nowy, zawsze jest jakaś nadzieja. Ma facet temperament, w piłkę grał i nawet, jak na jego warunki, z powodzeniem. Myślę, że jakby obył się w świecie trenerskim i widać by było jakiś progres u niego, to za kilka sezonów widział bym go. O ile Kazimierz Moskal czy ew nowy "wynalazek" by się nie sprawdził.
|
Hajto? Panie miej w opiece kości piłkarzy drużyn grających przeciw Jadze. Gość jest zwolennikiem dosłownej walki na boisku, takiej jaką odstawiają piłkarze z Kielce. Czuję, że trup się będzie gęsto ścielił. Niech mi tylko połamią Maora!!!
|
Munteanu odmowił Lechowi - Nie otrzymałem żadnej oferty i nie interesuje mnie to - ucina spekulacje trener Otelulu Galati.
|
z tym Hajto to są jakieś jaja o.O Pożyjemy zobaczymy.
|
Najpierw stekacie, że potrzeba nowej krwi, że wszystko ciągle sie kreci wokół tych samych zwalnianych ciagle trenerow jak Ulatowski czy Ształow - a jak jest opcja świeżej krwi to też źle
|
lepszy Hajto niż znowu te same zgrane nazwiska, które niczego w ostatnich kilku latach nie osiągneły
10 lat gry w Bundeslidze, więc myśle że wie jak poprowadzic trening.Gorzej czy będzie umiał to przekazac w zrozumiały sposób |
Cytat:
|
Decyzja w sprawie trenera ma nastąpić w połowie stycznia. Więc albo są tak głupi w zarządzie i myślą, że sprawa ucichnie, albo chcą zrobić niespodziankę przed sprzedażą karnetów, która zapowiada się mizernie.
Mi by się marzył Gonczarenko z BATE, 34 lata, takie sukcesy.. Ale wiem, to sci-fi. @Gwiazdzisty nie ma co się śmiać, Wy uczycie się lat ca 10 lat. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1. Tym sposobem możesz zakwestionować jakieś 85% wpisów na każdym forum.
2. Zdecydowany sprzeciw z robienia z futbolu, metroseksualnego sportu polegającego wyłącznie na technice, ochach i achach oraz płaczu po ostrych wejściach. Tak, my zwolennicy traktorzystów, chamów, faularzy, łamaczy nóg, kick and rush, łokci, Wimbledonu - istniejemy. I nie damy zawłaszczyć tej gry przez fanów miliona podań. |
Dziś dowiedziałem się, że "plotka" o JW w Lechii nie jest plotką, i usłyszałem to wkońcu od osoby wysoko postawionej w hierarchii klubu. Jak wkońcu z tym jest? Nie wiem, ale zasłuszane dziś mam , że Janas to pierwszy pomysł JW.
Sam jestem już kurewsko tego ciekaw, gdzie leży prawda |
Bakero nadal bedzie prowadził Lecha w rundzie wiosennej - kibice Amici pewnie zli jak diabli.
|
Cytat:
|
Hajto nie spełnia wymogów, więc nie może poprowadzić Jagiellonii. To jest akurat właściwe. W takim razie, czemu trener bez matury może być selekcjonerem kadry? Czyli Hajto za krytykę PZPN-u nie dostanie warunkowej licencji po znajomościach i niezgodnej z prawem tak jak dostał Smuda.
|
Nie przesadzacie z tą Amiką? Oni mają przecież punkt więcej od Was i są jedną noga w pucharach, bo można się spodziewać, że Ruch spuści z tonu i wyląduje w okolicach 6-8 miejsca.
|
Cytat:
Skonczcie juz z przekonaniem, ze tylko Wisle i Legii nalezy sie podium bo przez ostatni czas mamy regularne zaprzeczanie tej tezy. Rownie dobrze to my albo Wy mozemy wyladowac na miejscach 6-8. |
Cytat:
|
0 22
To ty powinienes zmienic sport. Na rugby, czy cos w tym stylu. Futbol od zawsze polegal na technice. I na... graniu w pilke. Ja chce ogladac piekne akcje, dryblingi, i miliony podan, zamiast kopania po nogach. Czym sie niby mam podniecac? Kopnac czy podciac potrafi pierwszy lepszy. Walnac 20 podan przed polem karnym powaznego przeciwnika umie niewielu. A ja pospolitosci ogladac nie lubie... Zreszta, o wyzszosci techniki nad fizyka w futbolu pokazuja mecze Realu i Barcelony. Momentami Barcelona gra sobie w dziadka z Realem. Biedny Real, takie spinanie, a tu nic. No, raz autobus mu sie udal, w meczu o puchar Krola. Ale raczej ten sposob grania bardziej mnie usypia anizeli pobudza. |
Widzisz mi totalnie zwisa Real i Barca i ich magia, a moim idolem był np. Rataj. Ja chcę oglądać strzały, niesamowite wybieganie, niesamowity presing, ostrą i brutalną grę na pograniczu faulu.
I nie muszę zmieniać sportu - nasza liga jest ligą traktorzystów :) A poza tym - hej heja heja :) |
Cytat:
Siedzisz tu i piszesz i piszesz i piszesz kompletnie bez sensu posty, jak rzep. Jak typowe dziecko neostrady które siedzi w domu 24h na dobe i z nudow nadupca po forach.. Bez kitu żal mi Cie, i nie tylko z powodu tego ze jestes za L. bez odbioru. |
0 22
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Mierzejewski namawia Brożka na transfer do Polonii
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...wiadomosc.html |
Jeśli Wojciechowski mysli że za 1,5 mln Trabzonspor odda mu Brożka to śmiem wątpić w jego transfewr ale jeśli tyle miałby kosztować to Wisła powinna go kupić i napastnik byłby z głowy
|
Cytat:
Natomiast sama gra Brożka dla Disco... Cóż, o ile jeszcze Baszcza jestem w stanie zrozumieć, o tyle w przypadku Pawła przyjąłbym to z dużym niesmakiem. |
I dzisiaj sie potwierdziło, ze to głosowanie na onecie jest ustawione. Wiedziałem, ze zamiast Bitona wpierdziela tam Ljuboje.
|
Cytat:
Jak tam Munteanu :) ? |
Cytat:
|
mitmichael
Cytat:
Cytat:
Gwiaździsty Cytat:
crazykaro Cytat:
Dwa, Cupial musialby upasc na glowe zeby wydac na Brozusia 1,5 banki euro. Bardzo sredni pilkarz (do tego len). I te jego wymachiwanie lapkami. Malecki bis. To juz 100 razy lepsza decyzja byloby dac ta kase na Bitona. 100 razy lepsza! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl