![]() |
Jak ktoś pisze, że Małecki lepszy od Boguskiego... może się obudzi, na ten moment to cień piłkarza, poziom III max II ligi.
|
Były jeszcze plotki o Chrapku, zdecydowanie wolałbym jego. A Małecki musi się mocno postarać, bo dostał ostatnią szansę(która to już?). :alleluja:
|
Nie rozumiem czemu my nie potrafimy sprawdzać młodych. Lucas Guedes poszedł do Lecha a na testach u nich jest Mathiu Scalet
|
Cytat:
|
I ów Guedes robi tam karierę na bogato... nie kompromitujmy się, poza Stolarskim młodzi, których wypuszczamy raczej dupy nie urywają. A ci co zostają coś tam grają (w ostatnich latach Bury, Chrapo, Uryga - o dziwo, dwóch z nich ograło się na wypożyczeniach), teraz Bartosz czy Handzlik mają szansę.
|
Jak wyżej, wielkie talenty, nikt po nich nie płacze........
A my, przypominam sprowadziliśmy młody talent-prawdziwego bombardiera III ligi :D Nie narzekajcie.... |
Patryk Maleeeeeeeski ! wierze , ze udowodni swoja wartość !
|
Cytat:
10 znaków |
Szczerze mówiąc to już nie wiadomo co myśleć i w co wierzyć. Niby zewsząd docierają informacje o spłacie długów, nowym początku, o tym, że wiosna będzie nasza, że doczekamy sie wzmocnień itd. I przyjście Ondraska poczytuję za dobrą kartę. Ale Mały? Skoro jest tak dobrze, mamy jakieś pieniądze na zawodników, to czemu ściągaliby z powrotem zawodnika, który najlepsze lata ma dawno za sobą, nie reprezentuje sobą nic godnego uwagi, a ponadto ma trudny charakter. Dziwny ruch Wisły, zupełnie nie wyjaśniajacy w którą stronę klub chce podążac.
Wygląda na to jednak, że zapowiedzi które słyszymy zresztą co jakiś czas, okażą się ponownie tylko życzeniowymi wymysłami. |
mowcie co chcecie, ale jak Malecki ma pilke na skrzydle, na wysokosci pola karnego, to kazdy przeciwnik sie go boi
jak ogladalem mecz Wisly z Pogonia, gdzie Maly gral na skrzydle, to wlasnie ja mialem takie odczucie to jest typ zawodnika ktory jednym zwodem mija 2 zawodnikow i dodajcie do tego swietne podejmowanie ostatniej deyczji w polu karnym |
Cytat:
|
Ponoć w poniedziałek testy ma mieć Zdenek
|
na twitterze piszą ze podpisał na 2.5 roku,
no ale biorac pod uwage wczorajszą mega akcje z Wittnere czy jak mu tam, miejcie oczy z tyłu głowy itd :) |
Ponoć miał być sponsor a nawet 2 i jak zwykle ...
|
Cytat:
|
Spokojnie....
|
Cytat:
|
Dojebałeś jak łysy grzywą o kant kuli
|
Cytat:
mogłem to dojebałem, oburza Cię to? |
Sadlok do Lechii ? cos tam wczoraj twitterowano
|
Cytat:
Z drugiej strony ten sam użytkownik zapowiedział testy medyczne Paixao |
Coś może być w tym, że Sadlok ma problemy w szatni i klub będzie chciał się pozbyć go, nawet jeśli nie chcą go już w stolicy.
Kolejni do wywalenia to Jankowski i Buchalik, cały ten zaciąg z Chorzowa jest teraz tylko problemem, choć Sadlok swego czasu się przydał. |
Co do Chrapka, to przy wypaleniu transferu "łamonogi" do legii, to raczej można o nim zapomnieć, bo nikt go z Lechii nie puści przy takich okolicznościach :(
|
Druga sprawa to turniej Amber Cup, w którym wczoraj Chrapek był jednym z wyróżniających się zawodników w Lechii. Myślę, że jego transfer to od początku plotka. Środek to akurat mamy obstawiony, pomijam fakt, że jakość jest na poziomie II ligi, ale ma kto grać. Co innego skrzydła, chyba, że znów chcemy tam liczyć na przebłyski idola krakowskich gimnazjalistek.
|
Jak można przeczytać na wisla portal w komentarzu ponoć jutro mają być aż 4 testy medyczne co mi w to trudno uwierzyć
|
Cytat:
|
Był tu wyrzucany jakiś czas temu filmik z królem strzelców II słowackiej, Matusem Pauknerem. Ponoć chce go Śląsk.
|
Cytat:
|
Chrapek może przyjść bo tym jak w sparingach nie będzie dostawał szans czy w pierwszym meczu się nie załapie do 18 wszystko zależy od Nowaka :D
|
Cytat:
zamiast kupic kilku konkretnych grajkow to maja po 2-3 przecietniaków na jedna pozycje No ale to nie nasz problem |
niby tak, ale już taki Hamalainen to konkretne wzmocnienie. Ja bym widział u nas z ległej Masłowskiego, pod warunkiem, że się wyleczy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak słyszę o Rakelsie i kimś tam jeszcze, kim L ma być zainteresowana, to mam wrażenie, że oprócz zysków marketingowych, chcą osłabić resztę ligi.
|
Hamalainen nie przyszedł do Legii żeby na nim zarobili, ale żeby pomóc w walce o MP i LM. Sprawdzony w naszej lidze więc nie jest to kot w worku. Nie przesadzajcie że taki słaby.
Inną kwestia jet to że Amica bez fina traci sporo i kto wie czy to też nie jest pomysł krawaciarzy żeby osłabiać głównych konkurentów. |
Cytat:
tak naprawdę to poza tym że masę kasy zmarnują to jest to lepsza metoda na sukces niż ściągać niesprawdzonych gości z zagranicy A już tak schodząc do Wisły, to są plotki o 2 transferach w przyszłym tygodniu :) |
Cytat:
|
Cytat:
W latach ,które opisujesz byli znacznie lepsi i wartościowsi gracze niż są teraz . To zwykły trik marketingowo-psychologiczny znów dadzą dupy na koniec sezonu . |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl