![]() |
Cytat:
|
W którym kantorze w Krakowie mogę wymienić Malezyjskie Ringgity oraz/lub Tajlandzkie Bahty?
|
Cytat:
obczaj |
Czy wie ktoś jak wykonać pierwsze logowanie na stronie www.premiumclub.pl (ze stacji statoil) bo ciągle wyskakuje mi błędny PIN.
|
Cytat:
|
panowie - egzytencjalne pytanie
najlepsze bajgle to gdzie są wg was obecnie - prosze o opinie |
Cytat:
nero - zwykle jakies 2 , 3 tygodnie przed meczem czyli pewnie w okolicach piątku |
Jest planowana jakaś oprawa ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie bajgle! Nie przeżyję tego :foch:
|
Wie ktoś może jak długo minimum będzie pauzował Mierzejewski z Polonii Warszawa? :)
|
mam pytanko... Ile trwały spotkania FC w poprzednich latach. Bardzo jest mi to potrzebne...
|
Jest gdzieś w sieci rozkład rzędów i miejsc na Wiśle? ( to co było na kupbilet przed reprą)
|
Na oficjalnej stronie klubu jest pokazany rozkład rzędów.
|
Cytat:
|
Dyru dzieki wielkie;)
|
Jakie polecicie radio do samochodu takie do 200 zł , myślę raczej żeby kupić na giełdzie używkę...
nie musi mieć jakiś specjalnych wynalazków |
logotyp Wisły
Cześć,
Mam pytanko- wiecie gdzie można w necie znaleźć informację odnośnie logotypu Wisły ? Mam na myśli historię logotypu/emblematu Wisełki od czasów prehistorycznych 1906 po dzień dzisiejszy czyli Wisłę SSA. Jakieś grafiki logotypu, zdjęcia starych drużyn etc. Z góry dzięki za pomoc. pzdr |
Jakie szkoły języka niemieckiego polecacie w Krakowie? Bo wybieram się właśnie od października, tylko jest tyle szkół, że nie wiem którą wybrać. Może być priv jak coś. z góry dzięki.
|
Mam pytanie:
Na mecz z Koroną planuję zabrać ze sobą sześcioletniego kuzyna. Nigdy jeszcze nie wchodziłem z dzieckiem na stadion, więc nie wiem jak to dokładnie wygląda. Wiem, że wchodzi za darmo (prawda?). Tylko czy muszę mieć dla niego jakiś bilet zerowy, czy jakiś dokument? Pytam, bo nie chcę, żeby mały rozczarował się na swoim pierwszym meczu. Z góry dzięki za odpowiedź (może być także priv) |
Cytat:
|
Szukam tej flagi na zdjęciu w większym formacie, może być inne foto. Pomoże ktoś?
http://barteknowak.blox.pl/resource/...rz_kibice.jpeg |
@ Endorfinka
Serdeczne dzięki. :) |
Gdzie jest w Krakowie sklep z zegarkami Armaniego?
|
Cytat:
http://www.audiopioneer.pl/product/show/id/698 czyli w miarę znana firma i jeśli lubisz słuchać 'własnej' muzy to koniecznie USB.Zdecydowanie ułatwia sprawę.Ja bym polecał dorzucić tą stówkę i kupić nówkę z gwarancją, a jeżeli używka to zwróć uwagę na CD, czy czyta płyty czy nie przeskakuje bo przy dziurach jakie są u nas to różnie z tym jest. |
W jakich godzinach otwarty jest skateshop Chrom na Sławkowskiej?
|
Ktoś wie jak sie z centrum Krakowa dostać do Michałowic? A jeśli tak to skąd i jak często kursują jakieś busy?
|
Cytat:
dojedziesz MPK |
Cytat:
Ale jakby jeździły jakieś busy to byłbym wdzięczny za info |
Cytat:
edit: mam takie pytanie Swego czasu na youtube był filmik, bodajże z meczu Wisła - Legia ku pamięci Fujin'a. Chodzi mi o podkład muzyczny z tego filmiku, niestety chyba już go nie ma na yt. Także jakby ktoś pamiętał tytuł, albo miał go gdzieś u siebie na kompie byłbym wdzięczny. |
Jest coś takiego jak klaser na vlepki ??
Jak tak to gdzie i w jakiej cenie mogę taki kupić ?? Z góry dzięki |
Wie ktoś gdzie na dysku znajdę zakładki dodane w Operze? Chodzi mi o pliki.
|
Cytat:
No, ale może jest lepsze rozwiązanie? Pozdrawiam |
Cytat:
Zapisujesz sobie gdzie Ci pasuje na dysku. Pozdrawiam |
Cytat:
Praktycznie w każdej galerii masz sklepy z zegarkami Armaniego . |
Cytat:
|
Cytat:
|
O której godzinie dzisiaj trening naszych kopaczy ??
|
Cytat:
Handlował monetami, vlepkami itp. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl