![]() |
Śmiejący się Mats to jest kuriozum. Uważa że umowa jest ważna, a jednocześnie szuka nowego inwestora na miejsce Wanny co sugeruje, ze uważa że poprzednia umowa jest nieważna.
|
Cytat:
Czy, jeśli Hartlin zdecyduje się na rozstrzygnięcie sądowe, nie okaże się nagle, że są jakieś dodatkowe papiery i Hartling ma rację a TS będzie musiało jeszcze za to zapłacić. Po prostu, w świetle ostatnich wydarzeń (i nie tylko) mało wierzę w zapewnienia prawników i kancelarii prawnych. Dopóki Sąd nie rozstrzygnie, lub któraś ze stron się nie wycofa, na dwoje babka wróżyła. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na razie o tym, że umowa jest nieważna, wiemy od TS i ich prawników. Od Hartlinga dowiadujemy się czegoś przeciwnego. Dlaczego bez zastrzeżeń wierzymy tylko jednej stronie? Bo chcemy? |
Cytat:
Cytat:
Ja tylko zauważam brak logiki. |
Cytat:
|
Cytat:
a dlatego ze wiarygodność Hulka Hogana jest prawie że zerowa? |
Niesamowite to jest wszystko co się dzieje :)
Bez względu na efekt końcowy, rzeczywiście widać teraz jak na dłoni, że zaraz obok Legii (trzeba im to oddać) jesteśmy w Polsce najwięksi. Słychać zewsząd płacz innych, że jak upadał Widzew, Ruch czy Polonia, to nikt ich tak nie ciągnął, nikt się tym nie interesował, nikt nie ratował.. ale to w sumie prawda Niesamowite jak wielką, wspaniałą rzeczą..symbolem i dumą jest Wisła, że mimo zdrady, mimo - wydawałoby się - absolutnie śmiertelnego nowotworu który ją zżerał, tak wiele wspaniałych osób nam pomaga i jednocześnie tak wiele osób - których byśmy nigdy o to nie podejrzewali - jest nam przychylnych i robi dla nas tak wiele. Wiem że masa ludzi z drugiej strony błoń czyta ten temat regularnie... I w tej całej waszej nienawiści, w tych waszych kompleksach i resentymencie, macie tutaj racje..gdybyście wy upadali, nikt by wam nie pomagał. |
Cytat:
To, że później kreowali się na "zbawców", którzy pogonili oszusta to też część gry na którą nabrały się także osoby blisko sprawy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie... Przecież to były teorie spiskowe i to wszystko nie jest prawdą, a jak twierdzisz ze wiesz ,to pokaż zdjęcia i kwity, a najlepiej zgłoś to do prokuratury! |
Hartling mowil cos nowego dzisiaj?
|
Hartling mowi, że kasa w drodze.
|
I że się z tego śmieje.
|
Nie wiem jak kogoś może szokować, że akcja Meresiński/Korona była pierwszym planem wiadomych osób. Gdyby się udało to dzisiaj wgl nie mielibyśmy naszego tematu a prokuratura i policja właśnie szukałaby w Kielcach.
Przecież to jest logiczne. |
Przeczytajcie sobie 1 stronę tego tematu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
odnośnie Sarapaty,
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...rapaty/qhrqnzf powinna stracić możliwość wykonywania zawodu |
Jakiś debil zwyzywał Korta na parkingu.
|
Cytat:
Było wydane oświadczenie że rozstajemy sie z szacunkiem w dzentelmenskiej atmosferze i dziekujemy sobie wzajemnie. Też nie można w absurdy popadać. |
Cytat:
dla mnie póki co wygrywa Delgado :) https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=401 |
nvm.......................................
|
No nieźle się czyta 1 stronę tego tematu, a to perełka :
Niech to stanowi podwaliny do ery, która zaczyna się dzisiaj, teraz. Przynajmniej mamy pewność, że jeśli TS o czymś poinformuje oficjalnie, to będzie to: A - prawdziwie B - na pewno sprawdzone pod kątem prawnym, na co w przypadku J.M. nie mogliśmy liczyć. |
Cytat:
|
Może ktoś zorientowany mnie poprawi i się wypowie, czy czasem jeśli okazałoby się że jednak Ly jest właścicielem posiadającym 60% to po podniesieniu kapitału do 100 mln miałby już tylko 45% udziałów i straciłby ewentualny pakiet kontrolny.?
Jeśli tak to wyemitowanie akcji, może wyglądać jak próba zabezpieczania się na taką ewentualność. |
Wszyscy piłkarze byli na treningu?
|
Cytat:
|
nie, brakuje m.in. Bashy
|
Cytat:
|
Basha to pewnie już ma klub załatwiony, więc... Czyli stan na dzisiaj to -3 piłarzy. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni. Coś z PZPN wiadomo w ciągu ilu dni będzie jakiś komunikat w/s naszej licencji? Wiadomo, że przeglądają też nasze finanse(nie chodzi tylko o ustalenie kto jest właścicielem)?
|
w czwartek chyba coś ma się zbierać jakaś komisja gdzie mają być ludzie z Wisły
|
Cytat:
dla każdego kto się gdzieś tam po Krakowie porusza nie było to żadną tajemnicą, ew. poliszynela inną rzeczą , że 2 lata temu można było mieć na to inny pogląd , do czasu aż w wakacje szambo wybiło wszystko wskazywało na to że taki układ się sprawdza |
Wywiad z Lesnodorskim live o 16 na Weszlo FM.
|
a ciekawe jak to wszystko odbierają CI ktorzy malowali sektorówke z Jadaczką i Stanowskim.
Ci którzy malowali, CI ktorzy rozkładali itd. Uderzyli się w pierś czy może twardo i sztywniutko przy swoim stoją? p.s. od siebie dodam (a CI co znaja to wiedzą) ze nigdy nie pozdrowiłem Polonii Przemyśl i sie nie złamałem do dziś. Mimo iż w samym mieście Przemyślu mam wielu znajomych. |
Stanowski daje 80%...ehh..sinusoida..juz sie boje cieszyc
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl