![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Teraz ja mam pytanie... gra ktoś z Was w UEFA Champions League Fantasy Football? Jest utworzona tam liga kibiców Wisły? |
Cytat:
|
Słyszałem kiedyś, że egzamin zawodowy można poprawiać już zimną tyle, że wtedy nei we własnej szkole tylko gdzieś w Krakowie ogólnie dla wszystkich uczniów z regionu. To prawda?
|
Cytat:
|
Nie wiem czy tam nie jeździ jeszcze jakiś bus z Nowego Kleparza, ale niestety nic poza tym nie jestem w stanie powiedzieć.
|
Nie wie ktoś gdzie mogę sprzedać w Krakowie stare znaczki pocztowe ??
|
Wie ktoś może z was kto bd dziś gościem specjalnym Ligi+ extra?
|
Mam pytanie odnośnie książeczki Sanepidu. Wyrabiałem ją ponad rok temu stąd moje pytanie brzmi ile ta książeczka jest ważna ? Czy teraz mogę iść do pracy gdzie wymagana jest książeczka sanepidu ?
|
potrzebuje cracka do Sim City Societes
poratuje ktoś ? |
Nie jestem pewny na 100 % ale wydaje mi się że książeczka jest ważna przez rok po czym ponownie trzeba udać się do lekarza medycyny pracy który powinien podbić na kolejny rok ( chyba odpłatnie) a jeżeli będzie bardzo dokładny to wyśle po raz kolejny na badania ( mało prawdopodobne)
A teraz pytanie z mojej strony gdzie na platformie N mońna oglądnac mecz Litwa - Serbia?? do tej pory MŚ leciały na TVP sport a teraz widzę że jest tam żużel;/ |
gdzie w krakowie robią polerke elektrochemiczną ?
|
Mam pytanie:Zgubiłem dzisiaj telefon poszedłem na psy,że chciałbym zastrzec IMEI i zgubiłem telefon.Dyżurny łaskawie mówi, że tylko u operatora, no dobra walę do dzisiaj jedynego czynnego operatora a on mi mówi, że musi być wniosek od Policji, że telefon został zgubiony no to ja znowu wracam do psiarni a on mi gada, że nie możemy przyjąć zgłoszenia bo to nie jest przestępstwo.Jakieś pomysły co robić? i kto leci w kulki.
|
Cytat:
|
Potrzebuje program konwertujący z pliku pm4 do wmv który mi nie wy.......i swojego logo na srodek filmiku po zakonczeniu przerabiania... Jakby ktos miał to byłbym wdzięczny :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czy na stronie UJ usos sami sobie ustalamy plan lekcji czy zostaje on nam przydzielony??
|
Cytat:
|
Cytat:
ja mialem w ZSG na 4 |
Nie wiecie czy jak się pomyliłem w podawaniu pesela bilecie to mogą być jakieś problemy czy coś ??
|
Dzieci do 12 lat, które mają wejscie za darmo na mecz muszą posiadać jakiś odpowiedni bilet czy poprostu wchodzą z opiekunem bez biletu ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast na wyjazdach sprawdza się pesel więc mógłby być problem ale też nie koniecznie :) |
czy na umowę zlecenie można brać kredyt??
|
Kiedy można się spodziewać dokładnej daty i godziny meczu z Śląskiem Wrocław?!
|
Cytat:
|
Wie ktoś co z US open? miał być finał o 22...
|
Gdzie mogę kupić ładowarkę i kabelek usb do takiej mp4:
http://allegro.pl/pentagram-eon-cineo-gold-2gb-sd-glosnik-i1214646857.html ? Na allegro nie ma. |
Cytat:
|
Cytat:
wyglada jak zwykle usb z koncowka mini-usb wiec cos takiego powinno byc http://allegro.pl/zasilacz-sieciowy-...213080411.html ja podobnej uzywam do swojej tylko ze philipsa. |
Mialby ktos namiary na tani, sprawdzony hostel we Wroclawiu. Jak najblizej rynku.
i ewentualnie jakies opinie o tych dwoch http://www.hostelkosciuszko.pl/artyk...y_we_wroclawiu http://silesiushostel.pl/pl,glowna.html |
Szybkie pytanie szybka odpowiedź, wczoraj pisałem o zagubionym telefonie, dzisiaj chce duplikat karty sim mam ksero dowodu osobistego tej osoby na której stoi telefon bez umowy da rade?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podziękowania dla tych co się udzielali, odzyskałem numer wystarczyło ładnie się uśmiechnąć i grzecznie poprosić :D
|
Jak mam złączone kartki na termobindownicy to idzie je jakoś rozłączyć i doczepić w środku jeszcze jedną? Oczywiście nie samemu tylko w punkcie druku.
|
Ma ktoś może jakiś pomysł, jak dostać się w piątek po meczu do Zakopanego ? PKP proponuje jazdę o 22:30 i przyjazd o 7 rano ( !! ), czyli 8 godzin podróży. Niestety muszę kombinować, bo już dawno zaplanowałem weekend a serce się kraja na myśl o nieobecności na takim meczu.
|
Można przechodzić z sektoru G1, na G2,G3... Czy coś sie zmieniło do naszego ostatniego pobytu na Reymonta?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl