![]() |
Zamykając temat: na mecz Podbeskidzia możesz kupić bilet przez internet.
Pytanie czy oni są tak zajebiści, czy my zacofani pozostawię otwarte... |
Cytat:
U nas nie miało takie coś miejsca i nie wymyślaj co mogło by się wydarzyć. Rozmawiamy tu i teraz wiec trzymajmy się rzeczywistości. Dlaczego uwazasz że piłkarze błaznią ciebie i klub? Naprawde staram się zrozumieć co tobą kieruje i szczerze muszę powiedzieć że cię nie kumam. Szkoda, bo Wisła to wszystko co jest z nią zwiazane, to kibice, piłkarze , klub... zrozum że wszyscy jedziemy na jednym wózku. Mnie również porażki bolą , czasami irytują ale wiem że to tylko futbol, że jeszcze nie raz przegramy więc nie rozdzieram szat. Dla mnie piłkarze Wisły nie są sługusami - tak ich nazywasz, tylko częscią układanki, trybików w wielkie maszynie nazywanej Wisła Kraków. Jeśli nawet przegrywamy, nawet jak idzie ciężko to wiem że będzie lepiej ale trzeba im pokazać że jesteśmy z nimi na dobre i na zle. Piszesz że MAłecki miał plan Webstera wiec zapytam z kąd to wiesz? Bo jeśli stwierdzasz fakt mający na celu go oczernić to proszę o żródło. Nie lubię plotek, a tym bardziej w....iają mnie takie które atakują inne osoby... Cytat:
Oj wielu z nas by sie z tobą nie zgodziło... Szkoda że taki ograniczony jesteś dlatego bądz pewien że Wierności uczyć cię nie mam zamiaru... to trzeba już mieć, tego od tak sie nie nabawisz. " Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce " Skończmy już ten temat. Widać że nic nie zrozumiesz a ja nie zmienie o tym swojego zdania. |
Wywiad z Nacho Novo. Dlaczego tutaj?
Dlatego: Cytat:
|
Spoko, spoko. Zobaczymy jak będzie za jakiś czas. Nasi na początku też mieli mega zapał do języka polskiego. A jak to potem wyglądało wszyscy wiemy.
|
"Klub, który reprezentował prezes Basałaj rozpoczął ze mną rozmowy na ten temat już w styczniu, ale z powodu przeciągających się problemów zdrowotnych uzgodniliśmy, że wrócimy do rozmów jak się wyleczę. Prezes chciał mieć pewność, że nie zacznę rozmawiać z innym klubem, a ja nie chciałem nikogo naciągać na pieniądze w przypadku, gdyby kontuzja się dalej przeciągała" - powiedział Radosław Sobolewski. Więcej tutaj http://wislalive.pl/news/radek_sobol..._ma_wisla-507/
|
Cytat:
|
Na początku roku prezes Bogdan Basałaj rozpoczął ze mną rozmowy na temat przedłużenia kontraktu, ale z powodu ciągłych problemów zdrowotnych uzgodniliśmy, że wrócimy do nich, jak się wyleczę. Prezes chciał mieć pewność, że nie zacznę rozmów z innym klubem, a ja nie zamierzam nikogo naciągać na pieniądze w przypadku, gdyby absencja dalej się przeciągała. Ustaliliśmy, że gdy się wyleczę, absolutne pierwszeństwo ma Wisła.
To slowa oczywiscie Sobola |
Cytat:
Niskie ukłony ode mnie dla Sobola |
Postawa Sobola to znakomity przykład dla niektórych, że liczą się czyny, nie słowa.
W ogóle w czasach lecących wyłącznie na kasę gwiazdorów, to jak światełko w tunelu:) |
Cytat:
Szkoda, że z naszej młodzieży poza Czekajem nikt się nie przebija do pierwszej drużyny. Nie wiem, czy jak wrócą Chrapek i Nalepa to czy będą chociaż mogli znaleźć się na ławce. |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5059472907.jpg
a Patryk już psuje atmosferę.. spójrzcie na minę Garguły, pewnie spodziewał się podania.. :/ |
Też nie jestem za powrotem PM19 ale nie róbmy sobie jaj z pogrzebu. Doszukujesz na siłę argumentów do swojej hipotezy. Jeśli już chcesz rozkładać to zdjęcie na czynniki pierwsze to zobacz z kim kiwa się Mały. Zawodnik jest pokazany plecami ale ma rękawice bramkarskie więc mniemam, że to Milan Jovanic. A gdzie gra Milan Jovanic? Na bramce! To jak Mały ma przed sobą tylko bramkarza to zamiast go obiec i strzelić, co pewnie czyni, ma podawać wg Ciebie do tyłu do Guły?? A sam Guła ma po prostu taki grymas, bo tak fotograf uchwycił.
Nie doszukujmy się na siłę czegoś, czego nie ma :/ |
Wojtek Ty tak na powaznie? haha
|
Co do piłkarzy dla których Wisła to więcej niż zwykła drużyna to bracia Mak z Bełchatowa to kibice Wisły zresztą wprost o tym mówią, za juniora chyba grali w Wiśle, chcieli być jak Brożki, no może kiedyś do nas przyjdą bo to naprawdę zdolne chłopaki...
|
Cytat:
No ku.rwa nie moge :shock: |
Cytat:
Podobno ktoś wywiesił tam baner informacyjny ze pysio nie ma bana. Patryk patrzy na piłke więc nie widzi tego, ale pozostali z niesmakiem przeczytali napis jak widać po mimice twarzy. |
Cytat:
|
Połowa składu z Kirmem na czele do wywalenia po sezonie i czas zaczac budowac druzyne od nowa ale nie sciagajac kolejnego szrotu - jezeli to nie dotrze do Cupiala to bedzie oznaczac, ze ma Nasz klub w glebokim powazaniu.
|
Kirm dzisiaj dno, pierwszy do zmiany moim zdaniem. Nie wiem jak Probierz wpadł na pomysł ściągnięcia Maora.W ogóle jakieś dziwne zmiany.
Na dzień dzisiejszy Biton moim zdanie nie jest wart więcej niż 650 tysięcy ojro. Jakby się te mityczne 1,6mln znalazło na niego, wolałbym Kupisza i Jankowskiego. |
Cytat:
Takie jest moje zdanie, z którym pewnie wielu się nie zgodzi, ale cóż....:foch: |
Cytat:
|
Jak dadzą dupy z Legia a nastepnie gładko przejdą Ruch to przysięgam, że pierwszy wezmę kamień do ręki ;)
|
Cytat:
Co Ty sobie wkręcasz człowieku ? |
Cytat:
Jest w Wiśle na ten moment trzech piłkarzy, którzy zasługują na szacunek i ich nazwiska powinny być wymieniane zdecydowanie w oderwaniu od pozostałych. To Sobolewski, Wilk i Pareiko. Ludzie którym się chce, ludzie którzy mają ambicję, ludzie po których widać że nienawidzą przegrywać, ludzie po których widać złość gdy przegrywają, ludzie którzy prócz kasy na koncie mają honor i zapier*alają nie tylko w każdym meczu ale i na każdym treningu. Reszta to najzwyczajniejsze w świecie piz*y, które jedyne co potrafią to kopać się po czole. Aj, przepraszam ... zapomniałem jeszcze o innych talentach jak brylowanie w Bonarce, czy przy barze we Franticu albo Cieniu. |
100 lat Marko.
Kosove je srce srbija |
|
''Porażka nie oznacza nic szczególnego. To po prostu jeden ligowy mecz mniej do końca sezonu'' - slowa Kirma obrazuja zaangazowanie naszych gwiazdek.
|
Cytat:
|
Można prosić o źródło do wypowiedzi Kirma?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kirm wychodzi z założenia "czy sie stoi czy sie leży 50 tyś zł na miesiąc sie należy"
|
Narzekajcie dalej na Małego, jak wolicie takich grajków z mentalnością Kirma czy Garguły. Ja tam wolę 1906 razy Patryka, przynajmniej ma chłop charakter. Co nie znaczy, że popieram wszystkie jego wybryki.
|
Zobaczcie co po raz kolejny powiedział Garguła. To już mnie przestało śmieszyć... "Wypada przeprosić kibiców". Co mi z jego przeprosin. Niech przegra mecz, ale da z siebie wszystko. Po prostu tyle.
Tutaj trzeba zostawić piłkarzy takich jak Sobolewski, Wilk, Pareiko, czy Jovanović. Piłkarzy po których widać, że im naprawdę zależy. Co z tego, że mamy w kadrze zawodników, którzy są bardziej utalentowani od nich. Wolę walczących na 100% średniaków niż kilka gwiazdek chcących jak najszybciej odejść za granicę i grających z czasem z mniejszym zaangażowaniem. Ruch nie ma lepszych piłkarzy od nas, ale ma drużynę, prawdziwą drużyną. A my? Mamy grupę piłkarzy między którymi prawdopodobnie nie ma żadnej chemii. Brakuje tu dowódcy. Jak patrzę na grę takiego Nuneza to się cieszę, że istnieje klauzula wykupu na poziomie miliona euro, tak samo się cieszę z takiego zapisu przy umowie Bitona. Dzięki temu nikt nie wpadnie na pomysł, aby grali w Wiśle w następnym sezonie. Nie martwi mnie też transfer Meliksona. Więcej, nie martwi mnie jakikolwiek zawodnik, który zamierza opuścić Wisłę. Przedłużyłbym jednak kontrakty Pareice, Sobolewskiego i Czekajowi. Tego ostatniego w każdym meczu do końca sezonu ogrywałbym na środku obrony. Gorzej od Bunozy i Chaveza nie gra. Do tego jest o 4 lata młodszy od pierwszego i aż o 8 od drugiego, czyli ma dużą szansę zrobić postępy w ciągu najbliższych dwóch lat. Do tego to wychowanek. W naszej kondycji finansowej to także zaoszczędzone pieniądze. |
Cytat:
|
Człowieka aż trafia coś jak czyta taki wywiad z kopaczem który reprezentuje nasz ukochany klub ! to co się dzieje w tym klubie to jest po prostu kpina...
Jovanovic, Wilk, Pareiko, Sobol, Malecki moze Melikson. To na nich powinni budować nową Wisłę bo ta obecna to nie jest Wisła to jest zbieranina kopaczy którzy potrafią tylko odcinać kupony. Tylko kto ma budowć? Łysy ? może nasz jakże hojny właściciel ? Jeżeli Cupiał kocha Wisłę tak jak to ogłaszał to albo niech sprzeda ten klub albo niech odkręci kurek bo inaczej swój ukochany klub skazuje na kilkuletni marazm w Polskiej lidze. Boli serce jak się na to patrzy...Chciało by się coś zrobić tylko zwykły szary kibic ma związane ręce. |
Jakaś akcja przy okazji środy obok Galerii Krk?
Może pokażmy grajkom, że przegieli pałę. Między 15-16 mają być. |
Wy... po sezonie: Jaliensa, Lameya, Nuneza, Bunoze, Kirma, Bitona,Diaza,Chaveza i Meliksona. Sprowadzić za nich sensownych zawodników, najlepiej większość Polaków to może coś z tego będzie.
|
Cytat:
W*....iają mnie takie posty bo albo jesteście ślepi albo naiwni albo macie po 11 lat... |
Cytat:
Nie pierd.. mi tu o naiwności i 11 latach bo pewnie masz mniej meczów na Wiśle niż ja wyjazdów... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl