![]() |
Serek.c2 dokładnie !!!! ps mam dwóch kumpli o ksywce Serek :D
|
Cytat:
|
Nadchodzący tydzień wiele wyjaśni w sprawie ewentualnych transferów...
|
Cytat:
Chyba ostatnia okazja na sprzedaż Pawła Brożka =) |
A niby czemu Fulham miałoby się nim teraz zanteresować? Przecież w tym sezonie niczego szczególnego nie pokazał.
|
Cytat:
|
Ludzie o czym Wy mówicie ? Z całym szacunkiem do Brożka,ale do Anglii się nie nadaje... Tam trzeba,walczy, zapier****, nikt nie będzie tolerował jego machania rączkami i tego typu zachowań. Jak odejdzie do Anglii, mogę się założyć za pół roku wróci do Wisły za darmo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mnie się wydaje, że Leszczak blefuje i prowadzi otwartą grę z działaczami Wisły... W końcu czy w Bytomiu znajdzie taką ilość nocnych klubów? Kraków to jego miejsce!
:) |
Cytat:
Co do Brożka to jest on naszym najlepszym i najwartościowszym piłkarzem i jedna słaba runda tego nie zmieni. Teraz jest przez całe forum opluwany a za pół roku moze się okazać, że szkoda będzie go sprzedawać za 4mln e. Sprawa z Leszczakiem to żadne zaskoczenie. Jeśli gość rokuje choć trochę to podpisuje się z nim kontrakt przynajmniej na rok przed zakończeniem aktualnego. Jak zwykle przespaliśmy i mamy deja vi Kokoszki. |
Co do Pawła Brożka to moim zdaniem on się już zwyczajnie w Wiśle wypalił - co on tu jeszcze może zrobić? Problem jest inny: nie sądzę żeby realnie ktoś chciał go kupić a już 2 mln o których wyżej mowa to chyba tylko Ruscy, którzy aż takim idiotami chyba jednak nie są, mogą wyłożyć. Sprzedanie Pawła w tym momencie za te pieniądze byłoby w normalnie zarządzanym klubie zbawieniem - można by kupić dwóch równorzędnych (lepszych??) napastników. Tylko czy Wisła jest klubem normalnie zarządzanym??
|
Szkoda Leszczaka, ale na razie nie ma powodu do rozdzierania szat w tym przypadku.
Po pierwsze, jeszcze nie podpisał żadnego kontraktu z innym klubem. Nie wiemy, ile tak naprawdę sobie życzy za parafowanie nowej umowy z Wisłą - być może rzeczywiście stanowczo przesadza. Nie dokonał na razie neiczego, co pozwalałoby mu wymagać dużych pieniędzy od Wisły. Znane są powszechnie jego problemy z profesjonalnym podejściem do zawodu. Na pewno jest utalentowany, ale talent to jeszcze nei wszystko. Nie jest powiedziane, że zostałby drugim Małeckim a tym bardziej Błaszczykowskim. Jak widać zdaniem naszego sztabu szkoleniowego, bliżej mu do zostania nowym Nawotczyńskim, Jackiem Kowalczykiem, czy Kuzerą. A nie o to chodzi i nie ma powodu za to płacić dużych pieniedzy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Szacunek do Pawła się należy nawet jak jest w słabej formie ! Przypomnie Ci ze Paweł zdobył dla nas ok 70 bramek w lidze i przyczynił sie do zdobycia dwóch ostatnich MP !! Jeszcze Paweł nie raz i nie dwa pokaze ze jest wysokiej klasy zawodnikiem ! Ja mu życzę dobrze z całego serca !!!! |
Cytat:
Moderator daj pan bana bo mi się poziom cukru niebezpiecznie podnosi jak czytam takie posty... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z całym szacunkiem, ale chyba oszalałeś. Po pierwsze nie żyjemy w strefie Euro, więc posługujmy się złotówkami nie Euro. 10 tys. PLN dla gościa, który nie skończył nawet 18 lat, a zdążył sobie zapracować na opinię największego imprezowicza w całym Krakowie, uważasz za kwotę odpowiednią? Powiedz mi, co on pokazał, żeby mógł powiedzieć - "Panie Prezesie Wilczek, daj pan 10k + premie, inaczej odchodzę do Polonii Bytom!" Sebastian Leszczak na 34 występy w Młodej Ekstraklasie strzelił 2 gole. W Ekstraklasie też nic nie pokazał. Byłem na kilku meczach ME w tym sezonie i na każdym z nich Leszczak prezentował się tak, że w większości przypadków był zmieniany w przerwie. Nie biegał, nie walczył, nic. Totalna olewka. Nie przeszkadzało mu to oczywiście później w nocy być gwiazdą Frantica. I Ty, teraz mówisz, że taki za przeproszeniem gówniarz, powinien się cenić i krzyknąć sobie 10k miesięcznie + premie i ani grosza mniej ? Czy on ma prawo szantażować nasz klub, który i tak jest dla niego zbyt pobłażliwy, bo jeszcze toleruje jego alkoholowe wybryki? Który nie nałożył na niego kary za to, że był zbyt pijany, żeby pojechać na obóz i w dodatku jeszcze na jego korzyść [klub] rozpuścił plotkę, że zaspał? Szanujmy się i kiedy pan Leszczak wróci z bytomskich wojaży (swoją drogą ciekawe po ile chodzi kamikadze w Bytomiu, Leszczu pewnie pierwsze co, to sprawdził tą, jakże ważną dla niego, informację) pokażmy mu drzwi i nie podpisujmy z nim kontraktu, choćby nawet się łaskawie zgodził na obniżenie swoich gwiazdorskich zarobków. Dodam tylko, że Paweł Brożek kiedy zdobywał gole przeciwko PAO zarabiał 5 tys. miesięcznie. |
Cytat:
Czas przerwać tą chorą sytuację i przestać płacić byle gówniarzom za nic. Leszczak na razie jest bliżej swojego nazwiska, niż choćby marnej kariery. Dla mnie osobiście niech wypierdala i nigdy nie wraca. |
Cytat:
|
Cytat:
O czym my mówimy - młodziak tak naprawdę nic nie pokazał a płacz jakby odchodziła gwiazda. |
Cytat:
|
Cytat:
Jestem pewien, że jeśli ten dzieciak dostanie te 10 tysięcy miesięcznie, to skończy się to dla niego bardzo źle. Pomijam już fakt, że on na takie pieniądze zwyczajnie nie zasługuje. |
Słyszem że Leszczak lubi zaszaleć ale czy faktycznie aż tak? Jeśli to prawda co pisze fialo to nie ma miejsca w Nasze Wiśle dla takiego gościa!
W sumie szkoda - łudziłem się ze to nowy Boguski albo Małecki... No ale sam sobie winien |
no nowy Małecki tak. razem sie nadają charakterem.
|
Cytat:
|
Cytat:
A z Małeckiego zejdźcie może, chłopak wyszedł na prostą i naprawdę może coś osiągnąć. Charakter ma odpowiedni (w większości przypadków to "niegrzeczni chłopcy" zostają prawdziwymi legendami), ważne żeby chciał wciąż pracować. Gdyby chłopak miał dobrze w głowie, to podpisałby co mu dają i grzecznie podziękował. Gdyby faktycznie zaczął grać w pierwszym składzie, to o podwyżkę nie byłoby mu trudno. Brożkowie, Boguski czy Małecki jakoś nie narzekają, a w kolejce czekają Mączyński i Kowalski. Oni dobrze kalkulowali, że jak im w Wiśle nie wyjdzie, to do Polonii Bytom i tak trafią, a skoro jest szansa się wypromować w dobrym klubie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moze Leszczak za tą podwyzke sprawi sobie nowy i lepszy budzik co by nie zaspal na zgrupowanie albo trening??
a juz na powanie to kwota z jego storny podana to zart jakis ,niech sie lepiej ogranie i zacznie przykladac do pracy to mzoe za rok dwa cos tam wiecej dostanie.A nie jak panienka bedzie wymagania stawial a jak nie to odejdzie. |
Nie bardzo wiem po co było inwestować czas i pieniądze w Leszczaka.
Pewnie jego kariera potoczy się jak kariera pewnego byłego widzewiaka Mateusza B. |
|
no i dobrze. ja tam w nim nie widze nic nadzwyczajnego. a tam sobie pogra MOŻE.
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
a miał trafić do Wisły hehehe :D szczęście się do nas uśmiechnęło |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl