![]() |
Cytat:
W naszym przypadku interpretacja była taka, że został tam zesłany za karę a w 7egii sztab szkoleniowy uznał, że jest za słaby i musi się odbudować w rezerwach. Dodatkowo Tadziu nam wtesy nie pomógł i powiedział na Komisji, że to było za karę. pierdoła - owszem głupota - jak najbardziej czepianie się słówek - no raczej ! Ale faktty są takie, że gdyby chcieli rozwiązać kontrakt z winy klubu to nie mogą ;) http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akow_sa_18873/ |
Makacwks spełnił swoje marzenie o grze w środowe wieczory. Dzisiaj w debiucie powstrzymał zespół z Białej Piskiej. 0-0 z takim rywalem to świetny wpis w CV.
https://legionisci.com/news/75335_II...ala_Piska.html |
Cytat:
|
I gdyby Eduardo chciał rozwiązać kontrakt to by Komisja Ligi spytała się trenera (Sa Pinto) czy jest to spowodowane poziomem sportowym czy to jest Klub Kokosa.
U nas Tadziu powiedział, że to była decyzja góry - więc rozwiązali kontrakt cierzniaka Dyskusja z kategorii teoretycznych - ani jeden ani drugi nie będą chcieli rozwiązać kontraktów ;) |
Na jego pozycji mam pięciu zawodników. Cafu, Domagoj Antolić i Andre Martins są w tej chwili wyżej w hierarchii, a jest przecież jeszcze Chris Philipps. Trudno, przy tylu piłkarzach, znaleźć miejsce dla wszystkich. Taka liczba pomocników utrudniała mi prowadzenie treningów - o Krzysztofie Mączyńskim, który został wyrzucony do zespołu rezerw, mówi szkoleniowiec Legii Warszawa Ricardo Sa Pinto.
|
Uryga i Stilić z golami dzisiaj w Pucharze Polski przeciw Siarce Tarnobrzeg
|
Błaszczykowski - kolejny sezon na trybunach w Wolfsburgu. Może jednak czas na powrót do Wisły od stycznia wstępnie na 2,5 sezonu (prawy środkowy pomocnik/obrońca)?
|
Cytat:
Jego ciało już nie daje rady grać zawodowo w piłę. |
Cytat:
Jeszcze wujek rządzi kadrą, więc powołanie wyśle. Można schować ambicję i żyć jak panisko. |
Kiedyś bylo poruszane że to nie jest taka prosta sprawa przenieść się z Wolfsburg do Wisły. Akurat Kuba jest osobą u której dobra materialne nie są na pierwszym miejscu.
|
@arti
A polska liga jest ligą zawodową?Łyka nas Kazachstan i Białoruś i mówimy tu o 24-26 lidze europy a nie 3-4 (Bundeslidze). Wszystko się składa raczej w jedną całość i po sezonie 18/19 pewnie Kuba zadecyduje co dalej. Kontrakt mu się skończy i to będzie najlepsza okazja na powrót. Jeśli tylko będzie chciał. Wg mnie pogra w piłkę jeszcze te 2 lata max. |
Cytat:
Cytat:
|
Szczególnie interesownie przekazuje setki biletów dla dzieci z domów dziecka, przy okazji nie informują o tym żadnych mediów.
|
I jeszcze pozycza Wisle ponad milion zlotych. Faktycznie, centus z niego.
|
Między innymi dlatego, że do końca siedzi (sic!) na dobrym kontrakcie. Dobra, po półrocznej przerwie zagrał ostatnio chyba kwadrans ;) No ale po co się ruszać z Wolfsburga, jeśli hajs się zgadza, a wujek powoła na kadrę tak czy siak. W Wiśle by grał, ale za może 10% swojego aktualnego wynagrodzenia. Nein, danke.
Dla jasności - nie mam o to pretensji broń Boże, tonuję natomiast zapędy do beatyfikowania Kuby jeszcze za życia. Dla mnie osobiście najwięcej stracił, gdy jako kapitan kadry bronił jak Niepodległości logo PZPN na koszulce w miejscu Orzełka. Takie detale wiele ujawniają. Dla mnie po temacie. Miłej niedzieli. |
Jak nie my to Lechia.Kuba ma 32 lata umowa do czerwca jak chce jeszcze zarobić to chyba MLS ,ale czy on tam chce ? i oni go chcą ?
|
Ponoć Kiko "Laga na Carlitosa" Ramirez jest blisko objęcia Apollonu Smyrnis z greckiej E-klasy.
Nie jestem pewny, do kiedy płacimy mu za kontrakt, ale byłoby dobrze dla nas, gdyby chłopina znalazł w końcu nową pracę. |
Kontrakt podpisał do czerwca 2019.
|
no to powodzenia Kiko !
a ktos wie co słychać u tego pajaca co go zastąpił ? serie A , a może primera division ? czy raczej siedzi na dupie i czeka na kase od Wisły ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dokładnie info sprzed miesiąca, sprawa upadła bo Kikuś na negocjacje przywiózł umowę z nami, chcąc podbić sobie wynagrodzenie, wtedy Grecy kazali mu spierdalać.
|
no to chyba logiczne, że nie pójdzie pracować za mniej kasy niż dostaje teraz
|
Jak się jest zwykłą ....ą to na pewno. Swoją drogą zastanawia mnie, że skoro klub nadal musi mu płacić to dlaczego nie wykorzysta go w jakiś inny sposób? Chyba, że nic o tym nie wiadomo. Koleś sobie jeździ po hiszpanii (co chwile jakieś posty na Twitterze), a Wisla nic z tego nie ma
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dlatego w umowach powinno być coś takiego "wykonywanie poleceń przełożonego" :) i po problemie
|
Cytat:
|
Powstrzymałbym się od wyzywania Kiko... pistoletu do głowy zarządu nie przystawiał, żeby z nim umowę podpisać. Jako, że jest to prawdopodobnie najwyższy jego kontrakt w życiu nie dziwie mu się, woli przeczekać lub znaleźć lepiej płatną posadę. Normalna rzecz.
|
Wydaje mi się, że takie zapisy są normą w regulaminach stanowiskowych. Przy czym chodzi mi o raczej szeregowych pracowników produkcyjnych.
Nie róbmy z tego gównoburzy , poprostu zastanawiam się czy nie da się nieroba wykorzystać skoro i tak mu płacą. Facet ma już prawie rok wakacje, nie można by mu kazać chociaż codziennie pokazywać się w klubie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl