![]() |
Będzie otwarta , na meczu z Płockiem , trybuna G ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Miał ktoś problem z założeniem profilu na zakup biletów online dla ludzi z peselem ur po 2000r? na str klubu? Cos z formatem pesel nie tak?
|
Cytat:
|
ok dzieki - wygladało to na chwilowy problem ze stroną. Juz jest ok.
|
Hej. Czwartek godz.11. Stoję sobie po bilety i powiem wam że jest całkiem ładna kolejka. Może uda się zrobić fajną frekwencję w piątek.
edit: nie sądziłem że widok czekania w kolejce może być radosny :) |
Cytat:
|
Panowie mam pytanie, czy można kupić jeszcze karnet sezonowy w kasie klubu? Na stronie internetowej jest informacja, że sprzedaż internetowa zakończona i zapraszamy do kas, ale wolę się upewnić (niestety telefonu nikt nie odbiera). Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Bardzo dziękuję.
|
Panie i panowie celujemy w 20tys w sobotę!!!!jazdaaa po bilety,nasi piłkarze pokazali że nie ma rzeczy niemozliwych także do dzieła
|
24h przed meczem z Wisła Płock - 6700 sprzedanych (frekwencja 11025)
80h przed meczem z Górnikiem - 6650 sprzedanych (frekwencja??) trzeba jeszcze pamiętać o kibicach Górniku i Ruchu dobra gra i wynik w Poznaniu robią swoje. Stawiam na 16.000 :D |
Dziś koło południa było ponad 9300.
|
Wydłużyli czas sprzedaży internetowej biletów do godziny 18:30 Czyli na 2 h przed pierwszym gwizdkiem.
Czyli jednak pani prezes zainterweniowała :) |
Faktycznie nie ma już miejsc na sektor D czy coś strona niedomaga ?
|
Cytat:
|
Spodziewając się wysokiej frekwencji na meczu z Lechią , powinni otworzyć (w końcu) sektor G ;)
|
Otworzą jak będzie zapełnione 90% innych sektorów. Bez sensu generować koszty (ochrona), bez pewności, że owa wysoka frekwencja będzie.
Na razie to nam się 'wydaje' że będzie wysoka frekwencja. Jeśli na 5 dni przed będzie 10 tysi to będzie szansa na 20 tys. |
Cześć mam takie pytanie, chciałem na mecz z Lechią zabrać rodziców (nie mają KK), czy żeby kupić im bilety muszę założyć im konta na platformie biletowej? czy wybrać się do kasy i tam kupić bilety?
Teraz gdy próbuję kupić bilet przez bilety.wisla.krakow.pl nie mogę zmienić typu biletu (jest tylko normalny z KK), a jak wpisuję ich dane wywala mi informacje że system nie może znaleźć klienta. Z góry dzięki za info! |
Cytat:
|
dzięki! :)
|
Cześć, pytanie na wykazanie się dla znawców ;-)
Od jakiegoś czasu zastanawia mnie jaką średnią cenę jednostkową biletu można przyjąć na jednego kibica. Mamy różne ceny na różne sektory, różne zniżki, są darmówki itp. Żeby wyliczyć przypuszczalny przychód z meczu to przez jaką kwotę należałoby pomnożyć liczbę widzów? Jak sądzicie? 30zł? może 35? więcej? |
Cytat:
Ja bym proponował odliczyć +/- 3000 karnetowiczów a resztę mnożyć jako 45 zł (Catering i VIP). Najwięcej biletów sprzedaje się na najdroższe E |
Nie wiem od kiedy tak jest, bo mam karnet, ale wczoraj na pewno, a także w sobotę - sprzedaż internetowa biletów była dostępna do 21:00 :) Duży plusik że w końcu udało się to zrealizować :)
|
|
Do której będą sprzedawane bilety w poniedziałek na Zagłębie? Nie wiem czy czasowo się wyrobię i prawdopodobnie będę musiał kupić przed meczem.
|
Cytat:
A sprzedaż internetowa skończy się pewnie 2 godziny przed meczem |
Data zakończenia sprzedaży biletów
29 październik 2018r. godz. 18:30 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl