![]() |
Ten Sabal jest wypożyczony z Clube Brugge i strzelił dla reprezentacji juz 8 bramek także leszcze nie jest. Wolał bym Wesley z AS Trencin ale pewnie trochę za niego pewnie by chcieli o ile w ogóle by go chcieli sprzedać .
|
Cytat:
wodotryski wytryski wybitego intelektualizmu a'la prawo wg. kaczki a potem ... z szafy wypadają trupy po 2-3 melony geniusze prawa :haha::haha: |
Skoro Wisła nie ma pieniędzy na wykupienie już w zimie Pietrzaka to może w rozliczeniu wypożyczyć Crivellaro ???
|
http://www.transfermarkt.de/irakli-m...spieler/201629
irakli meskhia Ten jest ciekawy. Moze sie rozwinac |
ja bym chcial by do nas przeszedł Goncerz
|
Jak Cierzniak odejdzie ( mam nadzieje ze nie ) to moze Filip Kurto
http://www.transfermarkt.pl/filip-ku...spieler/104376 |
Cytat:
po2. Mamy juz dwa reczniki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Messi na stopera za Głowę i gro i bucy |
Dobra, czyli zagramy tak:
Miśkiewicz - Jović, Messi, Guzmics (Głowacki), Pietrzak - Mączyński, Uryga - Neymar, Jankowski, Suarez - Brożek (Drzazga) Wygląda to nieźle, chociaż spróbowałbym Messiego na lewą obronę. |
Cytat:
|
Crivellaro na ławkę? Chyba sobie żarty robicie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak to musi źle o mnie świadczyć, że gdybyś nie przywołał nazwiska Bruda, zupełnie zapomniałbym, że ktoś taki biegał jeszcze niedawno w trykocie z Białą Gwiazdą na piersi...
|
To jak już tak wybiegamy w marzenia - Ronaldinho jest bez klubu!
|
Paixao dostal wolnom reke i moze isc gdzie chce moze byc powrot do polski ponoc kierunek krakow.
|
Cytat:
nie widze sensu sciagania 32 letniego faceta w obecnej sytuacji, ktorego dalej nie sprzedamy ani ktory sie w zaden sposob z klubem nie utozsamia a za jego kontrakt jestesmy w stanie oplacic 4 zawodnikow z nizszych lig |
Cytat:
@up Paixao ma chyba 30 dopiero, ale zgadzam się z meritum. Jedyne co odebrałbym jako pozytyw, to ściągnięcie głośnego (jak na polskie realia) nazwiska. |
Ciekawi mnie ten wpis sąsiedniego portalu na twitterze, o tym pierwiastku Bundesligi w Wiśle do końca tygodnia. Piłkarz? Sponsor? Mam nadzieję, że jeśli piłkarz to jakiś Sobota, a nie Ćwielongi....
|
Cytat:
|
Ale ja nie pisze że to dobrze, bo nie ma formy dlatego go puszczają, a ja tylko pisze to co wiem.
|
Cytat:
a zawodnika majacego 24-26 lat, rownie dobrze mozemy tez nie sprzedac, bo moze mu poprostu kontrakt wygasnac a nas moze nie byc stac na ten kontrakt Paixao to idealny transfer, nawet mimo wieku. Pamietacie co robil stary dobry Edi Andradina w kazdym klubie jakim gral, strzelal gole, i dobrze rozgrywal pile. A Ljuboja w Legii to moze mlodziutki byl? oni jakos nie patrzeli na to ile mozna za niego zarobic, tylko ile moze punktow druzynie dac |
Cytat:
Odpowiada taki pierwiastek......? |
Odpowiada ale jako tako Sage jest w Wiśle czy już mam stare info i nie pracuje w akademii ?
|
No, no, kibice 13 zespołu ekstraklasy, z jednym wiecznie kontuzjowanym napastnikiem w kadrze, nie chcą w swoim zespole Marko Paixao, o którego niedawno biły się Legia z Lechem. Proponuję powrót do realnego świata.
|
Cytat:
|
Cytat:
proszę o pokazanie informacji prasowej, wypowiedzi tv lub innej kogokolwiek z Wisły lub z drugiej strony: Sparta, Pajszoł :D czy jego menago którzy twierdzą że się nim interesujemy złożyliśmy mu ofertę lub oferta została odrzucona i tylko bardzo proszę o nie podpieranie się jednym czy drugim żałosnym tłitem bo to jak u Tischnera trzeci rodzaj prawdy: :evil: gówno prowda |
Cytat:
|
Cytat:
Pracuje w AP Wisły ale co w związku z tym? Zawsze to awans dla niego ;) |
czyli mamy efekt konferencji z 19-21 grudnia :)
Nieźle. albo źle. Czas go oceni i rezultaty |
Cytat:
|
Ponoć Zdenek Obenek jest na testach
|
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...al,nId,1949168
Wg. Interii Paixao przeszedł testy medyczne. dość sensacyjne w świetle tego, że Twittery i ogólnie internety mówiły o Czechu. |
Panie Cupiał jak to prawda to szacunek :D
Zastanawia mnie w sumie czy i Zdenek i Paxao są na testach ? |
Cytat:
jaka pozycja? skąd? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl