![]() |
Cytat:
Cytat:
|
"UWAGA! Osoby posiadające karnety sezon 2018/2019 lub jesień 2018 w obrębie sektorów C1-C5, proszeni są o zgłaszanie się do Strefy Kibica od czwartku 19 lipca po odbiór wejściówek uprawniających do uczestnictwa w meczach przeciwko Arce Gdynia i Miedzi Legnica. Nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę!"
http://skwk.pl/index.php/skwkforum/v...57/start,2505/ |
A jeśli skończą się bilety na D to zostanę bez biletu czy miejsca dla karnetowiczów na D są zarezerwowane? Bo nie mieszkam w Krakowie i będę mógł przyjechać dopiero na kilka godzin przed meczem.
|
Cytat:
|
Czemu nie poszerzą mlyna o E21?
|
Kto wie moze poszerza, napisalem o G bo na poczatku ktos na twitterze pisal, ze bedzie przeniesiony na G a dopiero potem wyszlo, ze na D jednak.
|
Jak mam karnet na C, to muszę osobiście się zglosić do strefy? Jeśli nie, to wystarczy że ktoś poda mój pesel? Czy musi mieć może moją karte?
|
Na jakim sektorze młyn?
|
Cytat:
|
Cytat:
Bilety są dla karnetowiczów wydrukowane i odłożone. Wystarczy podać imię i nazwisko osoby posiadającej karnet |
Cytat:
|
Cytat:
Swoją drogą powinni E21 już otworzyć |
Sektory D,B faktycznie już nie ma miejsca, czy bład na stronie i w Strefie Kibica mozna jeszcze kupić?
|
Cytat:
A co do D to przeniesiono tam karnetowiczów z C dlatego już jest full. ;) Niech rozszerzą młyna o E21 bo bida taki młyn w narożniku małym :rotfl: |
Czy dalej są jakieś prezenty dla kupujących karnet całosezonowy?.Kupiony tydzień temu przez internet.
|
tak, dwa plakaty, dwa vouchery, dwa magazyny R22
musisz się zgłosić do strefy kibica |
Dzięki za informację.Odbiór jest w kasach czy na piętrze?.Pewno będą kolejki jutro przed meczem.
|
w kasach
1906 znaków |
G jest wyłączone ze sprzedaży?
|
Tak. Koszta proszę Pana ;)
|
Bez jaj ,że na G nie można kupic biletu ?!?!
|
I bardzo dobrze, trzeba ciąć koszty jak tam garstka siedzi to po co otwierać nowy sektor, jest dość wolnego miejsca na stadionie.
|
Cytat:
|
Chyba piszesz o jednym sektorze G1, bo G2, G3 zawsze były puste. Dla mnie dobra decyzja klubu. Z tym 3/4 zapełnonego sektoru to trochę przesadzasz, bardziej połowa;)
A były w ogóle sprzedawane karnety na G1? |
Teraz sprawdziłem, karnetów na G również nie ma w sprzedaży.
Wie ktoś, czy biletów na D nie ma już całkowicie? Czy nie można ich kupić tylko online? |
Cytat:
2 nie ma na D. Kupowac na E22 tam są |
Mecz z Miedzią... czemu nie da się kupić biletu na C ?
|
Cytat:
Młyn będzie na D |
Znowu zamknięty? Dlaczego? Dalej kara?
|
Dalej. Ale to już ostatni mecz bez C.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl