![]() |
Mam taki problem, mianowicie byłem zmuszony przywrócić ustawienia fabryczne telefonu (nokia 5130) wyciągnąłem kartę pamięci i teraz kiedy wkładam ją z powrotem wyskakuje mi, że karta pamięci jest zablokowana i abym wprowadził kod do tej karty, nie przypominam sobie abym kiedykolwiek wpisywał jakiś kod na kartę pamięci, próbowałem wpisywać różne kombinacje ale nic to nie daje, wiem że ostatecznie format karty pomoże, ale nie chcę stracić danych które mam tam zapisane, jest jakiś sposób, nie wiem domyślny kod do karty ustawiony fabrycznie ?? Jakieś pomysły ??
|
Gdzie polecacie zrobić kurs na wózek widłowy ?? ??
Wiecie jaka cena i okres trwania takiego kursu ?? |
Stan mojej przesyłki (bilety) ze strony kuriera Siódemka:
Stacja KRA Data stanu 2010-09-04 10:00 Opis Przesyłka doręczona (DS) Przesyłki wcz. tj. sobotę nie otrzymałem więc status mnie martwi. Czy to ich jakiś błąd? W soboty chyba nie jeżdżą? |
U mnie był kurier wczoraj z biletami.
|
U mnie również, co więcej nie prosili o żadne pokwitowanie odbioru etc. Co jest standardem w takich sytuacjach.
Więc możliwe, że dostarczyli ... ale nie Tobie.:evil: |
A ja mam pytanie co zrobi kurier jak nikogo nie zastanie w domu ?
Wiem że poczta daje pokwitowanie i można z tym iść do ich odziału a kurier ? |
Cytat:
zależy od firmy kurierskiej. niektórzy naklejają naklejkę z numerem telefonu do siebie i prośbą o telefon na domofonie, inni dają pokwitowanie takie jak awizo w drzwiach. Jeśli Twój kontrahent ( firma która Ci wysłala coś kurierem, albo koleś z allegro ) podawała numer komórkowy odbiorcy czyli Ciebie - to kurier powinien do Ciebie dzwonić. także nie pękaj, nie powinieneś jechać do centrali firmy żeby odebrać paczkę ;) |
Wielkie Dzięki :D
Żeby niebyło OT ma ktoś rozkład jazdy busów/autobusów Wadowice-Kraków ? :P |
Cytat:
Tylko se sprawdź który jedzie w jaki dzień. |
Jak jestem chora na coś bakteryjnego (wg lekarzy) to czy moge zarazić tym kogoś innego? Niekoniecznie się z nim całując ;)
|
Panowie szybka piłka: są jeszcze bilety na Polska Australia ?
|
Wg newsa jeszcze są ale już tylko na wschodnią
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz ja pytanie: Jak mogę trafić/zapisać się do klubu piłkarskiego mając 16 lat? /Może to głupie, ale nabory są dla duużo młodszych, więc serio nie mam pojęcia jak być w klubie/ |
filemon
Proste jak drut ;] obczajasz o której jakaś drużyna ma trening, idziesz wcześniej do trenera i mówisz, że chcesz się sprawdzić bądź dołączyć do drużyny. Tylko odpowiednia kategoria wiekowa by pasowała. No i kwestia czy grałeś gdzieś wcześniej czy nie. Jeśli nie to wolna droga jeśli tak to narazie nic nie zdziłasz - zamknięte okienko. |
Dlaczego moja komórka nie może się połączyć Bluetoothem z laptopem. Oba urządzenia mają taką możliwość. Mam samsunga F480 a laptop -Dell Inspiron 1545
|
Znacie tytuł piosenki, która leci w reklamie Toyoty Avensis? Leciało przed chwilą na tvp 2 po panoramie : )
Snyrting to nie to. Słyszałem ten kawałek kiedyś w canal + sport podczas ligi + extra albo zapowiedzi jakiegoś meczu. Edit2: Pudło : ) Chórek śpiewa tę piosenkę |
Nie wiem o która konkretnie reklamę chodzi, ale w necie znalazłem to:
http://www.youtube.com/watch?v=o1Z_hskvz1M To druga próba ;) http://www.youtube.com/watch?v=zkobH1sr0cs&translated=1 |
http://i25.tinypic.com/2003ac4.jpg
nie orientujecie się czy/gdzie mozna cos takiego kupic ? lub coś podobnego, znajomemu chcialem kupic ot taka pamiatka z krakowa |
Czy można ściągnąć mecz Wisła 3-0 Cracovia z okazji 100lecia Wisły?
Jakby ktoś miał linki to proszę pisać na PW. Z góry dzięki |
Cytat:
Cytat:
kwestia wiekowa? tzn. żebym poszedł na trening odpowiedniego przedziału wiekowego? Grałem, ale dawno temu, 2 lata na Wiśle, rok na Wawelu, z 3 lata temu, więc to nie wpływa na to, no nie? wybaczcie, jeśli głupie pytania, ale mam ZEROWE pojęcie na ten temat. Dzięki siekierski, jeśli ktoś mógłby odpowiedzieć jeszcze na te pytania to będę wdzięczny. :D Bóg zapłać Siekierski, Bóg zapłać Wroobel! |
Wie ktoś co to za firma/nazwa koszulki w której dzisiaj grał Novak Djokovic? Chodzi mi o US Open,dzisiejszy mecz
z góry thx Pablooo dzięki ci dobry człowieku :D |
Mi dał sąsidce, sąsiadka miła, zaprzyjaźniona to mi dała, zastanawiam się co by było jak by sie okazało że mi sąsiad tego nie dał?
|
Cytat:
Sergio Tacchini |
Cytat:
|
zna ktoś jakieś stronki z filmami przez neta typu iplex.pl??
szukałem, ale trzeba się rejestrować a później okazuje się że trzeba wysyłać sms-y żeby coś obejrzeć... :/ |
Widział ktoś w Krakowie koszulke Szajki?
|
Cytat:
|
Panie Panowie czy orientujecie się gdzie w Krakowie mozna zakupić zakwas chlebowy?? (nie myląc z kwasem)
|
Cytat:
|
Cytat:
jesli sie myle, prosze o poprawienie. |
Cytat:
|
nie orientujecie się czy w Fanatyku kupie same majty damskie?<lol>
na ich stronie jest tylko jakis zestaw z koszulką nocną a mi sie wydaje ze widzialem tam sam dół że tak powiem;) sprawa dosyc pilna:> |
Cytat:
- dokładnie za miesiąc będę miał 16, więc w teorii jeszcze nie mam, czyli mogę spoko iść. - karta zawodnicza? nie mam niczego takiego w żadnych papierkach, ale gwarantuje, że Wawel i Wisła też nie mają. a! okej, mówicie że żadnych formalności przed treningiem, a co gdybym w trakcie treningu doznał kontuzji jakiejś poważniejszej (etc.), która wiązałaby się z rehabilitacją i w końcu ubezpieczeniem? kto wtedy pokrywa koszty? ja czy klub, mimo ze nie bylo podpisania papierów? |
Ale chcesz do młodej Wisly na testy iść ?
|
Cytat:
Dzięki piękne Wojtator! |
Ty pokrywasz koszty swojej rehabilitacji.
|
mpk.krakow.pl :
2010-07-14 REMONT ciągu komunikacyjnego: Dominikańska - pl. Wszystkich Świętych - Franciszkańska. Wyłączenie ruchu tramwajowego do Salwatora. Od dnia 17 lipca 2010 roku (sobota) do odwołania. Tramwaje jeżdzą już na Slv normalnie ? I co z autobusami odjeżdzającymi z Slv ? Bo widzę na stronie, że przeniesiono wszystkim autobusom stamtąd pętle, np na grunwaldzkie. Do kiedy ma to potrwać ? Bo nic nie piszą o jakimś remoncie Slv na stronie mpk. Dzięki za info |
jaki jest tytuł utworu lecącego w tle filmików na tej stronie: http://chamonix-meteo.com/
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl