![]() |
Klasyfikacja ekstraklasy po 28. kolejce pod względem średniej kibiców na mecz:
1. Lech Poznań - 21.822 (13 meczów, łącznie 270,691) 2. Legia Warszawa - 18.599 (13 meczów, łącznie 241.792) 3. Wisła Kraków - 14.607 (14 meczów, łącznie 204.500) 4. Korona Kielce - 9.036 (14 meczów, łącznie 126.507) 5. Cracovia Kraków - 8.911 (14 meczów, łącznie 124.750) 6. Górnik Zabrze - 8.738 (15 meczów, łącznie 131.075) 7. Widzew Łódź - 8.627 (13 meczów, łącznie 112.151) 8. Śląsk Wrocław - 8.138 (13 meczów, łącznie 105.800) 9. Lechia Gdańsk - 7.235 (14 meczów, łącznie 101.295) 10. KGHM Zagłębie Lubin - 7.001 (14 meczów, łącznie 98.012) 11. Ruch Chorzów - 6.515 (14 meczów, łącznie 91.211) 12. Arka Gdynia - 5.823 (14 meczów, łącznie 81.530) 13. Jagiellonia Białystok - 5.550 (14 meczów, łącznie 77.700) 14. Polonia Warszawa - 4.618 (14 meczów, łącznie 64.648) 15. Polonia Bytom - 3.721 (14 meczów, łącznie 52.100) 16. PGE GKS Bełchatów - 3.207 (14 meczów, łącznie 44.900) |
Ale z meczami na suchych stawach
|
Dla bukmacherów mecz Cracovia-Bełchatów to niewątpliwie mecz podwyższonego ryzyka.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Panowie ktoś musiał spaść. Pewne było, że leci Bytom, a do tego jedna z Waszych sympatii albo Arkowcy, albo Cracovia. Spadnie gorszy piłkarsko, bo nie ma co się oszukiwać, ale Arka była na wiosnę o dwie klasy gorsza.
|
hehe mów co chcesz, ja od lat czekałem na taki sezon, zakończony spadkiem arki - i sie doczekałem;)
a wynik pasów cieszy bardzo , bo gdyby to Polonia B była przed arka, to by na bank nie dostala licencji i arka by została:] a tak to nad arka jest drużyna z nowym stadionem, i niezadluzona-wiec powodu usunąć ich nie maja, co oznacza kategorycznie arke na dnie:) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No ale cóż, boisko wszystko zweryfikuje. Mnie to śmierdzi grą w poprzek boiska niczym w meczu Lubina z.... Kurde, z kim? |
Cytat:
|
Cytat:
"Niech wasza mowa będzie: Tak, tak; nie, nie. A co nadto jest, od Złego pochodzi" :> |
No dobra, dobra, może przeholowałem.
Jak uznasz moje posty za niegodne - usuń. PS. W tym ten również, oczywiście :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Przedostatnie miejsce nie koniecznie musi oznaczać degradację, zależy czy Górnik i Ruch dostaną licencję. Mam nadzieję, że ktoś z dwójki Arka/Cracovia nie utrzyma się przy zielonym stoliku. W 1 lidze też może być "ciekawie". Chociaż dobrze, że to nie będzie miało wpływu na spadkowiczów.
|
Cytat:
Nie utrzymuje się zespół 14sty ale awans zapewnia sobie ewentualnie 3 zespół w 1 lidze. |
Cytat:
|
Cytat:
Jaga 45 pkt -porazka w ostatnim meczu Amica 42+3 Gornik 42+3 Mala tabela: Górnik-Amica 2:0 Amica -Górnik 2:0 Górnik -Jaga 0:1 Jaga-Górnik 2:0 Jaga-Amica 2:0 Amica-Jaga 2:0 A to ciekawe, na 6 meczow w 5 wynik 2:0 hehe. No i Amica jak ladnie, 2:0, 0:2 zarowno z Gornikiem jak i Jaga heh TABELA Jaga 9 pkt 5-2 -bramki Amica 6 pkt 4-4 Górnik 3 pkt 2-5 Mam nadzieje ze nic nie pomylilem. Jesli nie to mozna powiedziec ze wszystko sprowadza sie do meczu Gornik-Widzew. Jelsi tam nie bedzie remisu to i Jaga i Lechia moga swoje mecze przegrac. Czyli w najlepszej sytuacji przed ostatnia kolejka Jaga. Jesli sama nie bedzie potrafila zdobyc nawet 1 pkt u siebie to wystarczy ze nie wygra Widzew na wyjezdize i Lechia u siebie (chociaz 2 warunki do spelnienia to i tak duzo) A wiec jeszcze raz. Kiedy Amica bedzie w pucharach -napewno nie w nastepnym sezonie (taki zart hehe) - warunki Lechia - Zagłebie X2 Jaga - Ruch 2 Górnik - Widzew X no i przedewszystkim Amica-Korona 1 bo bez tego to w ogole nie ma co zakladac Nie potrafie wyliczyc prawdopodobienstwa ale mysle ze w porownaniu do ostatniego roku i meczu Wisla-Cracovia, Lech-Ruch to tamte warunki to byl pikus przy obecnych |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
a cytując weszło
ostatniej kolejce: - Jagiellonia zagra z Ruchem - Górnik zagra z Widzewem - Lechia zagra z Zagłębiem I teraz podamy wam wyniki, które wcale nie są aż takie nieprawdopodobne. Czyli: Jagiellonia remisuje, Widzew wygrywa, Lechia wygrywa. Co to oznacza? Wszystkie zespoły mają po 46 punktów, ale na czwarte miejsce - dzięki małej tabeli - wskazuje łódzki klub Dość prawdopodobne rozwiązanie. |
Lechia - Zagłebie X2 65%
Jaga - Ruch 2 31% Górnik - Widzew X 26% Lech - Korona 1 84% za http://www.90minut.pl/news/157/news1...8-kolejce.html czyli 4,5% szans na puchary dla Lecha ;) no ale to tylko matematyczna zabawa |
Cytat:
A na miejscu Gornika to bym sprzedal mecz tym 3 zepsolom a i tak gral normalnie :D PS Kasa moglaby isc na dlugi klubu |
Cytat:
Jagiellonii nie stać na LE/Kupno meczu - Przegrywa. Lech wygrywa. Górnik wygrywa lub remisuje. Co do Lechii to nie wiem(Tu może być każdy wynik - promocja stadionu w LE lub ewentualnie boją się kompromitacji). Widzę to tak: Albo Lechia i Śląsk promują stadiony grając w LE albo wchodzi doświadczony w pewien sposób Lech. Dla niektórych to dziwne myślenie ale ja nie wierze w czystość tej ligi a tym bardziej tego sezonu. Jak będzie to dowiemy się w Niedziele. |
Cytat:
|
Heheh, a to dobre: Legia jest obecnie o 3 gole straty do najlepiej strzelającej w tym sezonie Wisły :D Jakby powtórzyć dzisiejszy wyczyn + 1 gol Legii lub -1 gol Wisły, to Legia będzie najlepiszej strzelającą drużyną w tym sezonie :rotfl:
Boki zrywać ta liga :rotfl: |
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...a_kartka_.html
jak uważacie ? Był faul czy nie ? Nie lubię w ogóle dyskutować na takie tematy; czy był spalony, czy była ręką, czy była bramka czy nie.. ale jednak JAK DLA MNIE - to ewidetnie widać prawą rekę kaczmarka jak mu odlatuje do tyłu po uderzeniu Franka |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl