![]() |
Natomiast nie podobało mi się zachowanie kibiców Arki.
Po bramce na 3:0 zaczęli opuszczać stadion, przez 90 minut praktycznie w ogóle nie dopingowali drużyny. Jaki klub, tacy kibice... |
Jeśli:
Jagiellonia przegra Widzew i Lechia zremisują lub przegrają a Lech wygra to zagramy w LE :P W 30 kolejce będzie sporo cudów :-P |
Cytat:
|
Jaga nie przegra. Ruch się położy przed nimi i da w...
|
Patrze w tabele i co widzę. Lenczyk i Michniewicz pokazują, że to czołówka polskich trenerów. Mimo że wyśmiewani to oboje pokazują, że jak się biorą za trenerke to poniżej pewnego poziomu nie schodzą.
|
Cytat:
|
Cytat:
Łatwe zadanie ma Lechia. Gra u siebie ze słabym Zagłębiem, nie grającym o nic. Tyle, że muszą wygrać. Wy gracie z Koroną - o zwycięstwo powinno być łatwo. Najtrudniejsze zadanie ma Widzew. Wygrać na wyjeździe z Górnikiem będzie szalenie trudno. Mimo wszystko gdybym miał obstawiać, to postawiłbym na Jagę. |
Polonia Bytom bay
Podbeskidzie witamy... Arka Bay LKS... heh ciekawe czy tro sie tak skonczy... zostala jedna kolejka i..... LIceNcje. |
Cytat:
|
Cytat:
Mnie już nic nie zdziwi :P |
Cytat:
A co do wychodzenia ze stadionu to myślę że u nas w takiej sytuacji zostałoby może z 10% ludzi, skoro po jednej porażce gwizdy na stadionie i teksty o braku ambicji na forum. |
Cytat:
|
Cytat:
A co do protestu, to może go po prostu akceptują w takiej formie. On po prostu mija się z celem... Arka poleci, nie wiadomo kiedy awansuje, a o proteście pewnie większość zapomni za kilka tygodni... |
ciekawe co czyżniewski krzyczał w strone trybun;)
|
Najciekawsza będzie 31 kolejka. pt. licencje. Kto nie dostanie?
Ja obstawiam. P. Bytom i Górnika. |
Cytat:
Wiara w "moc dopingu" co poniektórych mnie zaskakuje. |
Cytat:
Dobra mniejsza o to :) Czekamy na cudy w 30 kolejce. |
I 19 sezon z rzędu w pierwszej piątce stał się faktem :)
|
Co obrońcy Jagi zrobili przy drugim golu?
|
Czarny dzien polskiej pilki.
Dresovia sie utrzymala. |
Coś czuje,że nie będzie chętnego na granie w I rundzie el.LE.No i w ten nieoczekiwany sposób pyry mogą wylądować na tym czwartym miejscu.Brrr!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Taaaa jak w tym sezonie:>
|
Pół żartem. Ciekawe ile Siebert dostał premii od Filipiaka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl