![]() |
Cytat:
|
Jaka żenada, już dzisiaj pęknie 15k a jeszcze nie wjechały do puli FC ani przyjezdni. Wiec pewnie będzie około 23-25 koła na trybunach ostatecznie. Biorąc pod uwagę, że są święta i część ludzi ma wyjebane na mecze to dosyć solidnie. Ja oczywiście będę :P
|
FC już chyba są w puli z tego co wiem.
|
Podobno dziś do 19 FC miały wykupić bilety i rzeczywiście między 17, a 19 zeszło około 300 biletów na sektor C.
Do tych 15 tysięcy, które mamy obecnie trzeba doliczyć Lecha (1-1,5 tys.) Mamy jeszcze 3 dni, liczę że zrobimy frekwencję na poziomie 21-22 tys. |
Nie rozumiem doliczania amikowców do naszej frekwencji. :D . Co oni Was obchodzą. ?. Milionowa aglomeracja , wolny dzień , topowy mecz a tu takie stęki jęki, algebra i manipulacja. . Sorry ale żałosne to jest.
|
No Krakow to jest w ogole specyficzny (wg wiki 760 tys. mieszkancow). Kurła, problem wyskoczyc na dobrze zapowiadajacy sie mecz 2h + zalozmy godzine w tą i tamtą. Pomijajac juz aspekt karnetow gdzie wychodzi duzo taniej, no masakra :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A obchodzą,dlatego ze są wliczani do ogólnej liczby kibiców na meczu,czy myślisz ze na innych stadionach odlicza się kibiców gości od miejscowych? Frekwencja na poziomie 22 tyś w poniedziałek jest na pewno realna,bo jeśli wiecie dobrze do podanej ilości biletów już sprzedanych nie są dodane vipy,sektor szkolny i kibice gości. |
Mam bilet na E11, wprowadze ze sobą syna, lat 5?
|
Cytat:
|
Tak na przyszłość - do obecnie podawanej liczby sprzedanych biletów są już wliczeni goście i fancluby.
|
Jesteś pewny że kibice gości również są wliczeni do puli?
|
Tak, jestem. Do tego dodam, że zgłoszonych może być 1000 gości a przyjdzie 890, więc frekwencja i tak może być zawyżona, nie wiem jak tam idzie rozdysponowanie biletów kuchenkom.
|
Tobi1906, cóż. Moim( subiektywnym oczywiście) zdaniem to NAS , WIŚLAKÓW powinno być na meczu WISŁY jak najwięcej, najlepiej maksymalna dopuszczalna ilość. I tylko nas liczę. Niestety tak nie jest. Amikowców niech liczą amikowcy i ich pomagierzy. Dla mnie kibice na R 22 to ci w naszych barwach wspierający Wisłę.
|
Orientuje się ktoś, czy do wejścia na stadion bez karty kibica wystarczy miec pdf na telefonie? czy trzeba wydruk?
|
Wydruk. To sie wklada w ta szpare, telefonu w nią nie włożysz ;)
|
Żeby kupić karnet trzeba mieć ważną kartę kibica, tak ?
|
dokladnie ;p
|
Cześć!
Szybka prośba o pomoc. Jak kupić online bilet dziecku? Ja mam już karnet, założyłem żonie konto i chce się z siostrzeńcem wybrać na mecz, system nie przepuszcza tej drugiej osoby (komunikat: Niestety wystąpiły błędy dla niektórych biletów. Zostały one usunięte z koszyka. Impreza nie dopuszcza sprzedaży anonimowej), a konta też się nie da dziecku założyć (brak dowodu os.)... :( Zaznaczę, że nie mogę kupić przy kasie, bo mam do Krakowa bardzo daleko i specjalnie wyjazd w tym celu nie ma sensu. |
Ile lat ma dziecko?
Sektor rodzinny? |
Dziecko 9 lat, sektor E, ma również swój dowód jeśli to się na coś przyda.
|
Nie masz kogoś, kto po prostu mógłby Ci kupić bilety na miejscu w tygodniu?
|
Dzisiaj już temat załatwiłem z pomocą telefoniczną Pań ze Strefy Kibica. Tak dla potomnych da się to zrobić online ale trzeba po kolei:
1) Założyć konto dziecku (wiek 6 - 13 lat) na bilety.wisla.krakow.pl 2) Z istniejącego konta osoby zarejestrowanej zakupić bilet sobie i dziecku, a jako drugi bilet wpisać dane dziecka |
Cytat:
|
Pytanie:
Chcę kupić bilet online ojcu i dwójce chłopców. Jak mam to zrobić? Ojciec ma kartę kibica, więc spoko. Ci chłopcy będą pierwszy raz na meczu. A w wyborze biletu jest tylko opcja "bilet normalny z kartą kibica" Masakra jakaś. |
Należy im założyć konto on line :)
|
Cytat:
Najpierw ojcu potem wpisujesz dane dzieci (jako dodatkowe). Czasami trzeba pogonić tabulatorem po polach. JEŚLI nadal się nie da, to należy założyć dzieciom konta on-line, a dopiero potem kupować bilety. |
Dzięki !
Udało się dopiero dziś o 6 rano... Wczoraj pomimo, że założyłem im konta, i Pani z klubu powiedziała, że mają aktywne konta, jednemu nie mogłem kupić biletu, a drugiemu już tak...podobno błąd systemu. Dziś na szczęście się udało. |
Nie sądziłem że dorzyje takich czasów w których bilety na c przed takim hitem tak schodzą. Bilety na d wyprzedane na e sie konczą a na c kilka tysiecy. Smutne to
|
Dobra, pytanie z serii innych. Kolega ma zakaz na dwa lata i teraz pojawia sie pytanie czy kiedykolwiek był ktoś z was po wejsciu przez bramki sprawdzany jakie ma dane na bilecie i jakie ma dane na dowodzie? Proszę o odpowiedź :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl