![]() |
Kto by się spodziewał, że Legia będzie w stanie osiągnąć jakiś korzystny wyniki... No, no.
Jako że w pucharach z reguły przychylnie patrzę na polskie drużyny (za wyjątkiem rzecz jasna Pasów i Amiki, której nie trawię za butę ich kibiców i przekręty właścicieli)- to jeśli legioniści dociągną do końca taki wynik - będę całkiem zadowolony z dzisiejszego dnia i naszego zaprezentowania się w Europie. Szkoda wielka, że WKS nie do końca wykorzystał szansę. |
Turki jak Litex, klepią bez efektu.
|
Zaczęło się gospodarskie sędziowanie .
|
Cytat:
flamengista weź tu żałoby nie siej i fermentu.. Ty się cieszyłeś jak Jaga wygrywała i co.. ..a z resztą gów.. |
Cytat:
BATON + 3 znaki |
Cytat:
|
Cytat:
|
No i ja sie ciesze, ze Legia prowadzi bo to polski zespol. Jakos pieknie wygladaja europuchary w tym roku, szkoda tylko Jagi ;/ zawsze odpadalismy w 1 rundach a teraz?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobry ten murzynek z 13 |
Cytat:
|
Zabawny ten Ljuboja. Chodzi sobie, wogóle nie biega a raz jak dwóch legionistów obok niego stosowało pressing to stanał założył ręce i się przyglądał;o
|
Cytat:
Legia nadal może odpaść w pierwszej swojej rundzie, z resztą Śląsk i Wisła są w połowie swoich dwumeczy.. o ile o Wisłę jestem spokojny to możliwe, że za 7 dni ten sezon będzie wyglądał zupełnie tak samo jak poprzedni, czyli jedna drużyna w pucharach. |
Te Turki prezentują obecnie absolutnie żałosną grę. Ich ofensywa ogranicza się do efektownych upadków. Jeśli Skaba im nie pomoże, to nie czeka ich już nic dobrego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przeprowadził Skorża już jakąś zmianę?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wcale się nie dziwię frustracji piłkarzy legiuni..ten sędzia jest totalnie do dupy.. każde dotknięcie turka to faul..
|
Cytat:
|
Ale ta Legia nic nie gra. Jeden kopnie, drugi kółko i długa do Ljuboji, ten odegra a Manu się przewróci lub wrzuci na pole karne a tam nie ma nikogo. I oni z taką grą co roku ocierają się o pudło. ....a. No ale Maciek musi zostać.
|
Gol wejdzie. 2 gol dla uspokojenia gry ;)
|
W koncu polskie zespoły maja szczescie, ktorego brakowało w ostatnich latach - szkoda tylko, ze dzisiaj Slask nie strzelił. Turcy graja u siebie wiec proste, ze sa czesciej przy piłce - ale to Legia tak jak Wisła strzeliła gola i ma lepsza sytuacje - ciekawe czy wytrzymaja do konca z tym wynikiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
13-2 w rożnych dla Turków.
Grają na czas, aż miło patrzeć. |
Coś czuję że będzie 0-2
|
Cytat:
|
Turasy chyba juz kondycyjnie siadly - wcale sie nie dziwie po takim tempie jakie zaserwowali
|
85 minuta ;p
ta... zwyciestwa polskich druzyn w europucharach daja nam lepszy ranking co w przyszlosci przeklada sie na latwiejsza droge Wisle do LM ... wiec musimy |
Nigdy by nie kibicował w Europie Pasom i Amice. A reszta... dopóki Wisła w pucharach wygrywa to mi nie przeszkadza. Niech sobie grają nawet w grupie LE jak my będziemy w grupie LM :D
|
Cytat:
|
Patrioci.....
|
Cytat:
Cytat:
|
Dzięki, Panowie.
Mógłby Skorża zmienić Lutoboję, bo już nawet mu się startować nie chce. EDIT: Posłuchał :> Cytat:
|
Cytat:
|
ja tam sie ciesze ze legła prowadzi, nabijają punkty dla Nas wszystkich. bola mnie tylko sukcesy Lecha w europejskich pucharach, reszta druzyn mi nie przeszkadza ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl