![]() |
Alternatywnie :] Czarno, Barcowo, Preclowo, Kibicowsko.
http://img151.imageshack.us/img151/1917/aaabni.png Uploaded with ImageShack.us Czekajmy cierpliwie, kroju Rapidu nam nie dadzą. Za brzydki. |
Łeeeee, Konkretne koszulki wonski. Szczególnie ta czarna i błękitna. Jednakże w tej czarnej żółty kolor powinien zastąpić złoty, taki jaki ma Real Madryt w tym sezonie a gwiazda zamiast w żółtym kółeczku wystarczy żeby była obramowana na złoto np. Chociaż na czarnym tle żadnego obramowania nie trzeba.
Błękitna też jest bardzo fajna. Nawiązuje do historii Wisły bo kiedyś własnie w takim kolorze graliśmy a nie takim ciemnym niebieskim. Tylko nie za bardzo widzę co to za obrazek jest na niej. Koncepcja druga też bardzo fajna, innowacyjna, taka, barcelońska troche. Ostatnia niestety raczej tylko jako bluza bramkarska, jakoś ten mysi kolor nie przekonuje mnie. Ale bardzo fajna robota. Szkoda tylko, że ludzie tutaj produkują sie z coraz zajebistszymi koszulkami, a jak adidas pokaże nam nasze oficjalne na nowy sezon to się pewnie mocno zawiedziemy. To chyba większe pompowanie balonika niż z Ruudem van Nisterlojem ;) |
^Jeszcze sie okaze, ze sam Wonski_eNHa dla Adidasa pracuje i tylko sprawdza co publika lubi ;)
|
Przepraszam za rozmycie, ale ja w kwestii formalnej.
Cytat:
W każdym razie: W Bundeslidze przyznawana jest złota gwiazdka za każde kolejne 5 mistrzostw. Stad Bayern ma 4 za 21 tytułów, a Dortmund 1 za 6 mistrzostw. W Turcji mamy podobną sytuację i tak Fener ma za 18 mistrzostw 3 gwiazdki, Galata to samo za 17 mistrzostw, a Besiktas 2 gwiazdki za 13 mistrzostw. Dalej mi się już nie chce. Polecam następnym razem zainteresować się sprawą zamiast po raz n-ty doszukiwać się antywiślackiego spisku Legii. :) |
Troche mi wstyd za tego typu komenatrze.No ale kosmici są wszędzie
|
niektórzy to się nieźle rozczarują, jak zobaczą nasze nowe stroje :|
|
JrQ- a wiesz cos czego nie wiedza inni>? kiedy maja byc ogloszone np?;)
|
Cytat:
Wonski. Bardzo mi się podoba wersja z obwarzankami. Po krakowsku jak sie patrzy! JRQ zdaje sie miał na myśli że zbyt wygórowane oczekiwania zostały tu wzbudzone :) osobiscie uwazam że dostaniemy troszke nowsze komplety, ale równie oszczędne w formie :) |
O czym my tu mówimy... ciekawy design, BG? Ważne żeby sznurki w spodenkach nie pękały i metka nie uwierała.
//northrop- raczej nie pracuje dla Adidasa, ja tylko pompuje balonik. W odpowiednim momencie wyjdzie Basałaj i go przebije. //crate digger- Dokładnie, w tym klubie mało co zależy od kibiców. Tutaj pieniądz w cenie. Jednak cały czas mnie zastanawia, co znaczyły słowa Basałaja, w których mówił o wzięciu pod uwagę sugestii kibiców w procesie projektowania nowych strojów. Co to znaczy? Niebieski będzie bardziej Wiślacki (czyt. jaśniejszy). Po co mówić takie, rzeczy do kibiców. BG nie będzie, bo logo mamy przecież takie piękne, a prawników i dział marketingu tak tylko dla żartów. Nie da się zastrzec BG bo nie! :] Bo się nie chce ruszyć ciężko opłaconą główką. |
http://img151.imageshack.us/img151/1917/aaabni.pngfWszystkie piękne szczególnie ta czarna ,Rapidu nigdy mi sie stroje nie podobały,takie ciężkie
|
Cytat:
A dostaniemy stroje pokroju Partizana czy też Rapidu, co wyżej ktoś zamieścił. |
Ten krój "barcowy" jak dla mnie genialny...I jeszcze ta gwiazda...Palce lizać.
|
Dobra, ostatnia praca w moim wykonaniu. Wiadomo, że cudów nie możemy się spodziewać. Dlatego na poprawę humoru, koszulka na sezon 2012/2013 (a co!). Nowy sponsor, nowe tytuły, po prostu dominacja w europie.
http://img585.imageshack.us/img585/8162/dreamn.png Uploaded with ImageShack.us |
|
Cytat:
|
wonski_eNHa szacun za wszystkie projekciki koszulek! Każda następna jeszcze lepsza. Masz talent!
Ciekawe kiedy zostaną zaprezentowane nowe koszulki. Nie mogę się doczekać zwłaszcza, że w tym roku zamierzam kupić sobie nową koszulkę:) Ps. Zawsze nurtowała mnie różnica między znaczkami Adidasa... Po co im dwa loga i jakie mają znaczenie? Na jednych produktach pojawiają się tradycyjne trzy paski a na innych liść(?). |
liść do logo Adidas Originals - kiedyś było używane powszechnie dopóki nie zastąpiły go trzy paski
|
Nie jest to przypadkiem tak, jak z Hondą? Samochody mają inny znaczek, motocykle inny. Może i tu jest kwestia jakby "branżowa". Pierwsze na pewno było logo z trzema paskami. Ten listek wszedł jakieś 10 lat później - z tego co czytałam. Na stronie Adidasa pojawiają się oba loga w różnych działach. Ale szczerze mówiąc nie widzę zależności.
edit: Cytat:
|
liśc to jest adidas original
a schodki to adidas jak to po co ? Po to by hajs kosić dzięki lanserom i uganiaczom za markami. |
Cytat:
|
Cytat:
Hmm, faktycznie trochę ukoloryzowałem. But the point is że w żadnym kraju nie ma srebrnej ani białej gwiazdki. A we Włoszech przyznaje się 1 złotą za każde 10 mistrzostw, i 1srebrną za każde 10 pucharów. Sugerowałem się tym odnosząc się do całego świata, co przyznaję faktycznie jest błędem. I nie jestem antylegijny, przynajmniej nie aż tak. Kiedyś jak wprowadzono te gwiazdki przeczytałem gdzieś artykuł niepochlebny Legii i wprowadzenie srebrenej gwiazdki za 5-9 tytułów, gdzie Legia ma ich 8. Czy było to celowe, raczej się nie dowiemy, a moja wypowiedź była czysto ironiczna. |
wonski_eNHa jesteś genialny.Dokładnie o to chodziło też się zgadzam styl stroju barcy pasuje idealnie. Mam nadzieje że trzeci alternatywny będzie dokładnie taki jak zademonstrowałeś .Jeszcze raz genialna robota
|
zastanów się jeszcze raz nad znaczeniem słowa bynajmniej :) taka rada.
|
Listek to Adidas Original - pojawia się na ubraniach w których się chodzi "na co dzień"
Trzy paski to ogólne logo Adidas, które umieszcza się jako tak jakby oficjalne. Schodki to logo Adidas Sport, które jest na koszulkach/spodenkach sportowych. A co do ostatniej koszulki Wonskiego - pojechałeś po bandzie :D Koszulka po prostu cudowna :o Jednak chyba nie jest możliwe mieć znaczka Adidas Original na koszulce sportowej. Niestety. Bo wygląda to zajebiście! |
Cytat:
|
W tym roku moda na oldschoolowe koszulki, wiec może taka:
http://tswisla.pl/ts_obraz_sukcesy/kmiecik.jpg ;) |
Cytat:
I żeby jakoś uhonorować kluby które kiedykolwiek zdobyły mistrzostwo (jakby nie było jest to historyczne osiągnięcie, vide taka Garbarnia), dać białą albo srebrną za 1 mistrzostwo, przy czym ta gorsza nie-złota gwiazdka mogłaby być naszyta tylko pojedynczo (tzn. klub który ma 1 mistrzostwo miałby 1 gwiazdkę tak jak klub, który ma 4 mistrzostwa). Czyli: Liczba mistrzostw: 1,2,3,4 - 1 biała/srebrna gwiazdka 5,6,7,8,9 - 1 złota gwiazdka 10,11,12,13,14 - 2 złote gwiazdki 15,16,17,18,19 - 3 złote gwiazdki 20,21,22,23,24 - 4 złote gwiazdki itd |
Można by. Też jestem za tym, by Garbarnia czy Szombierki miały możliwość takiego chwalenia się. I lepiej by bylo gdyby gwiazdki były jedynie złote.
|
^^wówczas Legia jeszcze dłuuuugo dłuugo nie będzie się niczym różnić od Szombierek. Przynajmniej w tej kwestii.
|
SONY - moje marzenie :D Pierwszy stałbym w kolejce po zakup takiej koszulki :P
|
Cytat:
Od 1 do 4 - 1 gwiazdka złota Od 5 do 9 - dwie gwiazdki Od 10 do 15 - 3 gwiazdki itd...co 5 tytułów. |
Ja bym zrobił tak:
Złota gwiazdka za 5 mistrzostw, srebrna za 3 mistrzostwa, biała za 1 mistrzostwo. Później można to łączyć, klub ma 6 mistrzów to ma 1 złotą i jedną białą :) klub ma 7 mistrzów to ma 1 złotą i dwie białe, a jak ma 8 mistrzostw to 1 złota i jedna srebrna :) Wisła by miała dwie złote i jedną srebrną za 13 MP. Górnik i Ruch - dwie złote, jedną srebrną i jedną białą. My za rok to samo :D a za dwa już trzy złote. :D |
Wyszłoby z tego tylko pomieszanie z poplątaniem, najlepiej tylko złota jak napisał kolega wyżej 1-5, 6-10 itd.
|
Za jedno mistrzostwo chcecie dawać już jedną gwiazdkę? Właśnie na tym ten wic polega, żeby w jakiś sposób uhonorować kluby które czegoś dokonały, a powiedzmy sobie szczerze, zdobycie raz mistrzostwa nie jest jakimś wielkim wyzwaniem, jest wiele klubów, które tego dokonały, złote gwiazdki powinny być przyznawane od 5 lub 10 wygranych mistrzostw Polski.
|
Nie powinno być takiej szopki z różnymi gwiazdkami, jak w tym momencie. Powinna być tylko ZŁOTA GWIAZDKA, przyznawana za każde 10 mistrzostw. Gwiazdka nad herbem to ma być zaszczyt, tylko dla najlepszych. Górnik Z, Ruch i Wisła powinny legitymować się tym przywilejem, reszta niech walczy o kolejne tytuły.
Złota, srebrna, biała... może jeszcze różowe gwiazdki za puchar polski i ładne koszulki. Bez jaj! Niech skończą ten bajzel. |
1 złota gwiazdka za 10 mistrzostw i tyle(20 mistrzostw - 2 gwiazdki...). Jak już ktoś napisał 1 mistrzostwo to nie jest wielkie osiągnięcie (Zagłębie Lubin...)
|
Cytat:
|
Dla narzekających na SSA na koszulkach - zobaczcie jaki g...y herb ma Arsenal na nowych koszulkach. Nawet nie sam herb, tylko to, co jest naokoło. Pół koszulki zajmuje o.O
|
Cytat:
Także kolego widze że nie bardzo masz pojęcie o czym piszesz. |
Wiem o czym piszę. Dalej jest paskudne.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl