![]() |
Przy rejestracji jest opcja: wpisz osobę polecającą. Jeśli np. wychwalałeś forum wśród kolegów i oni postanowili za twoją złotą radą zarejestrować się, to podczas tego procesu mogą wpisać twój nick.
Liczba po dwukropku stanowi liczbę zaciągniętych osób. |
Czy tylko ja dostaje taki spam na priva od "Cliffinzz" ??
Dear, AOT! There are viruses' activities from your computer! Highly recommend you to scan your computer for malicious and potentially unwanted software. If you do not follow this, I will have to make a complaint to your Internet Service Provider with attached log file (your IP address, etc.). If you want to find a report about your computer's security and solve every problem with it, please click here: http://www.total-scan.com/detected/AOT This is an online service that you can use for free spyware removal. Use it to scan your computer to help protect, clean, and keep your computer running at its best. Use the free scan to check for and remove viruses, spyware, and other potentially malicious software and to find vulnerabilities or shortcomings in your Internet security. Thank you. Yours truly, Cliff Edwards. |
nie tylko Ty.
|
Mam taką prpozycję dla moderatorów. Mianowicie jest to nawiązanie współpracy ze stroną AllGoals.pl Strona ta zajmuje się nagrywaniem meczów i bramek z telewizji. Mecze i bramki Wisly pojawiają się praktycznie zawsze. Na czym polegała by współpraca z AllGoals.pl? Otóż tak: nagrywający mecz dawał by hasło do pliku AllGoals.pl&wislakrakow.com , a Wy byście dawali news z mecze do pobrania. Mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje;)
|
Albo sport-video.pl
Uwazam ze ta strona zamieszcza materialy lepszej jakości |
Współpracą zainteresowane jest AllGoals, a nie oni, więc proszę, nie wtrącaj się. Moim zdaniem pliki w lepszej jakości są na AllGoals. Przynajmniej wrzucają na darmowy serwer, a nie na rapida.
|
Nie chce sie z Toba kłócić, ale na Sport-video jest kilku Wiślackich uploaderów, i nie pamietam, abym sciagal z rapidshare z ich strony, tylko z hotfile, przeklej itp.
Stamtad sciagalem bramki i skroty w jakosci HD w ubieglym sezonie. BTW: Nie pracuje dla S-V.pl :) |
Nie chcę się z Wami kłócić, ale łamiecie prawo. I raczej nikt Was w tym wspierać nie będzie.
|
Cytat:
Poza wszystkim moderatorzy nie mają takiej mocy by decydować o współpracy z kimkolwiek. Osobą władną jest właściciel strony i nikt więcej. |
Czy użytkownicy Ol Lyonaise i Dani Alves to nie jest przypadkiem ta sama osoba?
MajA podejrzanie podobny styl pisania, a gdy jeden się uaktywnia to drugi siedzi cicho. A obaj potrafiA napisac sporo postów na jednej stronie i to postów praktycznie identycznych bądź nic nie wnoszących do dyskusji. |
Zamknijcie temat z prosba o odsniezanie, bo wstyd czytac urozonych kibicow sukcesu
|
Mam takie małe pytanko, prośbę wręcz dało by się zrobić w moim nick'u zamiast L to Ł byłbym wdzięczny.
Dziękuje. |
Proszę o zamknięcie > http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=6045&page=48
|
Moderator powinien zostać przywołany do porządku, ze względu na ciagły pojazd po Skorzy. - Chodzi oczywiście o Wolfego
Mam nadzieje że nie panuje tu taka zasada jak w komunizmie ze jak ktos ma jakies zastrzezenia do wladzy to od razu zamyka mu sie usta( banuje) |
czy jest mozliwosc odzyskania wykasowanej wiadomosci ze skrzynki priv??
|
Cytat:
|
|
Czy jest możliwość zmiany nicku na forum?
|
|
|
Cytat:
Jak czujesz się prześladowany, to zgłoś się do ZBoWiD-u. Wracam na forum po dwóch tygodniach szczątkowej obecności, a tu od razu coś takiego. Przywołany do porządku:rotfl: Weźcie może czasem pod rozwagę, że po drugiej stronie siedzą dorośli ludzie, z własnym życiem, problemami etc. I że Ci ludzie, po przeczytaniu czegoś takiego mogą opluć siebie/monitor/klawiaturę herbatą. Innymi słowy - przywołuję Cię do porządku:> |
Cytat:
:D http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=42952 wyzywanie kibicow wlasnej druzyny od polglowkow i idiotow |
Taki mały apel, żeby następnym razem kiedy ktoś założy debilny temat w stylu "Kto za Skorżę?" nie wpisywać się w nim. Za coś takiego regulamin przewiduje blokady dostępu.
|
Cytat:
|
za co mic dostał bana?
banowanie starych wyjadaczy, raczej nie podniesie poziomu forum. |
Zamknijcie przynajmniej jeden a najlepiej dwa tematy o zwolnieniu Skorży i przyjściu Kasperczaka. Teraz są już 3 tematy. Wszędzie będzie się pisać o tym samym, a najwygodniej jest mieć wszystko w jednym topicu :)
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...110#post871110
oczyscic temat z niepotrzebnych postow |
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=55157
spamer taką treść mi przesłał Cytat:
|
prosze o zmianę nazwy tematu z ABG play - off na 24.03.2010 Wisła Kraków - CCC Polkowice WSZYSCY NA HALĘ !!
|
|
Cytat:
Podbijam to pytanie |
Mam pytanie kto jest moderatorem komentarzy pod artykułami bo naprawdę jak się czyta komentarze na przykład nie jakiego Pawełka który już chyba wszędzie gdzie mógł obrażał Lechię to aż człowieka szlak trafia
|
Cytat:
|
Proszę o usunięcie konta.
Dziękuje |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jest wiadomosc, ale nie da sie jej otworzyc,a data jej nadania to
01.01.1970 01:00 :-p |
To samo u mnie.
|
Też mam wiadomość która niby jest a w skrzynce jej nie ma.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl