![]() |
Cytat:
Cytat:
Mowiłem:lol: Od jutra nie pije:lol: |
hahaha :)
Wiem, że się nie znamy :D zresztą, "...ja nie jestem agresywny, agresywność 1..." :) |
Cytat:
|
Piszecie te privy do tiramisu ze taki przestój teraz ??
|
Tak, ja wysłałem cztery, ale coś mi nie odpisuje... Może jej się skrzynka przepełniła :foch: ?
|
O so chosi? Sałatka skończona :D. Jeszcze tylko jedna i kluski z makiem. Z pasztecików rezygnuję. Grzyby za drogie.
Cytat:
ps. podeslijcie swoje foty, bo w temacie FOTOzabawa trzeba jakiegoś przystojnego Wiślaka w barwach :P |
Ja nie kłamię! Prawdomówność i bezpośredniość to dwie moje cnoty kardynalne!!! :P :lol:
A z czego ta sałatka? Bo jak ma być na Sylwku to wiesz.. muszę wiedzieć do kogo się zwrócić jak będą przypadki zatruć.. :D |
Cytat:
moge ci podeslac pudeleczko:D powiedz tylko kiedy i gdzie :D :lol: |
Cytat:
Guciek się może powoli czuć zagrożony na pozycji Don Juana i Casanovy :-p |
Cytat:
Trza było dac rade że podchodzisz do laski i mówisz czyść mała chciałabys sie spoć w spocie reklamowym:lol: Albo podchodzisz do laski i mówisz... zatańczysz? jak powie ze nie! To odpowiadasz: To spoko potrzymaj mi fajki i piwo:lol: |
Nie mów nie mów! On Ci wyśle stęchłego karpia! Albo innego śledzia po "zawsze nad wami"... :lol:
Tak , zdecydowanie. Wg mnie Guciek odpada w przedbiegach... :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
guciek jest dla mnie niedoscignionym wzorem:lol: |
Kiedyś uczeń mistrza przegoni, może to jest Twoja życiowa szansa? :lol:
A co na to sama zainteresowana? |
Cytat:
|
Cytat:
Poczekaj jak wróci z randki to da Ci popalić:lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Czy wyjdziesz za mnie? :-P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ja dam Ci to Tiramisu, czego on nigdy by Ci nie dał... :lol: |
Cytat:
Idę, bo się zrobił przeze mnie zastój w temacie :P. Dobranoc :). |
Cytat:
No i uciekła,pewnie jej Kamil poczte zapchał...:lol: |
o masz poszłam na chwilę do kuchni a tu prawie dwie strony przybyły :)
|
Cytat:
Ni_Ma - nie warto wychodzić choćby na sekundę :D |
ale mi sie piwa zachciało i szukałam otwieracza... zeszło mi trochę bo nie znalazłam a zapaliniczką nie umiem :)
|
dokładnie, szczególnie, że pozostałaś jedyną kobietą w tym temacie :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Ech.. a telefonu pod ręką nie miałaś? Też się da :lol: a poza tym trzeba było w puszce kupić, problem sam by się rozwiązał :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl