![]() |
Cytat:
|
Cytat:
ech paranoja :/ |
Cytat:
|
Cytat:
napastnicy u nas nie w formie, a oni chcą go wypożyczyć do Jagi. Idiotyzm |
Ruch wiceliderem - kto by się spodziewał:)
Po wyrównanym meczu wyszarpał zwycięstwo z Polonią Bytom. |
Cytat:
Apropos Grosickiego to myślę że bardziej Jaga pomoże jemu niż on Jadze, regularna gra i status bardzo ważnego ogniwa drużyny powinny dobrze zrobić temu chłopakowi, a jeszcze jakby pojechał na przykład do Białowieży i wypił z pół litra miejscowego specyfiku to od razu spojrzałby racjonalniej na świat (wiem po sobie) :) |
Cóż, też myślałem, że potrafię dużo wypić, dopóki nie spróbowałem śliwowicy:lol:
|
Cytat:
EDIT: Druga bramka to na granicy spalonego, ale pierwsza to był spalony |
A mówiłem, zeby brać tego Lewandowskiego !!! Znowu ustrzelił - wyrasta nam rywal dla Pawła Brożka
|
ładną strzelił?
|
ku...wa za każdym razem jak widzę tego Lewandowskiego to mnie ****ica bierze
Bardzo ładną, nie każdy by strzelił, a właściwie niewielu |
Cytat:
P i e r d o l i s z ? :lol: 99% tego forum go chciało. Ale on nie chciał. Lech cisnie.. jak to nie skonczy sie na 3-0 dla Leszka to bede zdziwiony. |
Nie chciał bo nie jest frajerem, poszedł tam gdzie dostał więcej kasy, proste.
|
Ja stawialem na remis, ale jak widzę jak Górnik gra to zanosi się na pogrom:(
|
nie podniecajmy sie Lechem tylko cieszmy sie bo bracia z Wroclawia prowadza 2-0 z Odra!!
|
Ile Górnika jest w Poznaniu ? Bo są dobrze słyszalni...
Lech gra ładnie ,ale nie powiedziałbym że lepiej od nas. |
Cytat:
|
a we Wrocku jest juz 3-0:)
|
Cytat:
|
No i niech tak bedzie,, niech w Ekstraklasie graja kluby z tradycjami i kibicami,,jutro Lechia rozprawi sie z koszernymi:)
|
ale mi pogrom, 1-0 do przerwy, co nie zmienia przekonania ze kuchenkorz to spotkanie wygra
|
Śląsk wygrywa 3-0 a Mila zaliczył bramkę i asystę. Czyżby początek reaktywacji Sebastiana? :D
|
Tymczasem Śląsk prowadzi już 4:0 z Odrą. Gancarczyk.
Jestem Ciekaw co będzie jak tam Legia przyjedzie:D |
Ślask 4 - 0 Odra
Odra 2 - 0 Legia Śląsk 8 - 0 Legia, dobrze kombinuję? No dobra, a teraz na poważnie: Już od dłuższego czasu byłem zaciekawiony tym, co zaprezentuje Śląsk, w sparingach grał bardzo dobrą piłkę... No proszę. Brawo, brawo. |
A Lech już 3:0 z Górnikiem...
|
No, ale jeszcze cos powinnin strzelic.
|
Kto strzelił dla Kuchenkorzy te bramki??
|
Lewandowski
Bosacki Murawski |
mecz we Wrocku zakonczony pogromem Odry 4-0!!:-D
|
Mnie taki wynik cieszy!
Niech się podniecają, a potem znowu dostaną od ŁKSu. Nie wiem, czego Wy chcecie. Lider jest w Krakowie, na jedynym słusznym miejscu. Btw. Ale Hajto będzie szczęśliwy zapewne. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl