Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

mic 14.03.2009 11:10

Radoslaw "nie tak sie umawialismy", umawial sie z Benhakerem
http://sport.onet.pl/0,1248759,1934035,wiadomosc.html

unpredictable_wislaczka 14.03.2009 18:03

Zapowiadali dziś wielki powrót Kuby na boisko.Niestety Błaszczykowski nie zasiadł nawet na ławce rezerwowych, a Borussia zremisowała 4-4 z Hannoverem 96. Mam nadzieję,że to tylko opóźniony powrót,a nie odnowiona kontuzja,bo wtedy będzie już kiepsko

IncognitoTSW 14.03.2009 21:07

http://sport.wp.pl/kat,1742,wid,1094...7ab6&_ticrsn=5

Nawotczyński zdobył bramkę. Wie ktoś czy grał Radosław "Nie tak się umawialiśmy" Matusiak?

Pusiek 14.03.2009 21:19

Grał..pierwsza bramka dla Widzewa była w dużym stopniu jego zasługą

jerry.lii.lewis 15.03.2009 07:26

Brameczka Franka - palce lizać. I bardzo ciekawy komentarz.
Wygląda, że Smuda ma rację w sprawie Franka, że na niego trzeba uważać nawet w szatni.
Ktoś w temacie meczu z Bełachatowem napisał, że nie mają komu pomocnicy i Beto dogrywać w pole karne (teraz, bez Brożka to już do kwadratu nie mają komu), a mogli mieć .....

IncognitoTSW 15.03.2009 12:50

wie ktos może co się dzieje z Hristu Chiacu?

Czesław 15.03.2009 14:54

Przestańcie się nakręcać Frankiem:
- kupę lat grał na R22 - FAKT
- 115 bramek zdobył - FAKT
- odszedł jak mazgaj i mięczak - FAKT
- nadal strzela bramki jak żaden polski piłkarz współcześnie- FAKT

A flaga z "judaszem" to teraz się należy bardziej Cleberowi, bo Franek mnie grzeje tylko o ile odbiera punkty naszym przeciwnikom do pudła.

siara 15.03.2009 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kaelowiec (Post 693019)
flaga judasz mam nadzieje ze zawisnie na meczu z Jagą...

byli tez inni....z Surmą Łukaszem na czele....., Dolha nie lepszy
Cleber koszulką nie rzucał...

co do Franka kubeł zimnej wody zwolennikom i przeciwnikom.
Dajmy facetowi spokoj, zrobił wiele dobrego i ciut złego....

IncognitoTSW 15.03.2009 16:45

W meczu Amici z Górnikiem, grali nasi byli piłkarze. Strąk w ostatnich minutach wykończył pięknie akcję Peszki.

michel 15.03.2009 18:32

Frankowski to jest legenda Wisły i jeden pokemon z drugim tego nie zmieni. Dla mnie Franek jest większym Wiślakiem od Was. Wasze argumenty są na poziomie dzieci w piaskownicy.

Wielkie oburzenie jak się pojawi temat Frankowskiego. Ludzie, gdybyście się zachowywali obiektywnie wobec wszystkich byłych piłkarzy Wisły, to nie było by tak gorąco tutaj.

Jak czytam, te wasze pseudo argumenty o judaszu to mnie szlak trafia. Przez takich ludzi jak Wy nie mamy teraz wartościowego napastnika, a mogliśmy mieć najlepszego.

Nie będę już Was przekonywał, bo upartych dzieciaków nie da się przegadać. Znając życie mój post zostanie usunięty, ale niektórzy nie mogą się pogodzić z prawdą.

Pozdrawiam.

pan Dudi 15.03.2009 18:46

Michel, zobacz jaki paradoks. Ja mam dokładnie takie same odczucia w stosunku do Ciebie. O, i to:

Cytat:

Znając życie mój post zostanie usunięty, ale niektórzy nie mogą się pogodzić z prawdą.

Biedny, represjonowany przez to, że prezentuje jedyną słuszną wersję prawdy. Jesteś już tak przerażająco nudny i jednocześnie tak ślepo zapatrzony w przyszłego ojca Twoich dzieci- Frankowskiego, że jestem wręcz pewny, że przydałaby Ci się rozmowa z psychologiem, a może i psychiatrą. Musisz zrozumieć, że, dzięki Bogu, dla wielu osób na Wiśle wartości typu duma, honor i miłość do Wisły są ważniejsze niż uwielbienie do piłkarza- kimkolwiek by on nie był i wszystkie te osoby dobry wizerunek moralny, że tak go nazwę, przedkładają nad możliwy sukces sportowy.

A żeby nie było off topa, to o dziwo Darek Dudka właśnie rozegrał cały wyjazdowy mecz przeciwko Olympique Lyon, który zaraz pewnie jego drużyna wygra. Jestem na poważnie pod wrażeniem.:O

wolfy 15.03.2009 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 693222)
A żeby nie było off topa, to o dziwo Darek Dudka właśnie rozegrał cały wyjazdowy mecz przeciwko Olympique Lyon, który zaraz pewnie jego drużyna wygra. Jestem na poważnie pod wrażeniem.:O

Widać kryzys finansowy słabnie.

Devonisch 15.03.2009 18:52

Cleber strzelił zwycięską bramkę dla Tereka.

Elendil 15.03.2009 18:56

z karnego?

Devonisch 15.03.2009 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 693229)
z karnego?

Raczej nie z karnego bo takie rzeczy zaznaczaja na xscores...... co nie zmienia faktu, ze wygrali 1-0 po bramce Clebera w 90 minucie meczu.

Eustachy 15.03.2009 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devonisch (Post 693227)

Jak widac dobry zawodnik nie potrzebuje dwoch sezonow na aklimatyzacje, jak - nie przymierzajac - kilku naszych pilkarzy, dla ktorych to i tak za malo.

A swoja droga, gdyby Cleber gral wczoraj w Belchatowie, to moze dla Wisly pyknalby ta jedyna bramke w 90 minucie ? Kto wie.

Bobic 15.03.2009 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devonisch (Post 693227)

Nie Cleber tylko G.Kleber a to jest różnica :P

Devonisch 15.03.2009 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobic (Post 693239)
Nie Cleber tylko G.Kleber a to jest różnica :P

Ruscy tak zapisują imię i nazwisko Clebera: Клебер Гуэдес де Лима wiec media podają poprawnie G. Kleber.
Żródło: http://fc-terek.ru

element 15.03.2009 19:11

W Tereku nie ma żadnego Klebera ani drugiego Clebera.
Ruskie mają swój język.

G. (Guedes)

1q2 15.03.2009 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 693235)
nie wiadomo jak grał.

Jeśli drużyna skończyła na 0 z tyłu i do tego walnął decydujacą bramę w ostatniej minucie to na pewno grał słabo:P

ps Unirea w końcu wygrała a jedną z bramek zdobył Varga - chyba nie nasz;)?

Unirea jest 2 w tabeli , jeden punkt straty do Dinama i 3 przewagi nad 2 następnymi zaspołami.

arti 15.03.2009 19:42

Marcyś Motyka wywalony z Polonii. W sumie też nasz były...

bleki 15.03.2009 20:39

Bramka Clebera: http://goaltv.ru/football/russia/295...s-nalchik.html

IncognitoTSW 15.03.2009 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 693246)
Jeśli drużyna skończyła na 0 z tyłu i do tego walnął decydujacą bramę w ostatniej minucie to na pewno grał słabo:P

Unirea jest 2 w tabeli , jeden punkt straty do Dinama i 3 przewagi nad 2 następnymi zaspołami.

a mógł wejść w 88 minucie, podejść na rzut rożny i strzelić z głowy. Nie wiem, nie oglądałem tak jak i Ty.

FraMat 15.03.2009 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 693246)

to nie nasz Varga, ten ma na imię Dacian a nie Norbert - jest ofensywnym pomocnikiem - 29 lat

Unirea niestety gra teraz jak Wisla - dobrze u siebie, gorzej na wyjazdach - miejsce w piątce będzie sukcesem (drużyny z miejsc 3-6) grają w Lidze europejskiej

South 15.03.2009 22:18

Cytat:

Bo to jest chyba najwazniejsze?
widzisz nie jest

IncognitoTSW 15.03.2009 22:20

Gdy pod koniec lutego przerabialiśmy Frankowskiego, to za ucieczki osobiste South były bany.

wolfy 15.03.2009 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 693411)
Gdy pod koniec lutego przerabialiśmy Frankowskiego, to za ucieczki osobiste South były bany.

Po pierwsze - "wycieczki", nie "ucieczki".

Po drugie - to raczej nie była wycieczka, tylko zwrócenie uwagi na problem z komunikatywnym pisaniem w naszym języku.

Po trzecie - post leci, a autor niech spróbuje przekazać swoje myśli w sposób dający się przeczytać.

1q2 15.03.2009 22:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 693368)
a mógł wejść w 88 minucie, podejść na rzut rożny i strzelić z głowy. Nie wiem, nie oglądałem tak jak i Ty.

Pewnie że mógł , ale grał od 1 minuty.
Swoja droga, zajebista bramka.

kaelowiec 15.03.2009 23:30

nie zapomne mordy frankowskiego jak triumfowal razem z dudkiem w studio tvp podczas nieudanych dla naszej reprezentacji meczow na ms'06 na ktore miano czelnosc go nie zabrac...

darotsok73 15.03.2009 23:59

kaelowiec napisał(a):
nie zapomne mordy frankowskiego jak triumfowal razem z dudkiem w studio tvp podczas nieudanych dla naszej reprezentacji meczow na ms'06 na ktore miano czelnosc go nie zabrac.

..."mordy frankowskiego?..,triumfował? , z dudkiem?.."
Znowu sie zaczyna? Znowu jad kapie? To jest żenujące.
Argumenty a raczej spostrzeżenia "miażdżą," to ma być polemika na najlepszym forum w Polsce?
Sorry kolego,ale bez względu na osobiste poglądy na temat osoby Franka to jakiś elementarny poziom kultury przydałoby się trzymać, nie uważasz ?

Kwalifikujesz sie do "nagrody" za taki post.....

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl