![]() |
Cytat:
Whatever. Niech płacą. |
Cytat:
|
Alleluja i do przodu! Az nabralem ochoty na hot-doga :lol:
A teraz pomyslcie, w jakim gownie po uszy siedzielismy jeszcze 2-3 lata temu. Za kolejne 3 lata bedziemy grac w LM - zapisz to faken! |
Cytat:
Tutaj żałsna dyskusja z głównym szkodnikiem i specjalistą od psucia dobrego imienia klubu, obrażania legend: Cytat:
Cytat:
Cytat:
No tak jak serek napsiał: CZEREPUCH jak i inni INACZEJ ŚPIEWAJĄ. Jeśli chcemy mieć zdrową atmosferę i spokój dla zarządu, takie jednostki powinny być eliminowane. ================== LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post Cały czas na tym jedziesz, niby można tak pomyśleć, ale historia pokazała, że nie jeden klub miał konflikty z trenerami i były jazdy jeszcze większe - przychodizli następni. To jest Wisła Kraków :] Nie bój się, nie jeden marzy, aby tu pracować nawet z Kubą w szatni, a jak się troszkę więcej posmaruje to mogą przyjść i lepsi. Dlaczego zatem przyszedł Hyballa skoro wcześniej mieliśmy problemy z kasą i Skowronka mimo dementi wywaliliśmy? (opłacaliśmy chyba 2-3 trenerów) Kasperczak chyba przyszedł na trening Liczki i nie chciał ustąpić i co? To nie były jaja? Nikt nie przyszedł potem do nas? Po prostu głupawe pitolenie - trenerzy przychodzili i nadal będą przychodzić, lepsi, gorsi, na dorobku czy z doświadczeniem. Ta sytuacja uja ma do tego - taka prawda. Tak jak w wielu korpo na pozycjach menago - ludzie słyszą, że kaźnie, a i tak pchają się wyżej - pieprzenie po prostu trza dodać niestety: bezmyślne, bo "kto normalny przyjdzie po czyms takim? " - przyjdą , przyjdą, jak nie teraz to za rok , za dwa :/ Cytat:
|
Czas na hot doga :)
alez to pieknie wyglada,czyzby normalnosc w Wiśle,oby. |
O widzę, że nikomu nie przeszkadza Obajtek trzymający koszulkę Wisły i wprowadzenie politycznego komisarza do rady nadzorczej. Bawcie się dobrze, ja wysiadam.
|
Cytat:
Idź z buta. powodzenia |
Cytat:
|
Mózgi wam już się nieźle od tych plemiennych wojenek przegrzały...
|
Cytat:
nie łączmy obajtka i tego komunistyczno-nazistowskiego (i nie chodzi mi tutaj o żadną tęczę - sam nie popieram akcji blackLM -, tylko min o metody stosowane względem osób prywatnych ) pisowskiego tworu z Wisłą. Pisałem już to: dziś prezesem jest marjonetka karła, jutro kto inny. Nie ma to żadnego związku z nami. |
Cytat:
|
Niektórym się marzy prezentacja sponsora pod tęczową flagą najwyraźniej.
|
Ja pier***e... Niektórzy mają taki ból dupy jakby sponsorem został PIS. Zamiast się cieszyć że w końcu mamy sponsora który wyciąga 2 konkretne cegły dla I drużyny i akademii, to lepiej doszukiwać się polityki i spisku. Ludzie błagam, ogarnijcie się, albo jedźcie na Babińskiego na konsultacje.
|
Przezylismy GTS, przezylismy rekinow, przezyjemy tez Obajtka.
|
Mimo że jestem nie tylko z pod znaku Białej Gwiazdy, ale też tych mniejszych ośmiu, to dajcie spokój.
To chyba najlepszy sponsor od czasów TF i trzeba zrobić wszystko - to głównie do naszych właścicieli, by został z nami na kolejny rok, dając jeszcze więcej. Nikt kto nie chce, nie musi tankować na Orlenie itp. Brawo trio, brawo Orlen, teraz tylko grać a nie pałętać się, jak w zeszłej rundzie. /edit To jeszcze lepiej bo jest stabilność;) |
Umowa jest na dwa lata, więc zostanie ;)
|
Trzeba być zdrowo .......niętym, żeby kontestować ( trudne słowo ) wejście Orlenu w sponsoring naszego klubu! Bo Obajtek...... Noż ....a! Największa polska firma zostaje naszym sponsorem ale Obajtek zły. Rozumiem, że lepsza byłaby Agora albo OLT Express ( tylko pech chciał że nie istnieje). Nie wiem CZY a jeżeli tak ILE Obajtek "przytulił". Wiem, że Orlen był na sprzedaż pod koniec poprzednich rządów "bo się nie opłaca". Nagle zaczęło się opłacać ( nie twierdzę, że dzięki Obajtkowi bo oczywistym jest, że jako prezes jest bardziej figurantem niż rzeczywistym zarządzającym). Generalnie łatwiej uzasadnić majątek Obajtka zasiadającego w zarządach spółek od wielu lat niż np naście mieszkań Świętego Adamowicza i jego kurewki albo Grodzkiego czy paru innych popaprańców. Generalnie w zarządzie SSP spokojnie można wyciągnąć 50 tysi ( tyle że w Euro). Co innego na stanowisku prezydenta miasta czy sędziego gdzie o 50 tys ZŁOTYCH to można myśleć ale na kwartał. Przynajmniej oficjalnie.
|
wiecej tu widze politykierow niz kibicow Wisly...
zalosne byle do przodu przeciw wszystkim! |
Cytat:
|
Świetna sprawa , że podpisujemy dużego sponsora i mieszanie w to polityki jest obrzydliwe, zamiast pochwalić naszych włodarzy , że idziemy do przodu. W tym kraju wszędzie widzicie tylko politykę.
Mam pytanie do tych co tak się rzucają , że sponsoruje nas Orlen , którego prezesem jest Obajtek, - gdzie tankujecie ? Na Ukrainie ? Przypomnę , że paliwo Orlena nie jest tylko na stacjach Orlen, wszystkie pozostałe stacje BP, Shell itp. ciągną paliwo z Płocka . Na Czechy i Słowację też nie warto się wybierać bo nawet tam niektóre stacje mają paliwo z Płocka. |
Cytat:
Ech, zamiast się cieszyć takim sponsorem... |
Cytat:
|
"Budżet Wisły w stosunku do sezonu 20/21 zwiększy się o 40-50%" - Dawid Błaszczykowski
Czapki z głów... Dawno nie było takiego optymizmu przed startem ligi. A to na pewno nie koniec ciekawych ruchów w klubie |
Foliarze ale co prorokujecie? Że PiS będzie spoty kręcił z Sadlokiem i spółką? Że KB 16 będzie z Jarkiem miał cotygodniowe posiadowy? Brawo zarząd! Brawo Orlen! Tylko Wisła!
|
Cytat:
Prędzej wartość umów sponsorskich wzrosła o 40 a nie budżet . |
Cytat:
Cytat:
|
Mnie interesuje tej fragment :
Firma Orlen Oil zagwarantowała sobie również przedstawiciela w radzie nadzorczej piłkarskiej spółki, co oznacza, że będzie miała kontrolę nad tym, jak prowadzony jest klub i w jaki sposób podejmowane są strategiczne decyzje. Pytanie czy to jest standardowa praktyka czy jakiś grubszy deal w tle :P |
Moze rzadzacym sie zamarzyl "narodowy czempion" jak Orbanowi Ferencvaros ;)
|
Cytat:
To się wydaje logiczne. |
Żeby do zarządu nei dali jakiegos Czarneckiego , Suskiego albo innego Brudzińskiego , bo tego nie przezyje
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl