![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do fuzji Lechii z Polonią to miejmy nadzieję, że to plotki i nic takiego nie będzie miało miejsca. |
Cytat:
Czytałeś ten portal kiedyś? Znaczy nie, że raz przeczytałeś dwa artykuły tylko tak np. przez miesiąc dzień w dzień? Żeby naprawde poznać ich zdanie na różne tematy? Oni potrafili pojechać po Legii jak po burej suce gdy wygrała 3-0 po błędzie sedziego, a ty wyskakujesz z takim czymś. Dla ułatwienia: http://www.weszlo.com/news/5880-Kole...Lazienkowskiej http://www.weszlo.com/news/5881-Jedn...stw_w_tym_roku http://www.weszlo.com/news/5928-11_s...unde_na_podium Polecam ostatni artykuł, faktycznie usprawiedliwiają ich cały czas. |
Cytat:
To ma być odkupienie klubu, i sprzedaż Polonii w inne rece. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ruch postanowił być solidarny z Legią i Śląskiem, zatem drużyny z trzech pierwszych miejsc tabeli w tej kolejce osiągnęły identyczne rezultaty:rotfl:
Dzisiejszy mecz w Gdańsku oglądałem pod kątem zawodników, których prasa i kibice "przymierzają" do Legii bądź Wisły. Wnioski: 1. Razack lub Jankowski w Legii: chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie wybrałby opcji numer 2. Zawodników o klasie Jankowskiego już mamy wśród młodzieży. Natomiast Razack - jestem pod wrażeniem; kolejny mecz w którym ten zawodnik pokazuje, że w Lechii po prostu się marnuje - nie ma tam z kim grać. W silniejszej drużynie powinien "rozdup..yć system", czyli naszą Ekstraklasę. Niestety - słysząc o aktualnych możliwościach finansowych Legii, nie bardzo wierzę w sprowadzenie tego zawodnika na Ł3:-/. 2. Piech do Wisły: bierzcie go - będzie szybki chłopiec do podawania piłek:lol:... aha, no i bramkę z Legią (przynajmniej w jednym meczu sezonu) macie wtedy zapewnioną - gdyż jeśli już trafiał coś w lidze, to przede wszystkim przeciw nam:-P 3. Powrót Burligi do Wisły: z pozycji kibica Legii - choćby jutro:D. Nie rozumiem tych, co widzą w nim zbawcę na boku obrony. Może widziałem go w zbyt małej ilości meczy (dzisiejszy nie był pierwszy ale też nie - powiedzmy - dwudziesty), ale naprawdę po raz kolejny nie dostrzegam w tym zawodniku niczego co predestynowałoby go do gry wyżej niż w ligowym średniaku. Oczywiście wszystko powyżej to tylko moje subiektywne spostrzeżenia - po za tym gratulacje dla byłej zgody:D za rozpoczęcie marszu w górę tabeli. P.S. Pawłowski zaliczył kolejny mecz z czystym kontem, ale też kolejny z bodajże 2 "pustymi przelotami" przy dośrodkowaniach - kiedyś to się zemści... |
I wszystkie wyniki fajnie sie dla Nas ułozyły.
|
Cytat:
A brutalny faul Stilica byl wlasciwie przemilczany w C+ ciekawe czy ktos sie tym zainteresuje. |
Nie został przemilczany, został wyciągnięty i uwaga o to że powinna się tym zająć komisja ligi jasno została wyartykułowana. Ogólnie powiedzieli że to barbarzyństwo bo tak było.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wywiad z Wojciechowskim : http://www.weszlo.com/news/8677-Andr...Wojciechowskim - Tak, weszlo. Jesli ktos nie chce, nie wchodzi :)
"Czyli zostajemy dalej w Polonii czy powoli mamy dość? - Nie chciałbym dzisiaj podejmować takiej decyzji. Generalnie zdecydowałem, że jeśli nie będziemy w górnej części tabeli – mówię tu o pierwszych czterech pozycjach – to przestaję już sponsorować Polonię. Jasna deklaracja – nie ma pierwszej czwórki... Taaak... Już któryś tam rok próbuję... Lądowaliśmy gdzieś w środku tabeli na miejscu ósmym, siódmym, dziesiątym. Tyle pieniędzy już włożyłem. Nie chcę naśladować innych ludzi, którzy włożyli naście razy więcej i dalej się łudzą, że coś osiągną. Doszedłem do tego przekonania, że we wszystkim nie muszę być najlepszy." |
Dodam, że JW mówił o pierwszej czwórce do końca roku.
Czyli jest szansa, że po meczu z nami Wojciechowski pożegna się z Polonią. |
Potem sie cwaniak poprawil i wspomnial o koncu rundy....ktora juz sie zakonczyla :lol:
Prawda jest taka, ze ten interes to tykajaca bomba i nie ma co sie oszukiwac ze to sie zmieni. JW swoje powiedzial i swoje wie. To dla niego byla zabawa, ktora miala przynosic pieniazki, w tej chwili coraz mniej ma z tego zabawy. Gdyby nie szalency, ktorzy wydali spora kase za Mierzejewskiego, to by bylo jeszcze gorzej. Myslal ze rozkreci ten klub, ze beda tlumy kibicow, stadion itd. Problem ma ze wszystkim i nie zanosi sie na to, by cokolwiek sie zmienilo. Stadion jest dalej niz blizej a kibice...tutaj kazdy wie jak jest. Gdyby jednak wzial sie za Lechie... lepsze warunki i w sumie gdyby zmienil jako tako podejscie to sukcesy jakies by odnosil. Wiem oczywiscie ze kibice Lechii nie sa zadowoleni, ale dla Nas to juz nie o Lechie chodzi, co o ten twor, ktorego kibice chodza na mecze kanalami. Im dluzej tam ten czlowiek siedzi, tym wieksze zgliszcza pozostana po Polonii. |
Niech JW trzyma się z dala od Gdańska. Dla dobra jego i naszego :)
Tymczasem Traore negocuje kontrakt z jakimś niemieckim klubem, wczoraj wieczorem po meczu widziany w jednym z gdańskich hoteli, razem z menadżerem Pawłowskim i przedstawicielem (przedstawicielami) niemieckiego klubu - jakiego nie wiem - w każdym bądź razie po niemiecku nawijali całkiem zwięźle. Kto wie, czy to nie jego ostatnie mecze w Polsce. |
A Rasiak już z certyfikatem będzie mógł zagrać w najbliższym meczu(Podbeskidzie)
|
Zajebisty artykuł o kibicach ekstraklasy (jest wzmianka o Wiślakach i Śląsku) jeśli wam się spodoba proszę o polubienie go gdyż startuje w konkursie
http://deplus.pl/news.php?readmore=27 |
Wczorajsza oprawa z meczu Lechia - Ruch http://www.sport-informer.pl/infos/o..._gdansk_230847
|
Cytat:
Szacun dla braci z Gdańska. Pirotechnika to jest coś pięknego, coś co powinno gościć na każdym stadionie.. .... A propos opraw: jutro w meczu pucharowym Legia szykuje ponoć coś specjalnego, ponoć jakąś "skomplikowaną" oprawę. Ciekawe. Forumowi legioniści mogą powiedzieć coś więcej? |
Cytat:
|
uwierzcie mi na słowo, jeśłi będzie w Gdańsku na nowy stadion przychodziło te 10 czy 12 tys TAKICH KIBICÓW, to Ja mam w dupie te 20-30tys na meczu :)
wczorajszy mecz to był przełom, to było coś wielkiego na trybunach, przytłamsiliśmy Ruch na trybunach, chociaż byli dobrze zorganizowani, po naprawde długim czasie, to była wkońcu TA MOJA LECHIA ! Kazdy kto był na trybunach był z zespołem, każdy żył tym meczem- zapach flar.. ehh wracaja wspomnienia.. TO BYŁO PIEKNE. edit: nawet na tym filmiku widac przez moment jak Ruch wogóle nie żyje na trybunach:) i tak było przez 90% czasu tego spotkania:) Jestem dumny jak paw po tym spotkaniu, nie chodzi mi o wynik , nie chodzi mi o gre, chodzi mi o TRYBUNY ! |
Wojciechowski już z Polonią nie wiąże żadnych nadziei. Tak wyczułem po jego wywiadzie dla weszlo. Szuka tylko pretekstu aby z tego bajzlu wyjść z twarzą. Możemy postawić "kropkę nad i", i bezpośrednio przyczynić się do upadku Polonii. No chyba,że sami za tydzień się pogrążą. Byłoby miło.
Jakby spadły Parchate i Polonia, ale byłby dublet. Lechia dla Wojciechowskiego to byłoby coś zupełnie innego, inna para kaloszy. Nie jakiś tam osiedlowy klubik tylko poważny klub ze stadionem i kibicami. |
Cytat:
Gdybym byl kibicem Lechii nie chcialbym by taka osoba jak JW przejela "moj" klub. |
Cytat:
|
Bakero zostaje w Amice , oni to tam mają cierpliwość :D
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html |
Cytat:
Poza tym z jego punktu widzenia same plusy: fantastyczny stadion, dużo kibiców, przychylność lokalnej władzy no i nowi wpływowi znajomi z sektora VIP - Tusk, Bielecki, Wałęsa... Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W Poznaniu życzę Lechowi silnej Warty - Amica będzie słabsza, lepiej dla Wisły:) W Warszawie życze Legii silnej Polonii, Warszawianki, Hutnika, - Legia będzie słabsza - lepiej dla Wisły:) W Krakowie TYLKO WISŁA - parchy wytępione! Ja tam się nie cieszę tak bardzo że Wojciechowski chce odejsć z Polonii - w polskich realiach Warszawa to 3 mln aglomeracja (z miastami satelickimi) ale z 1 klubem! Jak Amsterdam. 3 mln liczy cała aglomercja Śląsko-Dabrowska gdzie tych klubów jest kilka (Górnik, Ruch, GKS Katowice, Zagłębie Sosnowiec, Polonia Bytom itd) Z czego się cieszyć? Że Legii ubędzie konkurent? Chyba nie ma z czego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedy Komisja Ligi obraduje? Bo jak nie zawieszą Stilicia na 3 spotkania to będzie to skandal...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak sie zastanawiam czym kierowaly sie Ekstraklasa i Canal + ustalajac terminy 16 kolejki.
Wisła po czwartkowym, wyjazdowym spotkaniu z Odense gra w lidze w niedziele - 2,5 dnia odpoczynku. Legia grajac z PSV u siebie w srode gra w lidze dopiero w poniedzialek - 4,5 dnia odpoczynku. Bardziej racjonalny i logiczna by byl odwrotny uklad meczow |
Cytat:
:foch: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl