![]() |
wg PS Sadlok i Cierzniak do L.
|
Cytat:
|
Sadlokowi CHWD, przeglądowi też. Mam nadzieję, że Cierzniaka zatrzymamy. A w pakiecie z symulantem podarujmy im Buchalika, w zamian na mały rabat na symulanta.
|
Sadlokowi chwała nie chwd ze odchodzi. Legii tez trzeba dziękować i modlić się by się nic nie wykiełbasiło na ostatniej prostej.
A to ze RC w Legii to stary news. Ja tam sie mu nie dziwie, jak dla mnie najlepszy bramkarz tej rundy. |
No jak Cierzniak pójdzie to gramy qrwa bez bramkarza, gdyby nie on bylibyśmy zapewne na ostatniej pozycji. Buchal to jebany ręcznik, a Miskiewicz miał sezon konia nic więcej.
|
Cierzniak i tak odejdzie po sezonie, więc fajnie byłoby teraz chociaż jakieś grosze zarobić za to, że odejdzie w zimie. Z drugiej strony, nie widzę utrzymania w lidze z Miśkiewiczem lub ręcznikiem z Chorzowa...
Jeśli chodzi o Sadloka, to krzyż na drogę, pozorant i kompletnie bezproduktywny kopacz, od kiedy odwaliło mu na punkcie elki. |
Dosc ciekawie zaczynamy budowac nowy zespol albo wzmacniac obecny...
Jeżeli puścimy najlepszego bramkarza ligi i solidnego jak na ansze realia obronce to na chwile obecna będziemy potrzebować do zespołu ze 7 transferow... PS. A co do Sadloka ... Gdyby w klubie normalnie płacili i była normalna sytuacja to by mu nie odbijalo na punkice Legii.. Dwa.. Czy ja wiem ze to taki slaby kopacz... W wielu meczach on był jednym z tych którym chciało się w ogole biegac... Oslabiamy na chwile obecna bardzo slaby skład... |
Sadlok, Cierzniak - jak się jeszcze okaże, że Guerrier i Mączyński, to zacznę podejrzewać, że klub czyści się z najdroższych kontraktów przed I ligą :(
|
|
podobno Wisła zainteresowana Rafałem Pietrzakiem http://www.transfermarkt.pl/rafal-pi.../spieler/74722
Moim zdaniem sprzedanie Sadloka i sciągniecie pietrzaka byłby bardzo dobrym ruchem , Sadlok bardzo obnizył loty i w dodatku zaczoł gwiazdorzyc . |
Co myślicie o tym zawodniku , http://www.transfermarkt.pl/tiago-va.../spieler/25211
moim zdaniem grał całkiem dobrze i poprawnie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ej Wisła jak już sprzedajecie Legii Sadloka i Cierzniaka to trzeba było chociaż wynegocjować, żeby w drugą stronę poszedł Arak. I tak Legia cały czas go wypożycza, w 1 lidze coś tam strzela i jest jeszcze młody, więc się rozwinie spokojnie.
|
ale nie w wisle bo jest za mlody
|
Na rozwój ściągnęliśmy Drzazgę, a przecież mamy jeszcze dorastającego Handzlika.
|
Sprzedanie sadloka do legii nie jest zlym pomysłem marny z niego ostatnio pożytek. Natomiast pozbywanie się Cierzniaka to dywersja.
|
Sadlok bez żalu, odkąd nie udało mu sie rozwiązać kontraktu gra sobie w ch uja, niech spier...a.
Cierzniaka faktycznie szkoda, ale za pół roku odszedł by za darmo. |
Cytat:
Zgadzam się też co do Sadloka. Wg Migi część drużyny patrzy na Maćka spode łba. Dobrze byłoby zobaczyć na lewym skrzydle tego Pietrzaka. Odejście Sadloka ogranicza nam pole manewru na środku obrony. Jeżeli Arek skończy karierę, to mamy duży problem, więc albo rozglądamy się mocno za kolejnym stoperem, albo zaczynamy ogrywać kogoś młodego. |
Sadloka to w ogóle nie żal, byle cenę wyśrubować do granic możliwości.
Co do Cierzniaka, to musi zostać, nawet kosztem tego, że za pół roku odejdzie za darmo. Zapomnieliście już gry bez bramkarza, czyli cały poprzedni sezon?? |
jeżeli 7egłą bierze za Żyro 800 k E jak pisze weszło to my za Sadloka 500 spokojnie,
|
Co ja widzę na tym legijnym weszło? Legia sprzedaje Żyro a bierze Sadloka z Cierzniakiem? legia to sobie może brać, co innego. Nie te czasy, gdy legia brała. Teraz to sobie może co najwyżej kupić, jeżeli Wisła łaskawie wyrazi zgodę.
|
^^ jeśli Wisła wyrazi zgodę???...chyba Cupiał
|
co chwilę czytam, że do Wisły ma być kilka transferów. Pytanie najważniejsze - transfery gotówkowe czy dalej grzebiemy w śmietniku?
|
Cytat:
(podobnie jak Brozek, Stilic, Maka) |
Piast w tym oknie wydał chyba 25k €
Jak widać, śmietnik wystarcza, żeby lać połowę ligi. |
pozbycie sie Ciezniaka to strzal w kolano - bo potrzebujemy bardzo dobrego bramkarza na wiosne zeby walczyc o utrzymanie ( i to wcale nie sarkazm - popatrzcie w tabele) , jesli sie utrzymamy w lidze to w Maju dla Radka droga wolna i pelen szacun ze pomogl nam przez rok - natomiast Sadlok ??? niech spie...la , nikt po takim przecietniaku nie bedzie plakal - tylko dlaczego za pare groszy ??? przeciez ma jeszcze 2 i pol roku kontraktu - czy warto dawac Uczciwym z Wa-wy i calej polsce sygnal ze za ochlapy z panskiego stolu bedziemy sie schylac i cieszyc ??? mam nadzieje ze BC nie pusci go Lesnemu, Mioduskiemu i tej bandzie handlarzy za mniej niz 2 mln zl - ot, po prostu zeby nie pokazac ze mozemy sie upokorzyc przed kolejna zachcianka tych przekreciarzy ..... a Sadlok po tym numerze w lecie to do dzis nie powinien wychodzic z klubu kokosa , ot tak - ku przestrodze dla innych judaszy ....dorzucic jeszcze w pakiecie Jankesa , to bylby majstersztyk , jak oddanie Amice Dudke i zamina go na Maczyskiego
|
Crivellaro do Arabi upchnac za pare groszy chociaz
|
Cytat:
|
Całe szczescie, ze agent Sadloka i Cierzniaka zdementował odejscie jednego i drugiego. Sprzedawanie Cierzniaka to byłaby głupota zwłaszcza przy problemach jakie mamy.
|
Cytat:
|
Powiedzcie mi co się tak uparliście z tym, że na atak mamy młodego Handzlika? O ile mi wiadomo to jest środkowym pomocnikiem, a z atakiem nie ma nic wspólnego. Na tej pozycji gra Handzlik, ale Filip - w juniorach młodszych.
|
Na ataku może ew. zagrać Kuczak, ale on jest na to dużo za słaby fizycznie. Handzlik do gry na 8 też za słaby, na 10 brakuje trochę umiejętności.
|
Szkoda ze Wisła tylko sie przygladała Jakubowi Czerwińskiemu , a pogon go za darmo zgarneła ,
http://www.transfermarkt.pl/jakub-cz...spieler/143282 |
Uważam że sadloka możnabyłoby sprzedać na a na jego miejsce sprowadzić Arka Rece z Wisły Płock, chociaż grywał jako pomocnik lewoskrzydłowy ale młody i bardzo perspektywiczny a do tego sprawdzony w I lidze, w przeciwności do Krzyśka Drzazgi, chociaż w niego też wierzę.
|
Białonski napisał, że wzmocnieniem Wisły ma być Małecki ? No sorry ale niby gdzie i na jakiej pozycji jak jeździec bez głowy ma gorsze statystyki niż Boguski, Guerrier czy nawet Jankowski ?
Będzie takim wzmocnieniem jak Peszko dla Lechii - ten sam typ zawodnika. Wzmocnieniem to byłby Chmiel, Madej, Bonin albo nawet Piesio. http://weszlo.com/2015/12/14/patryk-...ujemy-glupoty/ |
Bogusław:"Sluchaj franz chcą mi znowu zabrać punkty za finanse choćby kosztem Ciebie,zrobie z Ciebie dyrektora i pospiszesz pismo ze miedzy nami jest wszystko ok?"
Franz:"I nawet zrobie Ci to Bogus za pol ceny " |
Małecki ma gorsze staty jako skrzydłowy niż Burliga, tak przez wszystkich jebany za słabą grę na skrzydle...
|
Jak dla mnie kluczem do dobrej gry jest środek pola, którego jesienią nie mieliśmy. Sam Mączyński nic nie mógł zrobić - dopóki miał wysoką formę, to jeszcze jakoś to funkcjonowało, ale później ni cholery. Jak dojdzie Chrapek, to powinno być już dużo lepiej, aczkolwiek na już potrzebujemy szybkiego defensywnego przecinaka. Wtedy cofniętego rozgrywającego może ogarnąć Mąka, a Chrapek może grać jako wysunięty rozgrywający. Do tego zdrowy Donald + jakiś szybki skrzydłowy (nie Małecki) i powinno być ok. Przeczytałem, że Ted chce grać dwoma napastnikami - czyżby 3-5-2, do którego to nie mamy zawodników czy prehistoryczne 4-4-2, gdzie bez wymiatającego środka pola nie ma szans? Mam nadzieję, że trener ma jakąś inną wizję i to ogarnie.
|
Chrapek ? Ale on póki co jest w kadrze Lechii a i trener sie wypowiadał ze da mu szansę...
co do transferow jesli temat Pietrzaka jest farmazonem, to podpisywać za darmo Szkatułę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl