![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A dźwięk to przejściówka z chinch na jack http://allegro.pl/przejscie-wt-jack-...195758959.html To tak na chłopski rozum, ale po opisach myślę że powinno działać. |
Cytat:
|
wie ktos moze czy dlugo musze czekac jak bede chcial dzisiaj oddac krew na Bloniach
inaczej czy sa kolejki czy odreki ze sie tak wyraze,bede tam kolo 13-14 |
Na meczu z koroną przy 2 trybunach młyn będzie na E ??
Edit: Witam mam wielką prośbe może mi ktoś podać wymiary szalika Wyjazd Rzecz Święta Bardzo prosze o info jak coś to priv z góry dziękuje |
Jak to jest z kupnem alkoholu w Selgrosie? Jak nie masz koncesji to można też kupić czy nie?
|
Cytat:
|
Mam pytanie dotyczące giełdy komputerowej na Balickiej. Czy idzie tam kupić kopie zapasowe na xboxa 360 ?
Dla niektórych może śmieszne ale zawsze jezdziłem na giełde do Katowic gdzie było dosłownie wszystko a w szczególności xlegal:). Ostatnio po długim czasie zawitałem na ową giełde i zleksza się zdziwiłem. Same sklepy miały stoiska i o piratach można już w tym miejscu zapomnieć. Mam nadzieję że ta Karakowska jeszcze nie spadła tak nisko :P |
Poleci ktoś jakąś dobrą szkołe jazdy do 1200 zł?
|
Stach (10 znaków)
|
Mam pytanie :)
Czy ktoś z was nie posiada w domu i chce oddać / sprzedać STAREGO BOOMBOXA tzw GHETTOBLASTERA z lat 80 ! (słynne noszenie na ramieniu i bujaka po bronxie). Całkiem serio, jestem zainteresowany bardzo takimi cackami z 3 dekad wstecz ! modele które mnie interesują: LASONIC TRC-975 http://di1.shopping.com/images1/pi/d...ic+TRC+975.jpg LASONIC 931 , LASONIC TRC-920, AS AUDIOSONIC http://img01.allegroimg.pl/photos/12.../37/1207253788 I Inne ! Jeśli ktoś posiada PODOBNE lub oczywiście te ! bardzo prosze o PW ! lub gg 5056116 , bardzo mi zależy. Kupię! 2. część Pytania. Jeśli nie posiadacie, to może wiecie GDZIE coś takiego mogę znaleźć ? obskoczyłem Halę Targową, giełdę na balickiej... bez skutku. Może jakieś lombardy? komisy? może znacie kogos kto sie tym interesuje? wszelkie info mile widziane , prosze o pomoc i dzieki ! |
|
sprawdzałem ebaye. Jednak amerykanie,niemcy,brytyjczycy (posaiadaja tego typu rzeczy) ale wysyłka przekracza wartość maszyny czasem więc szukam czegoś z Krakowa i reszty Polski,by przesyłka nie była droga.
|
jaki wynik polskich koszykarzy?
|
Cytat:
|
Miałem gadu-gadu na wersji chyba 8.0. Nie mogłem importować ani eksportować kontaktów ani na serwer ani do pliku. Myślałem, że ściągnięcie najnowszego (totalnie poj*banego) gg 10.0 naprawi problem, ale wciąż podczas próby "transportu" kontaktów gg crashuje. Jakiś pomysł co z tym zrobić?
Gdy zakładam moje konto od nowa to ściągają mi się tylko kontakty sprzed kilku miesięcy... |
Mógłby mi ktoś polecić jakiegoś dobrego lekarza (chirurga-ortopede) ze szpitala św. Rafała, oto ich wykaz:
CHIRURGIA URAZOWO – ORTOPEDYCZNA Prof. dr hab. n. med. Bogusław Frańczuk Dr n. med. Maciej A. Kasparek Dr n. med. Waldemar Gołda Dr n. med. Bogdan Koczy Dr n. med. Tomasz Pardała Dr n. med. Paweł KamińskiLek. med. Stanisław Szymanik Lek. med. Stanisław M.Kruk Lek. med. Michał Mielnik Lek. med. Piotr Chomicki-Bindas Lek. med. Sylwia Krzykawska Lek. med. Piotr Morawiecki Lek. med. Lechosław Piertasiewicz Lek. med. Stanisław PlutaLek. med. Tadeusz Solawa Lek. med. Szymon Oleksik Dr n. med. Renata Komisarska Lek. med. Edward Prędkiewicz Lek. med. Maciej Frączek Lek. med. Karol Tomczyk Lek. med. Łukasz Łoś Albo ewentualnie jakiś inny dobry lekarz, który ma doświadczenie w urazach stawu skokowego. |
Kruk dobry lekarz. Poza tym jest jeszcze Mierniczek i Gołda, ale ten ostatni ma mieszane opinie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam gg na jednym kompie niedawno kupilem sobie laptopa z netem sciagnalem gg i musze wpsac jakies haslo ktore (przynajmniej obilo mi sie tak o uszy) nie wymyslalam sobie ja tylko mi sie samo regeneruje i ponoc moge to znalezc gdzies w plikach. Wie ktos gdzie dokladnie moge to znalezc??
|
Cytat:
|
Lek. med. Stanisław Szymanik polecam poskładał mi kolano (skomplikowana rekonstrukcja) 4 miesiąc i działa świetnie...
|
Ja polecam dr. Berte Kowalską, lecz ona z czego wiem prywatnie przyjmuje.
|
Dzięki wszystkim za odpowiedz i pw. Właśnie szukam prywatnie bo z naszą służbą zdrowia to po 8 miesiącach od kontuzji czuje jakby mi kości 'za bardzo' na siebie nachodziły w stawie... Może prywatnie coś sie będzie dało z tym zrobić.
|
Mam internet z UPC,który łączy się poprzez modem Atlanta. Internet w laptopie działa mi tylko przez kabel, nie moge połączyć się poprzez Router Linksys i TP LINK (niby pisze connected ale pojawia się żółty wykrzyknik). Mieliście podobny problem? Bo słyszałem, że niektóre routery nie funkcjonują z UPC.
|
Potrzebuję tanio kupić spirytus. Może ktoś polecić jakiś sklep? Jak coś to PRIV.
I orientuje się ktoś ile kosztuje w Selgrosie? |
Ma ktoś z was ten monitor? Co o nim sądzicie, bo widzę, że na poprzedniej aukcji poszedł jak świeże bułeczki.
http://allegro.pl/sklep-samsung-moni...196977647.html |
Cytat:
E; zadzwon do UPC :) |
Szprotson akurat tak się składa, że mam Windowsa 7.
|
Cytat:
|
http://www.tswisla.eu/ <---- macie problemy z wyświetlaniem obrazków na tej stronie? (chodzi o zdjęcia koszulek itp..)
|
Cytat:
|
Cytat:
Poprawcie mnie jeśli się mylę. |
Czy możliwa jest konieczność wyrwania dolnego zęba żeby założyć aparat na górne zęby? Takie coś dzisiaj u ortodonty usłyszałem.
|
jak wygląda sprawa ze sprowadzanym autem(które znajduje się już w Polsce) ? Chodzi mi o kwestie rejestracji ,opłat itd
|
szukam tytułu filmu, zaczyna się od sceny w jakiejs starej opuszczonej hali, laska jest przywiązana do filara, wszędzie pełno świeczek, obok koleś tańczy jakiś taniec, chce ją spalić, no i na końcu filmu następuje powrót do tej sceny. pomocy
to w miarę charakterystyczne |
Cytat:
http://forum.pclab.pl/topic/164995-S...-co-dalej/7dni mam nadzieje że to Ci pomoże :) przy okazji ja zapytam, gdzie można kupić takie bułki jak podają kebaby w nich? Maja one jakąś fachową nazwe? |
Wie ktoś może o której ma być mecz Wisły z koroną ??
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl