![]() |
Już pomijając tych wszystkich gwiżdżących, fanatyków, pikników, kiełbasę, bułkę i colę, to Małecki cholernie zaszkodził klubowi (swojemu pracodawcy) pod względem marketingowym.
|
Cytat:
Cytat:
Małeckiego temat zostawił bym w spokoju, sam siedzę na E, wdupcam czasami kiełbasę a z całej sytuacji mam niezły ubaw, a was strasznie dotkniętych to ciężko komentować, przyjdzie mecz to będzie wszystko jak zawsze.Po kolejnym meczu zaloguję się ktoś znowu na forum co z wielkim bulwersem będzie dociekał czemu nie było reakcji na to co Małecki zrobił, lub udawał dyplomatę.Może jeszcze tęczowej trybuny brakuje? |
Cytat:
|
Cytat:
Wybacz, ale zimzum jak zwykle nawet w najmniejszych kwestiach racji nie ma :-) Dobra, drogie dziatki - pora już chyba kończyć te płacze. Problem Małeckiego na pewno zostanie rozwiązany: podobnie jak swego czasu problem Brożków (psuli atmosferę), problem Marcelo (nie traktował poważnie obowiązków), problem Głowackiego (brał udział w największych porażkach), problem Błaszczykowskiego (tak naprawdę to grał dobrze tylko w pucharach) czy problem Kosowskiego (za dużo by pisać). Miejcie odrobinę wiary. Za niego przyjdzie jakiś trzydziestoletni eks-reprezentant Wysp Fidżi, który nawet jak wam nawrzuca, to nie będziecie wiedzieć, a jak wy jemu - to i tak nie zrozumie. Idealna symbioza. A Patryk - będzie musiał cierpieć pobierając co miesiąc kilkanaście razy większą pensję w o wiele lepszym klubie (o wiele?) lepszej ligi. Odrobinę wiary w klub - dotąd być może reagował z opóźnieniem na przewiny naszych rodzimych Wiślaków, ale reagował zawsze. |
Cytat:
|
To uświadom mnie znawco jak wygląda teraz sprawa z wychowankami ?
Klub, który uczył zawodnika przyjmować piłkę, podawać, uderzać prostym pobiciem i innych elementarnych zasad rzemiosła piłkarskiego nie jest jego pierwszym ? Jakby go Wisła w wieku 13 lat wzięła spod bloku to z pewnością byłby teraz w tym miejscu :) http://rafalstec.blox.pl/2011/02/Ilu...chowankow.html Mop wyjaśnia ten chory przepis. |
Tak to jest komuś uwierzyć!
Czyli jest naszym wychowankiem? :D |
Jak patrzysz na życie przez przepisy regulujące np. kąt zakrzywienia banana, żeby był bananem to jest wychowankiem.
Jak patrzysz realnie to jest wychowankiem Wigier, bo tam się uczył rzemiosła. |
Cytat:
Fakty są jednoznaczne, a że nie zgadzają się z definicją zimzuma - jestem w stanie z tym żyć. :> Cytat:
Prawdziwym, "czystym" wychowankiem jest Kowalski, co nie przeszkadza rozmaitym mendom w jechaniu z nim jak z bura suką. Teraz ci sami kolesie wytykają Małeckiemu Wigry Suwałki. Z mojego punktu widzenia - mało mnie obchodzi opinia osób mających na codzień w głębokim poważaniu wychowanków, a przypominających sobie o nich tylko, jak można komuś dokopać. |
Cytat:
Tylko nie pisze za chwilę against modern football. |
No dobra ale oficjalnie jest naszym wychowankiem.
Więc co się do mnie przyczepiliście, i jeszcze w błąd wprowadzacie. Edytuje tamtego posta. :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuje wam ludzie dobrej woli że nie pozostawiliście mnie w nieświadomości w którą inni wpychają :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Masz coś sensownego do napisania w temacie, czy po prostu chcesz dojechać Patrykowi że nie jest tru Wiślakiem, ale nie bardzo możesz? :lol: |
Cytat:
|
tak jak napisał Stec Szczęsny jest wychowankiem Arsenalu można nawet powiedzieć że zaczął grać tam od początku.
Podpieracie się jakimś śmiesznym przepisem UEFA który wymyślił jakiś krawaciarz żeby w statystykach było ładnie widoczne że klub ma swoich wychowanków. tylko pytanie do was: jak do Wisły przyjedzie drugi Ekwueme w wieku 17 lat i przebiduje 4 to też go uznacie za wychowanka? a jak dostaniemy po Brożkach kolejnego 16letniego scyzoryka i pogra u nas 5lat to też wychowanek? tylko gdzie on się nauczył grać? u nas czy w swoim poprzednim klubie? kto go wychował? wpoił nawyki my? podpierajcie się dalej jakimś śmiesznym prawem. co do Kowalskiego (i sądzę że mi przyznacie rację) ktoś kto określa go w wieku 25lat młodym talentem jest śmieszny. może nie dostawał za dużo szans, może faktycznie trenerzy mogli na niego stawiać, ale czy tylko dlatego że jest naszym wychowankiem ma grac w podstawowym zespole? chyba nie o to tu chodzi... |
Wydaje mi się ,że Patryk został poinstruowany przez swojego managera co ma mówić w mediach.
Cała ta jego gadka , prowadzi do rozstania z klubem i wyciągnięcia więcej pieniędzy(jako wolny zawodnik) od przyszłego pracodawcy. Po prostu ,jak nie wiadomo o co chodzi ,to znaczy ,że chodzi o szmal. No cóż ,zobaczymy jak zareaguje zarząd po powrocie do Krakowa z kadry naszego reprezentanta. |
No to niezłą strategię ten menago obrał. Taka gadka raczej nie pomaga w znalezieniu nowego klubu i wyciągnięcia większych pieniędzy.
brak logiki w tym co piszesz..logiczniejsze rozwiązanie że jest wręcz przeciwnie, celowo się tak zachowuje żeby zostać w Wiśle :D czyli narobię zamieszania tak by mnie nikt nie chciał i siłą rzeczy zostanę w klubie :) |
Cytat:
nie pisze ze kristos ma racje, ale kij ma zawsze dwa końce. E:Jakich fanów ? Przeciez to diskopolo. Wspólnym mianownikiem jest tutaj konflikt. |
Sobiech coś mówił na temat fanów? Sobiech to inna sprawa, on coś jączył o organizacji i braku boisku do trenowania.
Zresztą gdyby to była prawda to po prostu by pocisnął całej Wiśle i wszystkim kibicom, a on wypowiedział się na temat gwizdzacych, wyrobione o nich zdanie ma większość piłkarzy ale boją się o tym mówić, Małeckki ze swoim charakterem jest wyjątkiem. A on po tej wypowiedzi jeszcze więcej zyskał u tych którzy stoją za nim murem także to się kupy nie trzyma ;) samo stwierdzenie że Menago mu tak kazał jest dla mnie czystą abstrakcją, prędzej jego by pogonił niż dał się namówić na takie coś. Menago do Małego - idz skocz z mostu. Mały - ok , idę skakać. Dajta spokój.. |
Cytat:
|
Cytat:
Według mnie jest On za słaby na grę w Wiśle. Ale należy pamiętać, że jest to wychowanek i z tego względu należy mu się szacunek. Zwłaszcza, że nie jest to gość co ma nasrane w głowie, jest lanserem i pozerem. Jest to równy chłopak, któremu nie można było odmówić zaangażowania w grę, w walkę, tylko że umiejętności mu po prostu brakuje. Obrażać to można było takiego Branco, co nie dość, że słabszy od Mateusza, to jeszcze zaangażowaniem nie grzeszył, a i ogładą również. Też mnie irytuje jechanie przy każdej okazji po Kowalskim jakby był drugim Łobodzińskim. Teraz modne jest naśmiewanie się z Mateusza Kowalskiego. Ciekawe kto następny? |
Z biletów na kontrakty piłkarzy idzie jakieś 30 %. Przecież my mamy ceny biletów na poziomie 1ligowych drużyn. Legia ma bilety na poziomie tych co my na Odense (FAZA GRUPOWA LE!) tyle że na mecze ligowe z Bełchatowem.
Mowa o cenach biletów, nie frekwencji. |
kupy sie nie trzyma ?
a czy trzymają sie kupy wywiady po wygranych spotakniach w których to Mały mówi jak go gwizdy mobiluzją i motywują do lepszej gry? zresztą, naprawde już zbyt wiele napisano na temat Patryka. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
rozumiem że w feralnym spotkaniu adrenaliny i chęci zwycięstwa nie było. E: CH. Skończmy to. Wisła to MY. |
Cytat:
a tak , moze zjesc ciastko i jesc ciastko , plan menago zrealizowany , dupy ultrasow wylizane , wisla wychujana , fani go dalej kochaja , moze nawet w imie tego konflitku dadza z liscia kielbasozercom ? wystarczy dodac 2-3 zdania o fanatykach i wilk syty i owca cala , a glupi sobiech czy frankowski tego nie zajarzyli |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl