![]() |
Bełchatów tradycyjnie w Krakowie musi się poczuć jak .....a po gang bangu. Niech spadają razem z parchami.
|
parszywce mi kupon skasowały:(
|
jebane żydy...Bełchatów to straszni frajerzy...Cóż, przy takim obrocie sprawy, MUSI jutro Lechia wygrać z Ruchem !Jak w ogóle odczucia przed meczem Gdańszczanie ? Jest jakiś pozytywny duch ?
|
Sk....syńskie Parchy :/W przerzutoArenie Pustki jak na pustyni:/
|
Tak z Ciekawości jaka frekwencja w Tesco ??
|
Jestem ciekaw ile u nas będzie ludzi jak z brunatnymi będziemy grali.
|
Bełchatów-powtórka z rozrywki...Wiosna zapowiada się pasjonująco! U siebie gramy z Koroną, Lechem, Legią, Cracovią i Śląskiem! Te mecze zadecydują o Mistrzostwie Polski...
|
Cytat:
|
Masakra. Nawotczyńskiego Starozakonni obrzezali tuż przed meczem. Oto dowody:
http://bi.gazeta.pl/im/6/10674/z10674466Q.jpg |
Cytat:
|
Ciekawe ile by chodziło na Wisłę, gdyby któryś już tam rok z rzędu okupowała strefę spadkową ?
Bez napinki panowie, pilnujmy lepiej swojej frekwencji, bo zachowując proporcje jest ona równie z dupy. |
Cytat:
Gdyby. Cóż, na garbatą dolę nie ma rady. |
Amica 0-1 :)
|
Widzew prowadzi!
|
Amika z 22 punktami w 15 spotkaniach na koniec jesieni. Ja się nie pogniewam :)
|
Piękna kolejka dla Wisły. Gdyby dwa razy piłka nie nabiła Cani'ego to byłby naprawdę udany weekend :D
|
Weekend byłby udany, gdyby dzisiaj Bełchatów nie był frajerem
|
Tyle się mówi o fatalnej postawie Wisły w tej rundzie, o kryzysach itp, media jadą po Wiśle jak po burej suce, a dlaczego w kwestii Lecha milczą? Lech przecież ma jeszcze mniej punktów niż Wisła, nie gra w pucharach..
|
JMB poleci pewnie... a szkoda bo powinien tam zostac :D
|
Cytat:
|
Cytat:
:D resztę dopowiedz sobie sam. :) Chyba, ze koledzy z Wronek Ci pomogą. |
Cytat:
A tu słychać, że Ruch już ma parę baniek dziury = trzeba będzie kogoś (Jankowski, Piech?) sprzedać + może im zabierzemy w zimie trenera. Biorąc to wszystko pod uwagę to już nawet miejsce 5 na koniec to będzie dla nich przesukces znacznie ponad stan. No chyba, że im dużo szeleszczącej manny spadnie z nieba i to szybko:) No mimo wszystko ja wolę jak Wisła ma stratę 5 niż 7pkt.:-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Amica przegrała.
Pasuje jeszcze, żeby się Lechia wzięła za siebie i wygrała z Ruchem. Byłby całkiem udany weekend dla Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nasi wyjdą tym bardziej skoncentrowani i będą konsekwetnie realizować taktykę, która doprowadzi do zwycięstwa:) |
Heh, no to jutro jeszcze Lechia wygrywa z Ruchem i tegoroczną kolejkę cudów możemy oficjalnie uznać za rozegraną :lol:
|
Cytat:
Amica od 5 meczow bez bramki:rotfl: W 6 ostatnich meczach jeden gol i to obroncy. Rusek sie zacial = Amica nie istnieje w ofensywie. Mi pasuje.:) |
Klub z kraju kwitnącej bulwy od 5 meczy nie może strzelić bramki. Tak trzymać. Bakero odwala kawał dobrej roboty. Teraz tylko sprzedać Rudniewa i będzie git.
|
No to Lech już zdechł. Zmiana trenera Lecha już jest przesadzona. Za tydzień gramy z Widzewem. Łatwo nie będzie.
|
to co dzieje się w lidze jest bardzo ciekawe ..... Drużyny takie jak Górnik Korona Widzew skoro nie mają pieniędzy na zawodników grają że tak to określę TAKTYKĄ DLA UBOGICH czyli nie masz kasy to zapie......sz 90 MINUT plus to co doliczy sędzia .Warto pochwalić te drużyny za taktykę i konsekwentniej na boisku .
|
Cytat:
|
Chciałbym teraz zobaczyć gęby tych cudaków z Weszło. Po Wiśle jadą od początku sezonu, wylewają na nas pomyje na każdym kroku, ważny dla nas ostatni mecz z liderem we Wrocławiu w którym się przełamaliśmy skomentowali: "było sennie, ziew", czy jakoś tak.
Z kolei nad Amiką to głównie zachwyty - polska Barcelona, najpiękniejszy futbol, Rudnevs bóg (nota bene tacy zazwyczaj skrupulatni gdy idzie o innych piłkarzy, a co do Łotysza nigdy jakoś nie pokusili się na komentarz, że pare goli to jednak strzelił ze spalonego) tak przynajmniej pisali na początku sezonu jak jakieś małolaty co to piłką interesują się od 2 miesięcy i nie wiedzą, że na początku sezonu to bywa różnie i nijak się to zazwyczaj ma do tego, co będzie później. I co im z tego durnego pisania wyszło? Wisła w tabeli wyżej niż Amika ma półmetku, a przecież mamy dużo bardziej osłabiony skład przez kontuzje i gramy na 2 fronty, w przeciwieństwie do Amiki. Mam teraz na prawdę dziką satysfakcję jak patrzę na tabelę. |
Cytat:
Ja na Twoim miejscu z dziką satysfakcją poczekał, aż Wisła będzie na pierwszym miejscu, lub chociaż z niewielką stratą do lidera. No chyba, że wystarczy Ci jeden wygrany 1:0 mecz...? |
Najwiekszym naszym plusem jest to iż na drużyny z 8 tylko z ruchem będziemy grać na wyjezdzie. Wszystkie ważne mecze są u nas na R22. Wystarczy zrobić tutaj twierdze i będzie git majonez fasola !
|
gdzie tabela ekstraklasy i skrot kolejki ,czyzby administratorzy zapomnieli o tej kolejce?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl