![]() |
Jak mocno związany jest z klubem Małecki pokazał już parę razy. Raz, obraził się na Kasperczaka i powiedział, że pierd.oli i nie wychodzi na mecz. Dwa, rzucił koszulką w meczu ze Standardem bodajże, gdy go Moskal zmienił (tu już został przeze mnie skreślona piz.da). Trzy, już grając w Pogoni w meczu u nas schodząc do szatni pokazuje środkowy palec kibicom... Brawo, tak związana osoba z tym klubem jest nam potrzebna... to jest zwykły frustrat i bezmózg. Niech sobie za Pogoń umiera.
|
Małecki powinien wrócić do domu... w Suwałkach, od kilku lat systematyczny zjazd, Wigry to jego obecny poziom.
|
Do kiedy ma kontrakt Sobol w Górniku? To by było piękne gdyby pozwolono mu zakończyć kariere w Wiśle!
|
Patryk Małecki - jak gościa nie lubię (z wiadomych względów), to sportowo Wiśle by się przydał.
Po ciężkiej kontuzji się zdecydowanie odbudował. Jest w formie lepszej niż był gdy odchodził z Wisły. Jeśli do kogoś nie przemawia moja opinia, to niech sobie zobaczyć statystyki Małeckiego z tego sezonu w Pogoni. Przypomnę, tej samej Pogoni, która jest w czubie ligi i do niedawna była jedyną niepokonaną ekipą. Samo to, że w większości spotkań rozpoczynał w pierwszym składzie niech będzie sporym wykładnikiem. A to że są z nim pozasportowe problemy? ostatnie, co możemy teraz zrobić to wybrzydzać... Jeśli w zimie przyjdzie Małecki, Chrapek, Drzazga już jest, dojdzie jeszcze z dwóch obcokrajowców do ataku (z czego jeden może wypali), wyzdrowieje Sarki to może uratujemy ekstraklasę. |
Z Zabrza to bym Gergela sprowadził
|
Przydałby sie też ogarnięty stoper i lewy obrońca, bo to co ostatnio wyczynia Guzmics to się w pale nie mieści
Moje sugestie: Adam Danch, Arkadiusz Reca, Michał Chrapek, Patryk, Małecki, Grzegorz Goncerz, Radosław Sobolewski. Lepszy 40 letni Sobol niż 20 letni Uryga! |
Cytat:
|
tak się zastanawiam dziś - jak długo możemy polegać na swojej marce na rynku transferowym? bo marka i stadion to jedyne, co możemy zaoferować. Chodzi mi głównie o zawodników zza granicy. Przerażająca jest ta tabela:
http://bankfotek.pl/image/1959181.jpeg Od sezonu 2011/12 (czyli od sezonu, w którym broniliśmy mistrza) lepiej punktowało od nas aż 5 drużyn, a mocno nas goni Górnik Zabrze, Korona i Lechia. Legia w tym czasie zdobyła aż 101 punktów ligowych więcej! Można powiedzieć, że "elka" przegoniła nas o ponad sezon... Dla porównania tak było kolejne 5 lat w tył, czyli sezony 2006/07 - 2010/11 http://bankfotek.pl/image/1959189.jpeg Aż strach pomyśleć gdzie będziemy za kolejne 5 lat... |
Chrapek czy Małecki to byłyby duże wzmocnienia. Nie ma co na takich piłkarzy wybrzydzać. Ja natomiast cały czas nie mogę odżałować Maków. Naprawdę szkoda że nie grają u nas.
Poza tym oczekuję dalszego poszukiwania w niższych ligach. Jak nie Drzazga to inny z niższych lig wypali:-) |
Małeckiego bym odpuścił bo jednak on nie dorósł do Wisły. W Pogoni też sprawia kłopoty, po co ciągle wachlować tymi samymi nazwiskami? Można wysłać Kapkę z siatką do Afryki i może kogoś w nią złapie lepszego ...
|
Kapke to lepiej nigdzie nie wysyłać. Nazwoził już dość szrotu. Poza tym przy ograniczeniach dla piłkarzy z poza UE to jednak lepiej szukać naszych "rodzimych murzynów" w niższych ligach. Na nich zawsze można zarobić.
|
I co pewnie dostanie 50 tys za miesiąc? mam nadzieję,że nie! jedynie 5-10 tys maks Jakoś go nie widzę ponownie W Wiśle....
|
Tomasz Pasieczny @tomekpasieczny 15 min.15 minut temu Z roznych stron slysze, ze bedzie w PL transfer, po ktorym zaplonie internet. (Tradycyjnie szczegolow nie bedzie). To wiadomo Kuba wraca do domu :-)
|
Cytat:
Koniec niespodzianki. ;) |
dzięki mati!
Legia znowu widze działa nieźle. Jedrzejczyk, Niezgoda, Halamalajnen i Cierzniak |
Cytat:
|
Cytat:
Pytanie tylko, czy w świetle ostatnich "osiągnięć" na polu sportowym i organizacyjnym Klubu, jest szansa na to, że tacy zawodnicy ( młodzi zwłaszcza ) będą chcieli u nas grać. Jeden Drzazga wiosny nie czyni, poza tym jest w dalszym ciągu pewną niewiadomą... |
wlasnie na twitterze gruchnela informacja, ze do konca tygodnia Telefonika nie bedzie wlascicielem Wisly
za @ forumwisla. pl |
żadne gruchnęła
info z września sie sprawdza niestety no cóż, czekam co przyniesie los |
Cytat:
ostatnio dużo słychać, że Legia gotowa wywalić na stół klauzule wykupu 1mln Euro, a i Leśnodorski mówił że bacznie się mu przyglądają, Hamalainen? możliwe bo z końcem roku kończy mu się kontrakt Kuba marzenia :) |
Cytat:
No chyba że sam Cupiał przejmie i takie też głosy na TT się pojawiają. |
Cytat:
Pytanie kluczowe - czy dojdzie do konwersji wewnętrznych zobowiązań? |
Z Cupiałem zabawimy dłużej, inaczej już kompletnie bezsensu byłoby wywalanie Moskala. Może BC niezwiązany z bankami faktycznie sypnie jakimkolwiek groszem.
|
Cytat:
|
Jeszcze jeden mecz. Zaraz będzie okienko transferowe... Cupial chyba przejął się wreszcie losem Wiselki... 3 okienka i może być różnie
Wierzymy.... |
Będzie dobrze. Jeżeli chodzi o wzmocnienia - przede wszystkim środek pola - zauważcie co się działo w ostatnich 3 z 4 meczów, kompletny brak środka. Wcześniej braki nadrabiał Mączyński, ale przy obecnej formie po prostu nie jest w stanie ogarnąć za 3. Później skrzydłowi. Później napastnik. Tak bym to widział.
|
Ze Małecki może wrócic do Wisły na weszlo http://weszlo.com/2015/12/14/patryk-...ujemy-glupoty/
|
Brakuje napastnika,skrzydłowego,ofensywnego pomocnika jak stilic. i środkowego obrońcę.... wraca sarki,jest donek, Cywka i Bogus.
|
Cytat:
|
Małecki już w zime podobno.
|
Cytat:
|
A u nas to będzie grał za frytki?
W Pogoni ma chyba bardzo wysoki kontrakt, nie bardzo nas widzę żeby mu dać choć połowę. |
Cytat:
|
1 gol i 4 asysty przez 2 lata... nie powala na kolana
Ps. Z miłości za darmo nawet żona Ci nie da. |
Cytat:
Swoją drogą kompromitujący DG jako skrzydłowego. A co do Małego - pełna zgoda wirtuozem nie jest, ale "Wiślackość" szatni na pewno podniesie Pierwszy dojechany byłby Jankowski, potem Sadlok :p |
Cytat:
|
Nie wierzę w to co czytam. Marzycie o wielkiej Wiśle a chcecie w niej zobaczyć Małeckiego ?
Jasne, weźmy jeszcze k.. na ławkę Kulawika ! Mamy się wzmacniać a nie osłabiać. Małecki ma żenujące statystyki. Zresztą tak jak i grę. Mam nadzieję, że to tylko plota jakiegoś psychofana i nic podobnego miejsca mieć nie będzie. |
Cytat:
|
Nie chcecie Małeckiego , Maków nie chcieliście , wiec może powiedzcie kogo byście widzieli w Wiśle ??
|
lukas14 podarujesz nam jednego nich pod choinkę ?:>
No to proszę Może być: Kokoszka nie koniecznie na zimę, może być od lata. Grendel Mraz Stępiński |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl