Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Angmir 06.07.2009 18:38

Ja się tylko zastanawiam jak kożna kogoś wogóle po kryjomu testować. I nie rozumiewm jak do tej pory mogła nie wyciec informacja o tym kto jest testowany, chyba że po prostu jeszcze wogóle nie przyleciał do Austrii. Bo nie uwieże że ta zgraja sępów/szpiegów, żerująca na naszym zgrupowaniu nie może wyciągnąc takiej informacji...

A ja mam tylko nadzieje że:

- nie będziemy wyporzyczali nikogo, bez możliwości transferu definitywnego.
- bramkarz nie będzie starszy jak 32 lata
- nie będzie gwiazdorkeim traktowanym ulgowo

Droga redakcjo prosimy o info w sprawie tego piłkarza, nawet jeżeli nie jesteście na 100% pewni, aby położyć kres spekulacjom, i wymysłom osób "dobrze poinformowanych"

donPedro23 06.07.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KuLwIk (Post 757522)
Ja myślę, że sprawa ogólnie z zawodnikami z Włoch jest o tyle łatwiejsza, że fizjologiem jest u nas Paulo Terziotti. Jego kontakty zapewne spróbujemy wykorzystać, by pozyskać dobrych, włoskich piłkarzy.

Sprawa wydaje się jeszcze łatwiejsza, bo niedaleko stadionu kebaby sprzedaje Turek Fatah i jego kontakty zapewne spróbujemy wykorzystać, żeby do napadu pozyskać Hakana Sukura (reprezentant, wysoki, doświadczony, bramkostrzelny, dobrze się zastawia i co najważniejsze za darmo: http://transfermarkt.de/de/spieler/3...an/profil.html - dziwię się, że nasza Rada Nadzorcza jeszcze się zastanawia, moja rada na dziś: PODPISAĆ, PODPISAĆ, PODPISAĆ!!!)

Jaroo1 06.07.2009 18:56

Ale to ma byc Wloch a nie bramkarz z Serie A. Rownie dobrze moze se przyjsc z ligi rosyjskiej czy innej :P

mercury 06.07.2009 18:59

Nie ważne kto to jest, najważniejsze by miał umiejętności większe od Nurkovica..

canarinhos 06.07.2009 19:05

Wydaje sie, ze gdyby Nurkovic przyszedl na testy zima to juz od pol roku bylby naszym pilkarzem. Bo Siilanpaa to zawalil sobie te testy, o ile dobrze pamietam zlym wystepem w sparingu. A "Nurek" bronil naprawde dobrze.

tylko_na_kilka_dni 06.07.2009 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 757531)
A co to? Zgaduj Zgadula? Jakaś nowa zabawa, tak? Polega na wymienieniu wszystkich włoskich bramkarzy jakich znamy, czy jak? Bo widzę że posty o tym testowanym gk to istna śmieciarnia.

Tak, to nowa zabawa, ale nie polega ona na wymienianiu nazwisk wloskich bramkarzy ktorych znamy[Buffon, Toldo, Gianluca Pagliuca, Dino Zoff etc.]. To byloby za proste. Chodzi o to, zeby poszukac w google jakis mniej znanych i napisac ich nazwisko na forum. Ponoc maja byc atrakcyjne nagrody.

fialo 06.07.2009 19:11

http://www.futbol.pl/artykul/57334.html

szlaQ 06.07.2009 19:17

Dobre chłopaki macie jazdy :] z tymi bramkarzami , pożyjemy zobaczymy :] ja jestem ciekaw jak sie ma sprawa z ewentualnym napastnikiem ;)

canarinhos 06.07.2009 19:31

Tylko ciekawe czy tego newsa dowiemy sie dzis, ale watpliwe. Chyba ze juz dzis podpiszemy kontrakt " z tym tajemniczym wloskim, bramkarzem, jakiego w Polsce jeszcze nie bylo :D "

pysio 06.07.2009 19:32

pocieszający jest fakt, że nie od dziś wiadomo, że włoscy bramkarze są najlepszymi bramkarzami na ŚWIECIE!

Buffon np.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 757574)
info od kumpla, który to on z kolei ma jakiegos informatora, ale raczej by mnie nie zrobił w człona

źródła telefoniczne...

:lol:

ktoś tu już miał na forum "źródła telefoniczne" i na troszkę "odleciał na banicję"...

WislakP 06.07.2009 20:23

Żebyśmy tylko nie trafili na Salzburg, chyba nikt by tego nie chciał, nawet gdyby tam nie było Vladavicia

A co do bramakrza: jakoś to okienko transferowe zdązyło mnie już nauczyć cierpliwości.

sqallpl 06.07.2009 20:23

Aktualizacja: Drugi z testowanych latem przez Wisłę bramkarzy nie dotarł na popołudniowy trening.

Nie łapie, o kogo chodzi?

JrQ- 06.07.2009 20:26

O tego makarona.

PS: zostaniemy tylko z jednym bramkarzem ;] Nurkovic sie wypnie (nie dziwie mu sie, trzeba sie szanowac), Wloch bedzie slaby i tyle ;]

WislakP 06.07.2009 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 757605)
O tego makarona.

PS: zostaniemy tylko z jednym bramkarzem ;] Nurkovic sie wypnie (nie dziwie mu sie, trzeba sie szanowac), Wloch bedzie slaby i tyle ;]

Nie przesadzaj z tym huraoptymizmem. :-)

brasilia79 06.07.2009 20:48

jeśli nie dotarł ten bramkarz to może oznaczać że podpiszą z Nurkoviciem, chyba że sie jeszcze pojawi, albo podpisze kontrakt bez testów

KacpiTSW 06.07.2009 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez canarinhos (Post 757557)
Wydaje sie, ze gdyby Nurkovic przyszedl na testy zima to juz od pol roku bylby naszym pilkarzem. Bo Siilanpaa to zawalil sobie te testy, o ile dobrze pamietam zlym wystepem w sparingu. A "Nurek" bronil naprawde dobrze.

Wydaje mi się, że jednak nawet jeśli by przyjechał do nas na testy zimą i tak byśmy go nie pozyskali... o ile dobrze pamiętam testowaliśmy jeszcze Australijczyka (nazwiska nie pamiętam), który zaprezentował się równie dobrze co Adis... do tego mieliśmy podpisać kontrakt z Ettienem (który był całkiem obiecujący pomimo swojego wieku) i również nie doszedł do skutku. Pewnie chodziło o kasę... nie mieliśmy jej.

IncognitoTSW 06.07.2009 20:58

A co się z tym Ettienem w końcu stało?

wolfy 06.07.2009 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 757628)

Podobno jeszcze żyje.

A tak poza tym, ktoś jeszcze chce bana? Dzisiaj idą hurtowo, więc jeżeli znacie jeszcze jakieś nazwiska bramkarzy z półwyspu apenińskiego, to się nie krępujcie. Za 3+ bramkarzy tydzień gratis!*

__________________________________________________ __________________________________________________ ______
* Oferta ważna do końca okienka transferowego lub do wyczerpania cierpliwości modów. Powyższy post ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w myśl art. 66 Kodeksu Cywilnego.

MessiWisła4ever_tsw 06.07.2009 21:02

Cytat:

No jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadze.On chyba chcial wieksza placa niz mu proponowano

KacpiTSW 06.07.2009 21:04

Cytat:

Wiem, że wstępne warunki były uzgodnione i nagle Ettien zażyczył sobie nieco więcej pieniążków... i wiadomo jak się skończyło - adios Ettien...

IncognitoTSW 06.07.2009 21:26

Nie no, to pamiętam ;) Chodziło mi teraz raczej o to co Ettien teraz porabia, gdzie gra? Znalazł jakiś klub?

fialo 06.07.2009 21:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 757654)
Nie no, to pamiętam ;) Chodziło mi teraz raczej o to co Ettien teraz porabia, gdzie gra? Znalazł jakiś klub?

Nie, jest dalej wolnym zawodnikiem.

IncognitoTSW 06.07.2009 21:41

To może jednak polityka transferowa nie okazała się wówczas taka kiepska, w sumie to na środku pomocy większych problemów nie mieliśmy żeby nam Ettien się jakoś bardzo przydał.

nesta 06.07.2009 21:47

Haha, a w komentarzach wymyslili, ze to bedzie... Francesco Toldo :D

fialo 06.07.2009 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 757679)
Haha, a w komentarzach wymyslili, ze to bedzie... Francesco Toldo :D

Taaa, tam chyba ktoś ma za blisko do monopolowego...

zbymak 06.07.2009 22:04

Troche o transferach i nadzieji na LM
http://www.dziennik.pl/sport/liga-mi...Mistrzow_.html

Proud 06.07.2009 22:15

Cytat:

Na Reymonta trafił jeszcze młody pomocnik Floty Świnoujście Łukasz Burliga i na tym na razie koniec wzmocnień.
dla mnie to zdanie świadczy o wiedzy dziennikarza piszącego ten artykuł. Pisze jakbyśmy Burlige kupili od Floty.

masada 06.07.2009 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 757703)
dla mnie to zdanie świadczy o wiedzy dziennikarza piszącego ten artykuł. Pisze jakbyśmy Burlige kupili od Floty.

Bardzo nie lubię wyżywania się na dziennikarzach, epitetów typu "pismaki" itd, ale czasem to się naprawdę potrafią skompromitować. Wczoraj na GW czytałem, że kontuzji na treningu Legii doznał Rafał Grzelak. ;)

waldemar 06.07.2009 23:17

Cytat:

Aktualizacja: Drugi z testowanych latem przez Wisłę bramkarzy nie dotarł na popołudniowy trening.
no to milusio
za dużo szpiegów się kręciło?

DarekW 06.07.2009 23:23

Panowie sprawa jest prosta. Bendar zrobil afere z nowym testowanym bo agent Nurka za mocno negocjuje i trzeba bylo go sprowadzic na ziemie. Teraz usiada do negocjacji z nowa perspektywa.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl